Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
C hele neprijde vam ten Durban Poison celkove jako lehci koureni >?
Vypestoval sem za oknem, a rozhodne STONED po nem nejsu ....
cekal sem od nej proste vic, ANEBO se jenom pletu a treba to nebyl origos = pojeb od jednoho clena z G
Prece udavanych 8% je docela malo, v porovnani s lampama 10-12% co bezne kourime ...
ja ho bral z nirvany stim ze ma mezi 15-20% ale na ostatnich strankach ho vykazujou jako 8% koureni takze nevim!ale to co mi roste tak jenom podle pohledu to vypada ze jak si dam praska tak mi to posadi naprdel
nekdy sem dam fotky...
No Nirvana je kapitola sama pro sebe
uvadi tam (na NIRVANE) 8-15% THC takze ono to bude tech 8% co maj na Dutch Passion a nikdo nemuze rict ze lzou =o)
Ahoj. No v prvom rade, prečo si myslíš, že Durban má byť stoned? Je to takmer 100 % sativa, takže ak sa nenechá silno prezrieť, tak stoned nebude. Dutch Passion píše: "“Up” high similar to Thai."
Ale napriek tomu sa prikláňam k tvojmu názoru, že Durban nie je najsilnejšie fajčivo. Podľa mňa je vhodný do spoločnosti, medzi priateľov atď. A tá vôňa.
Zdar..mam na pristi rok semena durban posion a jak tak vidim, je to asi dost zdarne pestitelne odruda!!..ma velice svych priznivcu ..... no jsem na to zvedavej, je neco na co si u nej dat pozor?
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Durban Poison je výborná odroda. Pozor si dávaj akurát na jeho veľmi veľký rastový potenciál, inak povedané strom ako sviňa. No a zváž výber seedbanky (ak teda budeš kupovať originál semienka), pretože veľa growerov malo problém s nedozrievaním, resp. neskorým začiatkom kvitnutia zo semienok od Nirvany. Nemám s Nirvanou vlastnú skúsenosť, takže to ber skôr ako postreh, nie ako radu.
zdar ... tohle sem chtel frcet tenhle rok, ale nevyklicilo mi ... mel sme to od nakyho growera tady grr... uz dlouho chci tenhle modylek ochutnat ... kdyby mel nekdo vic semen, rad vymenim za power plant - par generaci uz ma, ale koureni je to dobry :P ... PM kdyztak ... dik mejte se, smejte se ....
Zdravičko.....mam tu zapeklitou otazku pro příznivce Durban Poison..........říká se hodně že seminka DP od Nirvany nejsou tak kvalitní jak od Dutch Passionu.Tak co je na tom pravdy?!?!?!?!Můj osobní názor je že asi ten Dutch Passion bude opravdu kvalitnějši......Peace