Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hulení a škola? Co vy nato.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16
Autor
Téma 
pluto662
Stálý Člen

Karma uživatele pluto662 - 78% PěstitelskáKarma uživatele pluto662 - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

hulim hlavne rano pred skolov a ked je treba tak aj cez velku prestavku ( ked mame podareny rozvrh ako 10 hodin v kuse, uznajte to sa za normalneho stavu zvladnut neda )

Vzdy je lepsie opotrebovat sa ako zhrdzaviet

Old Post 03-08-2009 v 15:18 PM
pluto662 je offline   Profil uživatele pluto662   Find more posts by pluto662   Foto galerie člena pluto662   Click here to Send pluto662 a Private Message   Add pluto662 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nyc Diesel
Stálý Člen

Karma uživatele Nyc Diesel - 100% PěstitelskáKarma uživatele Nyc Diesel - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

citace:
Původní příspěvek od pluto662
hulim hlavne rano pred skolov a ked je treba tak aj cez velku prestavku ( ked mame podareny rozvrh ako 10 hodin v kuse, uznajte to sa za normalneho stavu zvladnut neda )

to se teda nedá

Pěstovat outdoor...it´s good idea!
Risk je zisk

Old Post 04-08-2009 v 18:57 PM
Nyc Diesel je offline   Profil uživatele Nyc Diesel   Find more posts by Nyc Diesel   Foto galerie člena Nyc Diesel   Click here to Send Nyc Diesel a Private Message   Add Nyc Diesel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pluto662
Stálý Člen

Karma uživatele pluto662 - 78% PěstitelskáKarma uživatele pluto662 - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

to diesel, jo yt sa smejes, ale chcel by som ta videt ked ti bezia dve trojhodinovky za sebov a potom este dalsie stiry hodiny

Vzdy je lepsie opotrebovat sa ako zhrdzaviet

Old Post 05-08-2009 v 17:20 PM
pluto662 je offline   Profil uživatele pluto662   Find more posts by pluto662   Foto galerie člena pluto662   Click here to Send pluto662 a Private Message   Add pluto662 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zlosin*
Stálý Člen

Karma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

jsem na střední a zpukávám se jak kdy.. někdy to jede skoro každou přestávku někdy zas týden útlum... každopádně ve stavu zhulenosti mě ten učitelskej výklad dokonce někdy i bere a všechno to do sebe krásně zapadá a je to nad slunce jasné

Pozdní pole 2010 n.l

Zlosinův harémek 2009 n.l

1. ZlosinBox* 150 sodík..Superskunk - sklizeno....AK-47 a Durga Mata - SKLIZENO

Shiva Shanti II 2x26 w cfl ---> 150 w Hps -----> kytky šli do OUT 2011

Zlosinův* harémek 2011,ano,rok před koncem světa

Afghan Delight,Shaman,Bubblebeer,Doublegum

"Čím víc se o to staráš,tím dřív se ti to posere... [/COLOR]

Old Post 05-08-2009 v 18:22 PM
Zlosin* je offline   Profil uživatele Zlosin*   Find more posts by Zlosin*   Foto galerie člena Zlosin*   Click here to Send Zlosin* a Private Message   Add Zlosin* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 213

vždycky před školou abych se nenudila a rychleji to utíkalo a ani si myslím že to líp zvládám když sem zhulená ..

Old Post 09-02-2010 v 18:04 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganja-steve
Stálý Člen

Karma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

hulil jsem na gymplu kazdej den od kvinty do oktavy a bylo to uplne v pohode kazdej den spalenej a slo to.
ted hulim i na vejsce a taky to jde

400w California Indica

Outdoor 2012

Old Post 09-02-2010 v 18:11 PM
ganja-steve je offline   Profil uživatele ganja-steve   Find more posts by ganja-steve   Foto galerie člena ganja-steve   Click here to Send ganja-steve a Private Message   Add ganja-steve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
durexman
DNB and SEXXX

Karma uživatele durexman - 100% PěstitelskáKarma uživatele durexman - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

jojo nekdy si zasvitim... casto na obedy kdyz sou knedle.. DVACET... normalne jim 10 tkze docela peklo ,)

Vítejte ve světě Durex!

Old Post 09-02-2010 v 18:54 PM
durexman je offline   Profil uživatele durexman   Find more posts by durexman   Foto galerie člena durexman   Click here to Send durexman a Private Message   Add durexman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 216

KAZDY DEN SEM VE SKOLE ZHULENY JEN NEKDY VYJIMKA KDYZ SE NECO PIŠE :-d

Old Post 28-03-2010 v 21:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krupier77
Stálý Člen

Karma uživatele krupier77 - 91% PěstitelskáKarma uživatele krupier77 - 91% PěstitelskáKarma uživatele krupier77 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 217

Gympl/stredi .... pohoda, ale co potom vysoka a huleni? :-D me to zatim jde, ale teda ulet na prednaskach :-D

Old Post 13-04-2011 v 07:41 AM
krupier77 je offline   Profil uživatele krupier77   Find more posts by krupier77   Foto galerie člena krupier77   Click here to Send krupier77 a Private Message   Add krupier77 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

po par rokoch hulenia ,nebudete sa schopni toho vela naucit a ked bude treba nejaky velky suhrn (stastnice) vedomosti budete o 2-3 kroky pozadu za tymi ktori nehulia, alebo nehulia pravidelne.
Moja skusenost a skusenost ludi ktori hulia par rokov chronicky...

