Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
teda nevím, proč mi systém pod jeden Jahudkovo příspěvek napsal, že jsem ho upravila
ale jinak jouk, propojila jsem to, takže o kousek zpátky je i debata, proč tu není kolonka pod osmnáct
Omnihash: máš hodně velkou potřebu nahlas vyvolávat, že se domníváš, že přece je jasný, že tu jsou lidi, kteří při registraci lhali, takže ani admini, ani modi s tím nemůžou nic dělat? Že je to takový veřejný tajemství, který všichni známe a potichu tolerujeme? Líbí se Ti upozorňovat na to, že tu někdo vystavuje Grower riziku zrušení, adminy a mody riziku stíhání apod.? Přečti si zákony ČR - je VELKEJ rozdíl mezi tím, jestli tady sbírá info osmnáctiletej nebo šestnáctiletej...
Omnihash: snad bude stačit jeden paragraf, kterej porušuju i já jako medical user, protože zcela veřejně nejen na svým webu mluvím o tom, že užívám marihuanu proto, že mi pomáhá při nemoci. Ale i tohle může být označeno za podporování toxikomanie - trestný čin šíření toxikomanie podle § 188a Trestního zákona č. 140/1961 Sb.
Text ustanovení § 188a:
(1) Kdo svádí jiného ke zneužívání jiné návykové látky než alkoholu nebo ho v tom podporuje anebo kdo zneužívání takové látky jinak podněcuje nebo šíří, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta nebo zákazem činnosti nebo peněžitým trestem.
(2) Odnětím svobody na jeden rok až pět let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 vůči osobě mladší než osmnáct let, nebo
b) spáchá-li takový čin tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.
Nesnasim kdyz o -18 nekdo rika ze sou hovada jenom prto, ze jim jeste neni osmnact- lepsi kdyz je nakej -18 na groweru a snazi se neco vypestovat, nez aby pobihal po dealerech a utracel svoje tezce nastreny prachy.
Jo a hehelum: Nikdo nerika, ze neplnoleti jsou howada kvuli jejich veku, ale precejenom to co pise Jedubabka je dost silnej argument proc by ti, kdo sou registrovani na growera a neni jim 18+ meli bejt nazyvani howadama-> akorad z toho pak muze bejt peknej pru... a pridelavaj problemy hlavne adminum. Jinak jesi se chtej koukat a poucit, at pockaj do 18. Stejne se v zivote este hodne nacekaj, tak proc nepockat par let....
22, a bez namazání se poránu konopnou mastí se nehnu
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
vyzeram na 15 mam 23 a niokedy sa citim na 100.chcel by som mat zase tak 14,15(ale asi najlepsie 13,ziadna trestnopravna zodpovednost)ta bezstarostnost,proste pohodicka.tolko veci by som neurobil,no co,aspon som sa poucil.