Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Všechny Vás tu zdravím. I já jsem se letos rozhodl něco pěstit. Po letech jsem se zase vydal do divočiny něco tam vytvořit. K osazenstvu snad není potřeba žádný komentář. Snad jen , že se jedná o feminizovanou genetiku.
Semínka šla do země koncem května.
Půda:
Směs univerzal půdní směsi, dřevný popel a černozem z okolí.
Tak málá informace o tom jak to vypadá. Místem se prohnala nějaká zvěř, takže jsem přišel o 2 OB a 1 GWS, 1 Mazar je zakousnutej v půlce, ale tváří se, že snad zněj něco bude.
Nová aktuální fota s místa. Pohnojeno Alga Grow a Fish mix. V šechny kytky mají okolo 1,5m. Delší dobu jsem na místě nebyl, takže i z fotek jde vidět, že chudery musely soupeřit s okolní vegetací, která je ale na druhou stranu dobře maskuje.
Malá aktualizace. Opět trochu pohnojeno tentokrát už Alga Bloom. OB je v květu, GWS už taky kvete a Mazar teprve začíná. Kytky 1,5 - 2m. Pokud to všechno proběhne jak má , tak bude spokojenost.
kedy asi ti začal OB kvitnúť? budem sledovať tvoj thread, začal ma zaujímať tento model a budúci rok by som ho rád skúsil. som zvedavý či, ako a kedy dozreje. K+
Zdravím.
Asi tak před 14 dny se objevily první blizny. Pokud vše půjde jak má a počasí bude přát, tak s dozrátím by problém být neměl. Ale pokud tomu tak nebude, kdo ví. Každopádně ho pěstuju poprvé a sám jsem zvědavý co z toho bude. Pokud nebude škodná tak tomu věřím, že se zadaří.
Zdravím, moc pěkná džungle na té hůrce. Jen se chci ujistit, kytky rostly ze semen, nikoliv z řezů, že? Možná v tom případě mohly být víc zastřihávány a větveny. Byl v tom nějaký úmysl? Jinak koukám, že moc nehnojíš, spíš jen tak sporadicky jednou za měsíc, je to tak? Co škůdci tento rok, nebyl problém s píďalkou podzimní (male dirky na horních listech v červenci a srpnu)? Jinak si myslím, že kytky vypadají vcelku zdravě (pěkně zelené listy) , nicméně soudím, že se z toho dalo větvením získat pohříchu víc. BTW, na kdy vidíš sklizeň? Tak měsíc to asi ještě bude chtít, ne?