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 13-04-2011 v 07:47 AM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoned_r41d3r
Utter rude infantile pillock

Karma uživatele Stoned_r41d3r - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

citace:
Původní příspěvek od Bandita
po par rokoch hulenia ,nebudete sa schopni toho vela naucit a ked bude treba nejaky velky suhrn (stastnice) vedomosti budete o 2-3 kroky pozadu za tymi ktori nehulia, alebo nehulia pravidelne.
Moja skusenost a skusenost ludi ktori hulia par rokov chronicky...

Ne automaticky. Já se na státnice intenzivně učil tejden s nekonzumentkou a občasnou konzumentkou a dopadl jsem z nich nejlíp. Ono to asi nebude o jen a výhradně o tom, co dáváš do papírku.

Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.

Old Post 14-04-2011 v 07:52 AM
Stoned_r41d3r je offline   Profil uživatele Stoned_r41d3r   Find more posts by Stoned_r41d3r   Foto galerie člena Stoned_r41d3r   Click here to Send Stoned_r41d3r a Private Message   Add Stoned_r41d3r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MedWeD
Nový Člen

Karma uživatele MedWeD - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 220

ja jsem tez zkoro kazdý den ve škole zhulený a je to v klidu

Old Post 15-04-2011 v 09:33 AM
MedWeD je offline   Profil uživatele MedWeD   Find more posts by MedWeD   Foto galerie člena MedWeD   Click here to Send MedWeD a Private Message   Add MedWeD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zambathan
Stálý Člen

Karma uživatele Zambathan - 93% PěstitelskáKarma uživatele Zambathan - 93% PěstitelskáKarma uživatele Zambathan - 93% PěstitelskáKarma uživatele Zambathan - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

Zdravíčko, sem ve druháku a hulim už nějakej ten pátek povětšinu každej den (tak půl roku). Ale na tuhle věc mam jinej názor. Myslim si, že každej dopadne tak, jak se sám bere. Jestli si pořád budete vtloukat do hlavy: "já sem blbec, já prostě na ty dobrý známky ani nemam, tak se nebudu učit, to je všechno kůli hulení" tak se na to rpostě vyserete. Kdežto když budete jak já a budete si neustále řikat: "já sem dobrej, já sem chytrej, dyt já se ani moc nepotřebuju učit, když každej den budu meditovat a bánit a posilovat, tak moje tělo aj moje mysl budou dost silný". Záleží na každym z nás, jak tudle skutečnost pojme a co si k sobě myšlenkama přivolá. Hulení lidi nemění. To člověk změní sám sebe.

I choose to live my life like a Jah activist, cause I am true spiritualist.

Old Post 15-04-2011 v 16:42 PM
Zambathan je offline   Profil uživatele Zambathan   Find more posts by Zambathan   Foto galerie člena Zambathan   Click here to Send Zambathan a Private Message   Add Zambathan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

Když se hulení ve škole nepřehání tak se mi zdá že prostě hulči projdou školou ras dva , je s nima jiná řeč , jsou prostě rozumější , jsme prostě huby a vše dokážeme domluvit Já když sem byl v prváku tak sem moc ve škole nechtěl ale v druháku to jelo .. smírou ale.
Na praxi ani nemluvím , aspon prax utekla rychle. Nevím ale ja sem nepotřeboval si moc psát stačilo se zasekat a poslouchat a dalo se vše .. ted jsem za dalším kole zase v prváku a prostě relax .. ale ta generace ob par let se mi zda už moc extra .. nám stačilo se zkouřit , sednout a poslouchat a vždy byl klídek a pohoda a co je ted no hruza .. raději dam čouda ve škole nasadím sluchatko a koukam z okna .. když se mi nechce nejdu , vždy domluveny , vymluveno a omluveno Já si osobně prodlužuju to že tam sem aspon je klid .. jak nebudu moc tak pujdu robit , nic jiného nezbýva

Old Post 15-04-2011 v 16:50 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

Pokud je někdo zhulenej ve škole, tak se to rovná tomu jako by tam ani nebyl, ať si to někdo připouští nebo nepřipouští, proto ve škole zásadně nejsem zkouřený. Ve volném čase je to imho lepší alternativa než alkohol kvůli minimální opici. Drogy nejsou nic zlého, jen k nim musí každej přistupovat zodpovědně a i na VŠ top oborech se to dá. Sice to tam většina lidí nechápe a má vás za exoty, ale ve výsledku třeba já dosahuju lepších výsledků než cca 80 procent studentů-totálních abstinentů.

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 15-04-2011 v 17:17 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trust
Nový Člen

Karma uživatele Trust - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 224

Na SS Hulim....malem sem sel na testy 1dnou... :-O ptze mi v hodine cukala ruka.... :-)

Vsem preju velke palice...

Old Post 16-04-2011 v 20:15 PM
Trust je offline   Profil uživatele Trust   Find more posts by Trust   Foto galerie člena Trust   Click here to Send Trust a Private Message   Add Trust to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:39 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
05-03-2010 - Hulení a plavání.... - 33 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás