Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, chci se zeptat nemáte zkušenosti s boxem typu "JYSK DUMHUS - skříň" viz. foto jsou od 350 za malé 46*60*150; 550 za 46*100*150? Případně názor? Kdyby se to polepilo zevnitř reflexní bylo by to stále na prd, jelikož je to měkké?
Chci být letos IN, tak sbírám info .
Je to skládací potvora, takže má i jakousi přidanou hodnotu oproti ledničkám a starým šatním, obráceným stolům.
Už dlouho přemejšlim nad micro verticalem. Nějakou představu už zhruba mam (nastíněná na obrázku), ale chtěl byl se zeptat na pár technickejch věcí který by mě při stavbě mohli potkat.
Na začátek chci říct že chci svítit 200w CFL (příp. 100w HPS), ale vůbec netušim jak velký to mam postavit abych si nerval vlasy že se to pálí nebo naopak že to neni dosvícený. A jestli má cenu to třeba dát do malý cooltuby?
Viděl sem tu spoustu pěknejch kalfasů, ale chci postavit spíš jen malou konstrukci s fólií a navrch s deskou na ktery by blo upevněný malý stínítko světlo a odtah, mam ale trochu strach z vibrací co myslíte?
A nejdůležitější otázka... mam udělat síť i zespoda a proplést tam další paličky (box of green, nemýlím li se) nebo je lepší to nechat volný a foukat tudy čerstvej vzduch?
Budu rád za každou připomínku nebo tip.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od metalsodik Zajímalo by mě , jestli máte někdo stínidlo Adjust-A-Wings medium 400-600W , případně na jaký prostor ho používáte na 250w nebo 400w. Je tu někdo kdo tam má třeba 2* 250w ??????????????
celkem pohoda mam toto stinidlo a 400w GIB PRO 120x120 to bezproblemu pokryje
Zdravím. Nákres nemám. Skříň je cca 80x180 a vysoká 200. Přívod vzduchu je z kotelny kde je stále 22 stupňů. Odtah je nad střechu druhým komínem. Musím tam dávat pachový filtr? Dík za názory.
Čau čau, zatím přidávám jen narys mého plánu. Komponenty se budou ještě určitě ladit aby to bylo vše ideální no moje představa je zatím taková. S tím že skříň pro matky a pro řízky si budu vyrábět sám a na míru. Uvidí se kam až daleko dotáhnu tento projekt 🙂 jinak bubblery budu určitě měnit. Našel jsem mnohem lepší.