Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejkurioznější místo kde jste hulili!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »
Autor
Téma 
cipa
Nový Člen

Karma uživatele cipa - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

V policajnom aute.
Znamy robil chvilu mestkeho fizla.
(Potom sa rozkriklo ze huli,tak dostal padaka)

Old Post 08-04-2005 v 13:31 PM
cipa je offline   Profil uživatele cipa   Find more posts by cipa   Foto galerie člena cipa   Click here to Send cipa a Private Message   Add cipa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dephp
Stálý Člen

Karma uživatele Dephp - 51% PěstitelskáKarma uživatele Dephp - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 226

Hej to je celkem kotel noo! moje nejbrutalnejsi misto bylo na sodikove lampe!! ,vylezl jsem tam a zkouril jsem se celkem mazec! nedoporucuju protoze se pak celkem blbe lozi dolu z te lampy!!

Old Post 09-04-2005 v 20:23 PM
Dephp je offline   Profil uživatele Dephp   Find more posts by Dephp   Foto galerie člena Dephp   Click here to Send Dephp a Private Message   Add Dephp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 227

dephp: zvlášť když cestou dolů držíš v ruce výbojku což?

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Old Post 09-04-2005 v 22:55 PM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adamo
Stálý Člen

Karma uživatele adamo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 228

Jaa som saa zhulil cez fajku v skole cez hodinu, co je dost caste, ale meter odomna sedel profak, a ten magor nic necitil.....

iťs funny friend!

Old Post 12-04-2005 v 16:34 PM
adamo je offline   Profil uživatele adamo   Find more posts by adamo   Foto galerie člena adamo   Click here to Send adamo a Private Message   Add adamo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vera_cz
Nový Člen

Karma uživatele vera_cz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 229

No tak to bylo asi v psí boudě,kde sme se s kámošem museli schovat bo jeho rödiče nějakým nedopatřením došli domů...........

Old Post 12-04-2005 v 18:31 PM
vera_cz je offline   Profil uživatele vera_cz   Find more posts by vera_cz   Foto galerie člena vera_cz   Click here to Send vera_cz a Private Message   Add vera_cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 230

Hulil jsem na spoustě zajímavej míst. Např pod vodou(nutna asistence kámoše) To se dá na vodu sud (stačí ten modrej plastovej,je ale lepší větší ) Vy si bod něj vlezete a ¨máte sebou špeka a zapika. pomalu se potopíte a kámoš vám sud drží ve vodorovný poloze vy si dole jen zapálíte a je to jo akorát jak tam v tom sudu dejcháte tak ten sud se bude potápět a zase vyplavávat tak ja lepší větší . Jo a časem se naplní kouřem a taky vydejcháte vzduch tak je dobry sním vyjet nad hladinu.

Old Post 24-04-2005 v 13:17 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pokémon
Stálý Člen

Karma uživatele Pokémon - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 231

Nedavno sem sel s matkou do kina (na Roman pro zeny:-)) No a predtim sem si este zasel na zachod, vlezl do kabinky a dal si par prdu skvelyho skunku. Než sem došel za matkou do salu byl sem na sracky, ale nastesti nic nepoznala. Taky ti chlapi co stali u pisoaru se na me divne divali kdyz sem vylezl z te kabinky. Asi to bylo citit nebo co:-)))

Pravda neexistuje. Kazdy, kdo tvrdi neco jineho lze.

Old Post 26-04-2005 v 17:43 PM
Pokémon je offline   Profil uživatele Pokémon   Find more posts by Pokémon   Foto galerie člena Pokémon   Click here to Send Pokémon a Private Message   Add Pokémon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G.N.W.P!
Nový Člen

Karma uživatele G.N.W.P! - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 232

My jsme jednou hulili na takove 2 metrové garáži, bylo to z vodárny.Kámoš hulil v dřepu na okraji te garáže, dal si prda a jak se postavil tak to snim švihlo dolů na zem, no spíš na beton. My jsme z toho byly v pasti nas bolelo břicho a on byl tyden ve špitale s otřesem mozku.

Good night white pride!

Old Post 03-05-2005 v 12:00 PM
G.N.W.P! je offline   Profil uživatele G.N.W.P!   Find more posts by G.N.W.P!   Foto galerie člena G.N.W.P!   Click here to Send G.N.W.P! a Private Message   Add G.N.W.P! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rastafuk
Stálý Člen

Karma uživatele Rastafuk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 233

Já jednou pálil když sem jel sjezdovku dolu :-D To muselo vypadat :-D

I like you.. Love me too. Do you love me? Yes,I do!

