Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to se vážně omlouvám. Čekal sem drobet vřelejší přijetí...Zasadil sem letos poprve, spíš jen tak ze zvědavosti, ale docela mě to chytlo. Četl jsem FAQ, ale z toho jsem to moc nepobral. Kdybych znal někoho kdo by mi na to kouknul osobně tak bych vás neobtěžoval a "nezasíral" to tu. Ale i tak MOC díky za radu a slibuju že to tu pořádně pročtu!!! Zítra je popravim kluky jedny:-))
Na velikosti nezáleží-nechápu na co by mohla mít velikost vliv?? Ovšem s těma pěti kilometrama je to fakt-stačí pořádnej vichr nebo jedna pilná včelka a je to...
to Pan Ker: když máš třímetrovýho samce jak hrom, je to dost rozdíl než když samec je malá kytiška třeba 30 cm malá při zemi. samo že když víc vyroste, tak toho zvládne oprcat mnohem víc, protože je vysokej tak se vytáhl hezky na vítr...