Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
:-)))...díky pánové za cenné rady....já mám spíš problém, jak ty holky ubrzdit v růstu, páč maj nad sebou jen cca 1.20 k lampě v nejvyšší poloze...a i když je přepnu po 14 dnech vegetace, tak za prvních 14 dní květu skoro nabouraj do střechy....:-))..mám jen PH- na květ, ale zdá se že pro mě vyhoví na vše..:-))
to glider04 - to o čem mluví snark je super vychytávka pro pěstitele extrémních sativ , jinak bych doporučil přepínat dřív , já to dělám po třech dnech ( 15-20 cm , řízky ) . 14 až 21 dnů po přepnutí přestávaj jít do vejšky ( u AH hnojiv jde zkrátit nebo prodlužit druhá fáze podle potřeby ) . většinou indica tolik nejede a sativa jo , takže se chovat podle konkrétní odrůdy , dá se to dohledat na stránkách seedsbank ( poměr indica/sativa ) . taky v různejch substrátech a podmínkách se ta doba růstu může lišit
asi to bude chtít přepnout dřív....ten snarkův Plant control něco je tady ke koupi? asi neee..:-))..no u mě je ten problém,že ke kytí nemůžu často, někdy teba jen jednou za 14 dní..:-(..takže bojuju s přerůstáním atd...při vegetaci se snažím častěji, ale stejně to není ono....nemůžu kvůli tomu kytky ladit jak bych chtěl...ale zase venkov, čerstvej vzduch, dobrá voda..přirozená vlhkost, žádný přehřívání...:-))..každopádně díky za konsultace pánové..:-)
:-))))...ne ne, má to přísun chladnýho vzduchu z venku a silnej odtah....je to tak, že vlhkost je daná umístěním roomu (nejde o skříň, je to malá místnost) a bude spíš vyšší, což není ke konci ideální, vím, ale plísní netrpím a jinak to v současné době nejde vychytat..:-)..spíš v zimě bojuju s vychládáním roomu přes den, když se nesvítí..:-), ale myslím, že si kytí dokážou zvyknout i na docela velkej chládek v noci..:-)
to snark: diky moc chlape uz dlouho se snazim najit cim se da snizit pH vsude tu je zminovana ta moucka a kyseliny dusicna a fosforecna ale kde je sehnat? az ty jsi mi uplne pomohl.diky moc jinak kdybych vedel jak dal bych ti karmu protoze zacinam a tys mi pomohl.
ja pouzivam ph- pripravky z akvaristiky, ted ale nemuzu ph- nikde sehnat, vsude maji jen ph+....ve zverimexu se mi podarilo sehnat neco podobnyho, ten chlapek rikal ze to snizuje i zvysuje ph. Tomu se mi ale nechce verit...
Jmenuje se to Akvaregulátor a je na nem napsano: "Akvaregulátor je stabilizující roztok. Váže těžké kovy, obsažené v čerstvé vodě a vhodně upravuje pH staré i čerstvé vody. Akvaregulátor se používá při každé výměně akvarijní vody za čerstvou (vodovodní) a preventivně v poloviční dávce pro úpravu staré akvarijní vody."
tohle zni docela v pohode, ale ted ucinne latky: "disodium fosfat, disodium EDTA, methylenova modr, chlorid sodny"
chlorid sodny je vlastne sul, tak nevim jestli je to dobry davat do vody, kdyz uz hnojivo obsahuje dost soli...
Takze moje otazka zni, jestli si myslite ze je tenhle pripravej vhodny pro snizovani pH vody v hydroponii
Co říkáte na takový ty šumivý tabletky CALCIUM? babka to pije aby mněla silnější kosti nebo co
myslíte že by byl vhodnej způsob jak snížit kyselost, tím že bych kyti zalíval právě takovou zálivkou?
Původní příspěvek od blockhead ja pouzivam ph- pripravky z akvaristiky, ted ale nemuzu ph- nikde sehnat, vsude maji jen ph+....ve zverimexu se mi podarilo sehnat neco podobnyho, ten chlapek rikal ze to snizuje i zvysuje ph. Tomu se mi ale nechce verit...
Jmenuje se to Akvaregulátor a je na nem napsano: "Akvaregulátor je stabilizující roztok. Váže těžké kovy, obsažené v čerstvé vodě a vhodně upravuje pH staré i čerstvé vody. Akvaregulátor se používá při každé výměně akvarijní vody za čerstvou (vodovodní) a preventivně v poloviční dávce pro úpravu staré akvarijní vody."
tohle zni docela v pohode, ale ted ucinne latky: "disodium fosfat, disodium EDTA, methylenova modr, chlorid sodny"
chlorid sodny je vlastne sul, tak nevim jestli je to dobry davat do vody, kdyz uz hnojivo obsahuje dost soli...
Takze moje otazka zni, jestli si myslite ze je tenhle pripravej vhodny pro snizovani pH vody v hydroponii
Diky
Snizeni pH = zvyseni kyselosti. Tedy pridanim kyseliny. V nouzi citronova stava, ocet...
hele co se týče hydra tak myslim že když rozdrtíte skořápky od vajec a necháte je tejden louhovat tak pak tou vodou můžete zvýšit pH. Teda někde jsem to o tom louhování skořápek čet na nějakym webu o zahrandictví, to o tom že se tim dá zvýšit pH je už moje dedukce, nezkoušel jsem to ani neměřil ;-)
Choďte k volbám a volte ty co maj v programu legalizaci jinak to tu lepší nebude
Ziggy
zober ph papierik vies ten co predavaju na zasaditost a kyslost vody v kazdej drogerii to maju len ta qspitaj v obchoddee a mauju tam to potom stur do poliatej zeme najskor prave poliatow wodow
cuuu all,
nasel sem ted na kompu jeden odr. je to: "Přehled vstřebávání prvků v závislosti na pH"
tak sem si rek ze to treba nekomu pomuze nevim jestli to tu nekde neni ale nenasel sem to? a myslim ze k tomuto threadu se to hodi,
tak cus jumpp.