Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim kluci , mam problem , spolubydla mi v nedeli zalil mimca a asi to nejspis prehnal s hnojkama , protoze byl anlitej a nepamatuje si kolik jch tam daval :-/ je jim asi 3 tydny , s tim ze v mladi viz muj spolubydla je zase prelil takze chudinky se docela spozdili o rustu , az sem si dal s tim fakt praci a vymazlil si je zase se to ... kazdopadne jedu kokos s plagron all mixem , enzymy od atazymu , bio grow , a na postrik super vit od hesi, vhkost 80% teplota 27 ,mam dojem ze to bude prehnojenim , ale nejsem si jisty a asi sem debil ale tady z tech veci na forech m to enbylo nejak jasne, zacalo se to delat na WW viz, foto a trosku i na orange bud dieslech, jedu 400W, dik moc za pomoc , foto v galerii
Zdarec, mám nějaký hnědý fleky na listech - viz foto
V boxu jsou dva modely, problém má jen Skunk#1
Je to asi třetí týden po přepnutí. Problém se týká jen nejspodnějších listů. Kytky jsou v light-mixu a hnojím podle návodu grow (2ml) + bloom (2ml) na 1-1,5l každou zálivku, což je jednou za dva až tři dny. Vše BioBizz. Svítim CFL 200 dual..
Listy jsou trochu povadlý, protže zrovna čekaly na zalití. Jde jen o ty skvrny.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
muze to byt nejaka plisen (dalsi moznost je zinek nebo fosfor - ale ten davkuju normalne s hesi jednou tydne - Fosfor +)... V noci vetrak nemam zaplej, kytkam je cca 40 den kvetu.
vice info o pestu zde: http://grower.cz/forum/showthread.p...428#post1011428
Původní příspěvek od sirup hoj, na cca trech kytkach mam trabl viz foto:
muze to byt nejaka plisen (dalsi moznost je zinek nebo fosfor - ale ten davkuju normalne s hesi jednou tydne - Fosfor +)... V noci vetrak nemam zaplej, kytkam je cca 40 den kvetu.
Nejake napady?
mas toho tam rozjeteho trochu vice koukam
to Pečko by to mohlo byt.kolik tam mas teplotu?
Původní příspěvek od Pudge Čus groweři, potřebuju radu. Pouze věcnou radu, nikoli nějaké doměnky či tipy.
Na listech se mi objevily nějaké jakoby spálené skvrny a rostlinky jsou povadlé.
Používám hnojivo Metrop, zálivka má pH 6,3. Původně jsem si myslel, že je to přehnojené či přelité. Jenže pěstební médium je kokosová drť s rašelinou. 50/50, tudíž se rostlinky jen tak přelít nedají (pokud nejsem lofas) Tuďíž si myslím že je to spíš přehnojené. Teplota 26 stupňů a 40% vlhkosti.
Pokud víte co těmto rostlinkám chybí, tak prosím o radu. Předem díky a přeju hodně zdaru. Ať se zelená
..no některi chteji aspon trochu pomoct a ty na nas takhe zhurta..(a ani nedostanou odpoved-Lofasi D :P
jelikoz nikdo nema nic od toho druheho(od tebe) co ma doma, rady mužou byt vždy jako tip, nebo domenka..
Harry ti mozna odpovi-jede metropy
jim bude urcite neco chybet K..Mg ? ale musis najit pricinu,(kdyz jim to dodas tak to nemusi byt ono)...Lovu zdar
Naposledy upravil mysak 10-03-2012 v 22:49 PM
10-03-2012 v 22:27 PM
tomas2pet Stálý Člen
Re: Povadlé rostliny, skvrny na krajích a špičkách listů
Původní příspěvek od Pudge Čus groweři, potřebuju radu. Pouze věcnou radu, nikoli nějaké doměnky či tipy.
Na listech se mi objevily nějaké jakoby spálené skvrny a rostlinky jsou povadlé.
