Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hej to je celkem kotel noo! moje nejbrutalnejsi misto bylo na sodikove lampe!! ,vylezl jsem tam a zkouril jsem se celkem mazec! nedoporucuju protoze se pak celkem blbe lozi dolu z te lampy!!
Hulil jsem na spoustě zajímavej míst. Např pod vodou(nutna asistence kámoše) To se dá na vodu sud (stačí ten modrej plastovej,je ale lepší větší ) Vy si bod něj vlezete a ¨máte sebou špeka a zapika. pomalu se potopíte a kámoš vám sud drží ve vodorovný poloze vy si dole jen zapálíte a je to jo akorát jak tam v tom sudu dejcháte tak ten sud se bude potápět a zase vyplavávat tak ja lepší větší . Jo a časem se naplní kouřem a taky vydejcháte vzduch tak je dobry sním vyjet nad hladinu.
Nedavno sem sel s matkou do kina (na Roman pro zeny:-)) No a predtim sem si este zasel na zachod, vlezl do kabinky a dal si par prdu skvelyho skunku. Než sem došel za matkou do salu byl sem na sracky, ale nastesti nic nepoznala. Taky ti chlapi co stali u pisoaru se na me divne divali kdyz sem vylezl z te kabinky. Asi to bylo citit nebo co:-)))
Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.
My jsme jednou hulili na takove 2 metrové garáži, bylo to z vodárny.Kámoš hulil v dřepu na okraji te garáže, dal si prda a jak se postavil tak to snim švihlo dolů na zem, no spíš na beton. My jsme z toho byly v pasti nas bolelo břicho a on byl tyden ve špitale s otřesem mozku.
Jednou se u nas ve vesnici propadla zem do nejake sachty. Bylo tam mnoho oploceni a varovani nebezpeci a tak. Tak sme tam z borcema vlezli :-) Dole byla tma jak v prdeli. Nasli jsme tam krumpace a helmy a zacali kopat. Byli sme ozrali jak pice jinak by sme to asi neudelali (nebezpeci vybuchu plynu nebo propad stropu => death). Byl tam velice ridky vzduch a blbe se tam dychalo. Tak sme si tam zahulili
Já jsem hulil pod vodou, v Ústavu pro mentálně postižený na wc(maj pěkně prostorný) na lodičce(pro 3 lidi) když jsme byli se školou na výletu. V hnízdišti kachen
Nejlíp jsem si zahulil s kámošema na komíně kterej je cca. 40 metrů vysokej...Fakt pěknej rozhlet po městě a okolí.. Ale slejzat to dolů zhulenej není prdel... Chvíli sem chtěl volat hasiče nebo co.. :-))
Já jsem jednou hulil na záchodě v přečerpávací elektrárně v Jeseníkách (druhá největší na světě) a pak také na její horní nádrži (odhadem asi 1200m) největší sranda byla pak jízda busem dolůůůů hůůůů.
Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??