Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim,silně zvažuji pořízení Vaporizéru. Nějaké rady tipy budu rád.Chtěl bych aby měl nastavitelnou teplotu at se dají zkoušet i jiné bylinky.Výhody,nevýhody u baterek,plynu.Kdybych třeba pořídil Volkano do 2500kč z druhé ruky je to dobrá cena jestli je funkční?
Nikdy neříkej nikdy.
Nikdy není tak, aby
nemohlo být ještě hůře.
Flowermate v5.0S je klenot mezi vapíky. Všichni ho milujeme. Za 2.500.- ho koupíš i u nás. Podívej se na toto video, kde ho prezentuje jedna šťabajzna, na konci už je veselá a přítulná https://www.youtube.com/watch?v=KKLQgjhIl2Y
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
To co jsi vybral, flowermate v5.0 pro je dobra volba,je o vic dražší než za kolik jsem ja pořídil V5.0 ale taky přemýšlím nad tímto o pár tříd vejs, má všechny co kapesní vaporizer má mit a podle me ze top, az si na něj nasetrim určíte si ho poridim:-)
Tak mě napadlo,kdyby byl někdo ochoten z MSKraje se potkat samozřejmě ten kdo vlastní vapik. Docela bych to chtěl vyzkoušet at vím co od toho čekat .Přeci jen to nestojí pár korun.Najde se někdo?
Nikdy neříkej nikdy.
Nikdy není tak, aby
nemohlo být ještě hůře.
FlowerMate Vapormax V 5.0S mini, je originál Kanada, žádná Čínská šitka z plastu na jedno použití. Tři stupně nastavení teplot 196 °C, 205 °C a 215 °C Dvě barevné provedení / černá a modrá / revoluční keramická plnící komora a skleněný borosilikátový pyrex náústek https://www.youtube.com/watch?v=XLoQ-VH3hhQ
kdysi jsem tady dával teploty jiných bylin na vaporizaci, tak se mrkni na stranu 9 a nebo tady http://www.kvalitnivaporizer.cz/Nav...led%20bylin.pdf
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Flowermate ať už jakykoliv typ, samizdrejme je navrhovaný v Kanadě ale stejne jako většina věcí dnes je vyrobeny v čině, samizdrejme pod dohledem a kontrolou kanadské firmy Flowermate :-D :-D
No tak je objednaný a čekám na FLOWERMATE VAPORMAX V 5.0 PRO je to nějaký novější tip co už má nějaký nástavec i na tekuté výtažky.Doufám že budu spokojen.Je tam 20dní na vrácení peněz při nespokojenosti.Tak uvidíme.
Nikdy neříkej nikdy.
Nikdy není tak, aby
nemohlo být ještě hůře.
Tak je doma.Jeden den užívání je to gut.Ale jak to mu dáváš tak baterka jde rychle do háje a to tam je 2600.Jak to máte u toho staršího typu myslím vydrž baterie? Jo a je to nejakej novější typ mám k to mu dvě malé kapsle ať to nerveš přímo do komory jedna je na byliny druhý na výtažky kapalné.
Nikdy neříkej nikdy.
Nikdy není tak, aby
nemohlo být ještě hůře.
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
já nemám převodník na stupně je to homemade . ..ale tušil bych že tak o 10-15°C víc podle mě když to vytáhneš trochu do hněda nic se neděje taky závisi na stavu realtivní vlhkosti a nadrcení matroše . .když to není uplně suché přidám par stupnů a pak zase uberu po prvních dvou čoudech
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Jo do pohody.Akorát nějak mě od té doby trápí průdušky kašel po ránu co ho používám.Tak rozpolcené pocity.Nevím jestli vyroza,nebo vapování na 190 stupnů je moc.Máte s tím někdo podobné zkušenosti?A samo je trochu jinačí než hulení klasické.Jedu jen jeden model chtělo by to i změnu.Vapuju 2 x denně, někdy 3 x,někdy jednou někdy vůbec. Záleží jestli makám jezdím autem do rachoty,když jo tak vapuji až večer.Jo když je volno tak tomu dávám víc.
Nikdy neříkej nikdy.
Nikdy není tak, aby
nemohlo být ještě hůře.