Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ambient by se mně líbil, jen netuším proč ho chlapci museli udělat takového trpaslíka , kdyby měl aspoň 140 na výšku tak vůbec neváhám. A jelikož chci zmenšovat (čtyři kytky za kolo sou pro mně až, až) ,tak ambient Q80 ač idealně vysoký mě připadá zbytečně velký. Asi budu muset zvolit Growlab jelikož z těch 120 mám fakt hodně velký respekt (vychází mně,že rostlinka by mohla být 45 max 50 cm vysoká).
Ať tak či onak díky moc všem za vaše reakce.
Mám Mammoth Tenth Lite 60 - 60*60*140cm za 1410,- Kc, není nic moc,ale za tu cenu staci. jedna 160mm dira na odtah ve strope,jedna160 na pritah ve spodni casti z boku a jedna mala dira z boku na nahore na kabely( vsechny stahovaci).na konstrukci visi zhora CT s lampou. zip na jedne strane z boku,zatim vypada ,ze bez problemu ( jedu treti kolo a lezu tam nekolikrat za den). ve tme prosvitaji v ohybu dirky od šicí jehly,ale bez problemu. neni to nic profi,ale vetsi se mi domu nevejde. urcite bych uz jen kvuli delce CT a stinidel( 50 cm) doporucil alespon 80x80. podlaha je bez vyztuzeni,tam je treba neco dodělat. za tu cenu super a na takove to domaci pesteni naprosto staci. radeji jsem investoval tam,kde to s ohledem na vynos ma smysl.
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.
To: jasse . Tak čo už si čosi vybral ???...ja by som chcel box tiež pre Sativy a dúfam že výška 180cm bude stačiť. Chcem tak Max 3 rastlinky... Zatiaľ najväčší favorit HOMELAB / GROWLAB 80 - 80X80X180CM, už len hardware doladiť ...
Původní příspěvek od Nebulman To: jasse . Tak čo už si čosi vybral ???...ja by som chcel box tiež pre Sativy a dúfam že výška 180cm bude stačiť. Chcem tak Max 3 rastlinky... Zatiaľ najväčší favorit HOMELAB / GROWLAB 80 - 80X80X180CM, už len hardware doladiť ...
Čirou náhodou se mi povedlo sehnat starou skříň vysokou 170cm. Tak ji momentálně doupravuju a mám v plánu si na ní odzkoušet ,v jaké výšce se mi povede sativy skrotit. Jinak nebýt tehlé náhody, tak sem byl rozhodnut koupit Growlab.
Díky všem za příspěvky.
Caute vseci.
Za me Homebox, jelikoz ho mam deset let. 120x120x200. Kdysi na pestovani celeho cyklu a dnes jako matkarna. Stale slouzi a fungujou i zipsy ikdyz ztuha, musim je mazat. Budbox se mi zdal vychytany a super diky zelenemu oknu, aby se zrejme nebudily kytky,. Ale ani ne po roce se mi dole natrhl zips takze spokojeny nejsem