Old Post 03-05-2005 v 13:16 PM
Rastafuk je offline   Profil uživatele Rastafuk   Find more posts by Rastafuk   Foto galerie člena Rastafuk   Click here to Send Rastafuk a Private Message   Add Rastafuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dexter
Nový Člen

Karma uživatele Dexter - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 234

Jednou se u nas ve vesnici propadla zem do nejake sachty. Bylo tam mnoho oploceni a varovani nebezpeci a tak. Tak sme tam z borcema vlezli :-) Dole byla tma jak v prdeli. Nasli jsme tam krumpace a helmy a zacali kopat. Byli sme ozrali jak pice jinak by sme to asi neudelali (nebezpeci vybuchu plynu nebo propad stropu => death). Byl tam velice ridky vzduch a blbe se tam dychalo. Tak sme si tam zahulili

Old Post 03-05-2005 v 13:54 PM
Dexter je offline   Profil uživatele Dexter   Find more posts by Dexter   Foto galerie člena Dexter   Click here to Send Dexter a Private Message   Add Dexter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 235

Já jsem hulil pod vodou, v Ústavu pro mentálně postižený na wc(maj pěkně prostorný) na lodičce(pro 3 lidi) když jsme byli se školou na výletu. V hnízdišti kachen

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 11-05-2005 v 18:05 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drew
Stálý Člen

Karma uživatele drew - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 236

v koncentráku v Terezíně.Fakt to tam na mě hrozně silně působilo,bylo mi vážně ouzko.Můžete si tam vlézt i do těch kobek,no fuj...

SMOKE IN PEACE

Old Post 12-05-2005 v 07:50 AM
drew je offline   Profil uživatele drew   Find more posts by drew   Foto galerie člena drew   Click here to Send drew a Private Message   Add drew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sesto1
Nový Člen

Karma uživatele sesto1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 237

na police car (položili sme si na neho to fono čo je z 2l a 1,5l), a na námestí pred prezedentským palácom (potom rychle preč)...

Don´t drink and drive, but smoke and fly!!!

Old Post 12-05-2005 v 08:01 AM
sesto1 je offline   Profil uživatele sesto1   Find more posts by sesto1   Foto galerie člena sesto1   Click here to Send sesto1 a Private Message   Add sesto1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rasta.p
Stálý Člen

Karma uživatele rasta.p - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 238

Nejlíp jsem si zahulil s kámošema na komíně kterej je cca. 40 metrů vysokej...Fakt pěknej rozhlet po městě a okolí.. Ale slejzat to dolů zhulenej není prdel... Chvíli sem chtěl volat hasiče nebo co.. :-))

Old Post 12-05-2005 v 11:10 AM
rasta.p je offline   Profil uživatele rasta.p   Find more posts by rasta.p   Foto galerie člena rasta.p   Click here to Send rasta.p a Private Message   Add rasta.p to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
W3m3n0
Stálý Člen

Karma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% PěstitelskáKarma uživatele W3m3n0 - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 239

to drew: hele ja myslel ze je to po povodnich rozpadly ne? to se tam da jeste vlejzt?

"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha

W3m3n0’s indoor
W3m3n0’s chilli #1
W3m3n0’s chilli #2
W3m3n0’s svitici lednicka

Old Post 12-05-2005 v 14:11 PM
W3m3n0 je offline   Profil uživatele W3m3n0   Find more posts by W3m3n0   Foto galerie člena W3m3n0   Click here to Send W3m3n0 a Private Message   Add W3m3n0 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gustav Ustav
Stálý Člen

Karma uživatele Gustav Ustav - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 240

Já jsem jednou hulil na záchodě v přečerpávací elektrárně v Jeseníkách (druhá největší na světě) a pak také na její horní nádrži (odhadem asi 1200m) největší sranda byla pak jízda busem dolůůůů hůůůů.

Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??

Old Post 12-05-2005 v 14:27 PM
Gustav Ustav je offline   Profil uživatele Gustav Ustav   Find more posts by Gustav Ustav   Foto galerie člena Gustav Ustav   Click here to Send Gustav Ustav a Private Message   Add Gustav Ustav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás