Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hulim hlavne rano pred skolov a ked je treba tak aj cez velku prestavku ( ked mame podareny rozvrh ako 10 hodin v kuse, uznajte to sa za normalneho stavu zvladnut neda )
Původní příspěvek od pluto662 hulim hlavne rano pred skolov a ked je treba tak aj cez velku prestavku ( ked mame podareny rozvrh ako 10 hodin v kuse, uznajte to sa za normalneho stavu zvladnut neda )
jsem na střední a zpukávám se jak kdy.. někdy to jede skoro každou přestávku někdy zas týden útlum... každopádně ve stavu zhulenosti mě ten učitelskej výklad dokonce někdy i bere a všechno to do sebe krásně zapadá a je to nad slunce jasné
po par rokoch hulenia ,nebudete sa schopni toho vela naucit a ked bude treba nejaky velky suhrn (stastnice) vedomosti budete o 2-3 kroky pozadu za tymi ktori nehulia, alebo nehulia pravidelne.
Moja skusenost a skusenost ludi ktori hulia par rokov chronicky...
Původní příspěvek od Bandita po par rokoch hulenia ,nebudete sa schopni toho vela naucit a ked bude treba nejaky velky suhrn (stastnice) vedomosti budete o 2-3 kroky pozadu za tymi ktori nehulia, alebo nehulia pravidelne.
Moja skusenost a skusenost ludi ktori hulia par rokov chronicky...
Ne automaticky. Já se na státnice intenzivně učil tejden s nekonzumentkou a občasnou konzumentkou a dopadl jsem z nich nejlíp. Ono to asi nebude o jen a výhradně o tom, co dáváš do papírku.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Zdravíčko, sem ve druháku a hulim už nějakej ten pátek povětšinu každej den (tak půl roku). Ale na tuhle věc mam jinej názor. Myslim si, že každej dopadne tak, jak se sám bere. Jestli si pořád budete vtloukat do hlavy: "já sem blbec, já prostě na ty dobrý známky ani nemam, tak se nebudu učit, to je všechno kůli hulení" tak se na to rpostě vyserete. Kdežto když budete jak já a budete si neustále řikat: "já sem dobrej, já sem chytrej, dyt já se ani moc nepotřebuju učit, když každej den budu meditovat a bánit a posilovat, tak moje tělo aj moje mysl budou dost silný". Záleží na každym z nás, jak tudle skutečnost pojme a co si k sobě myšlenkama přivolá. Hulení lidi nemění. To člověk změní sám sebe.
I choose to live my life like a Jah activist, cause I am true spiritualist.
Když se hulení ve škole nepřehání tak se mi zdá že prostě hulči projdou školou ras dva , je s nima jiná řeč , jsou prostě rozumější , jsme prostě huby a vše dokážeme domluvit Já když sem byl v prváku tak sem moc ve škole nechtěl ale v druháku to jelo .. smírou ale.
Na praxi ani nemluvím , aspon prax utekla rychle. Nevím ale ja sem nepotřeboval si moc psát stačilo se zasekat a poslouchat a dalo se vše .. ted jsem za dalším kole zase v prváku a prostě relax .. ale ta generace ob par let se mi zda už moc extra .. nám stačilo se zkouřit , sednout a poslouchat a vždy byl klídek a pohoda a co je ted no hruza .. raději dam čouda ve škole nasadím sluchatko a koukam z okna .. když se mi nechce nejdu , vždy domluveny , vymluveno a omluveno Já si osobně prodlužuju to že tam sem aspon je klid .. jak nebudu moc tak pujdu robit , nic jiného nezbýva
Pokud je někdo zhulenej ve škole, tak se to rovná tomu jako by tam ani nebyl, ať si to někdo připouští nebo nepřipouští, proto ve škole zásadně nejsem zkouřený. Ve volném čase je to imho lepší alternativa než alkohol kvůli minimální opici. Drogy nejsou nic zlého, jen k nim musí každej přistupovat zodpovědně a i na VŠ top oborech se to dá. Sice to tam většina lidí nechápe a má vás za exoty, ale ve výsledku třeba já dosahuju lepších výsledků než cca 80 procent studentů-totálních abstinentů.