Používám hnojivo Metrop, zálivka má pH 6,3. Původně jsem si myslel, že je to přehnojené či přelité. Jenže pěstební médium je kokosová drť s rašelinou. 50/50, tudíž se rostlinky jen tak přelít nedají (pokud nejsem lofas) Tuďíž si myslím že je to spíš přehnojené. Teplota 26 stupňů a 40% vlhkosti.
Pokud víte co těmto rostlinkám chybí, tak prosím o radu. Předem díky a přeju hodně zdaru. Ať se zelená
Nemůže to být hniloba kořenů?
To je jednoduché pokud namýcháš 50% kokos a 50% rašeliny, tak máš substrát který muže způsobovat blokace kde čeho. Navíc rašelina bývá navíc kyselá, takže blokace, zmatek ve vstřebání prvků.
Původní příspěvek od sirup hoj, na cca trech kytkach mam trabl viz foto:
Nejake napady?
V noci nevětráš? Kytky v noci potřebují kyslík, některé geny jsou na větrání v noci dost háklivé, na růst to nevadí, na květ větrat co nejvíc.
Původní příspěvek od tomas2pet
V noci nevětráš? Kytky v noci potřebují kyslík, některé geny jsou na větrání v noci dost háklivé, na růst to nevadí, na květ větrat co nejvíc.
mel jsem jen malej pc vetrak na pritah. Tak jsem ted nastavil moje PKcko na nepretrzity provoz s minimalnim vykonem. no uvidime
Zdar a silu všem ! :-))
Vyskytl se u mě určitý problém a abych zbytečně netrápil holky (myslím že už toho fakt maj dost) tak se raději obracím na zkušenější...
Problém začal podle mě už v tom že sem špatně napufroval rohože...sice dostali 24h a ph 5.2 ale voda měla tendenci po určité době ph neustále zvyšovat . Vodu sem nabral ze studny. Zdála se nejlepším řešením jelikož po vyzkoušení vody z kohotku která měla ec 0.87 se mi zdála voda ze studny lepším řešením i když její ec bylo 0.91 Neustále jsem žil v domění že na napufrování rohoží to půjde jelikož balík z RO ještě nedorazil. Ted už vím že to tak nejde...i když jsem hned od začátku zavlažovacích cyklů jel vodu z RO. Tak při 4 zavlažovacích cyklech se moje ph z odpadu pohybovalo mezi 6.7-6.8 a vstupní voda byla na hodnotách 5.5 a ec 0.70 Myslel jsem že proplachem vše zpravím. Ale ani po proplachu 15o l s ph 5.4 mi ph nešlo pod 6.4 Celkem holky dostaly už přes 4 proplachy (PH5.5,EC0.3). Dnes jsem se konečně přiblížil na hodnotu odpadu s ph 6.0 a ec 0.88 Moje dedukce je že kůli právě takhle vysokýmu ph se u nich zastavil příjem P a ostatních živin a snážil i rust. Kůli tomu jsem dělal i ty proplachy abych ho snížil. Ale jelikož po každym proplachu sem je musel nechat den vyschnout tak sem moc holky nekrmil a dostávali ec kolem 1.o a ph 5.5
Celou dobu jedu holkám komlpet metrop. Před 5 dny sem přesedlal na komplet ghe a dal holkám trochu nakrmit v podobě ec 1.35 jelikož se mi zdaly podvyživený a hlavně abych se ujistil že na vině není metrop. Teploty a vlhkost držim v dobrých normách.
Už popravdě nevím čim jím mám pomoct a budu rád za každý nazor který pomůže při lečbě
Původní příspěvek od blykatko Zdravim mám problém s listy nějak mi usichaj a dělají se mi tam bílé tečky no jsou nějaké světle a nevím proč pořadí mi někdo prosím .
ten list vypada jako obsazenej sviluskama, podivej se z druhe strany co tam je za verbes...