Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hey, inac ked chcete, aby si kyti vytvarala viac THC, tak pri nu zasadte durman (datura) - alebo naopak, zasadte kyticku pri durmany. Nemam to overene v praxi, ale myslim, ze by som to skusil radsej, ako tu stredoveku torturizaciu.
No lidi měl sem durman a nedoporučuju ...fakt né ty hřebíčky malý a některý skrz a nekterý jen tak ...(jestli to máš indoor tak si tam dej žárovku co vyzařuje hodně UV a to ti zvisi obsah THC na paldách ) Jinak venku to co sem psal hlavně nechte dozrát) PA
doporucuju vsema deseti smes slepicincu a konskych koblih,uz druhym rokem experimentuju s timhle typem hnojeni na outdoor co si pestuju tady v holandsku,prvni rok jsem to zkousel na balkone, kde jsem si predpestovaval, dal jsem do kyble s vikem koblihy a slepicince a zalil vodou,nechal odstat par dni,obcas promichal,potom jsem vzdy odebral vznikly nalev a dal kytkam,opet kybl dolil novou vodou, kytky vzdy krasne poskocily o nekolik centaku,potom jsem je presadil ven a mel nejhezci outdoor z poslednich let, letos jim davam nalev z konskych koblih[pokud mozno ne z nejcerstvejsich konincu] a je to opet na nich videt,
V nejake chytre knize jsem cetl ze koprivova jicha se pripravuje z 10 litru vody a 1 kg nadrcenych kopriv.Nechat tak ctrnact dni kvasit no a pak aplikovat zredeny vodou zase 1/10.Ale musi se s tim hnojit dlouhodobe jinak to nema cenu,a jsou v tom hlavne stopovy prvky jako horcik atd.
zdrawim fsetkych ceskych growerow...nazdaarek
to preto lebo ja som zo slovenska.slepacince som uz skushal ale este nie w kombinacii s mliekom takze idem to tim mojim trojmetrowim banulam dopriat.a ta zihlawa/kopriwa tiez funguje...
Hnojim slepicakam uz docela dlouho,ale jak to tedka pri hnojeni smrdelo jsem nezazil.Namichal jsem si obvyklou hnojici smes,ale sere me ze to strasne pritahuje hmyz maj snad v tom kyblu uplnou party.Clovek aby ke kytkam pak chodil se sitkou na obliceji.Tak jsem to pretahnul 2.igelitovymi taskami.Velmi ucine a pritom tak jednoduche.A tedka kdyz jsem prisel (podotykam ze byly strasny vedra) hnojit,tak odkryju ty dve igelitky covece na me se vynoril ten hnilobnej smrad,kterej se tam akumuloval celej ten parnej tejden.Ja jsem se malem na miste poblil,mel jsem co delat abych to rozdejchal.A vite co udelal muj pes?Dvakrat k tomu pricich a z vesela to zacal lemtat a vypadal docela nasrane kdyz jsem ho od toho odehnal.Od tedka uz se nikdy nenecham olyzovat od psu.
[Edited by Ernest on 02-08-2002 at 12:44 AM]
Kdyz se clovek posere, je lepsi si do toho sednout???, nebo riskovat odchod s utrousenim z leve nohavice neceho co mu nepatri??? to je mi dilema ???
Dost se dá zaslechnout mezi lidima co pěstujou cokoliv, namyslím vyloženě ganju, že nejlepší hnojivo, který si na tu zahrádku či ke kaktusu i doma a nebo no prostě kamkoliv, - můžeš dát, je koňskej hnůj! zkoušeli ste to? nebylo by to ještě lepší než slepičáky? díky zaˇvaše názory
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
V tomto fóru se prodrbává kolik jak a proč - slepičích hoven. Objevil jsem tu i zmínku o "klasickým" hnoju, tedy o kravským. Samotnýho mne napadl ten zmiňovanej koňskej a samozřejmě, že každej asi používá nějaký to svoje osvědčený hnojivo, který je vlastně chemie - no více méně
Tak mě napadlo, že bych se pokusil vymyslet nějakou kombinaci, jež by byla propracovaná do detailu, tedy dle toho nejvhodnějšího poměru zastoupenejch látek: například pro tu první fázi používám Kristalon start, někdo zase něco jinýho, ale de vo to, že ať už je to "to" či "ono", tak to musí mít určitý složení, tedy třeba dusík, draslík atp v určitým poměru a to v takovým, kterej je pro danou růstovou fázi nejvhodnější. To ta různá hnojiva, co si kdo koupí, mají, ale vlastně z teho plyne, že namíchat ty různý slepičince a kravince s koň.. (do prdele tak na to je češtine krátká - nebo já - tak třeba "konince"?-to je ale stupidní.. no prostě tohle namíchat a třeba i stěma nějakejma nejenom kopřivama, ale prostě bylinkama, neb ty maj zas ty svoje specifický látky, tak to by se mohlo namíchat stejně dobrý krmení, který by (pardon - ne krmení, ale hnojivo - bože na co myslím!! ) tak tedy hnojivo stejně dobrý co se týče tej skladby, jako to kupovaný, akorát že přírodní a tím ještě lepší - no a nakonec by bylo vlastně ještě dál navíc lepší i o to, že by tam mohly bejt ty různý vylouhovaný extrakty z těch bylin, který by, zvoli-li by se ty správný byliny a zas ve správným poměru, tak by měl ten finální produkt funkci nejenom hnojící, ale třeba i prevetnivně ochrannou, či ještě vícero výživnou, právě dík těm látkám, z tech rostlinek a tak.
Protože mě tahle myšlenka napadla již dřív, zkoušel jsem trochu testovat a došel jsem k názoru, že ani tak
n e z á l e ž í n a z v í ř e t i , z n ě j ž e x t r a m e n t p o c h á z í ,
j a k o s p í š n a t o m , č í m j e t o z v í ř e k r m e n o !
------------------------------------------------------------------------------------
Omlouvám se, že jsem semky nic nepsal celý dvě strany a teď najednou Vám tady zasírám fórum svejma kecama, ale jak Ernest říkal vo těch vajíčkách, tak to je právě vono - sou i nejsou zbytečný - de vo to, že oni dodaj temu produktu různý výživný látky, stejně jako mlíko, nebo jako cokoliv co do teho přidáte a tak si každej může namíchat to co přesně vyhovuje - problém nastává akorát zdá se v tom, že (a tak zní i můj dotaz na vás): jak zjistíme, že to či ono obsahuje tohle či todleto?
Jinak někde jsem čet, že na draslík je úplně nejbohatší hnůj králičí, zatímco ve slepičím je zase nejvíc dusíku, fosforu a vápníku... přesný čísla radši neuvádim, už tu někde zaznělo, že závisí i na tom, čím to zvíře bylo krmeno...
Nevim jestli to je uplne to nejlepsi,ale kytky rostou dobre a jde videt,ze kdyz pohnojim tak to o dost vyroste nez normalne.Ale tedka jsem to docela prehnal jelikoz kytka pekne zezloutla.Tak jsem to vostrihal a dam ji pauzu.Ale jinak musim rict ze jsem rad,ze konopi je tak odolna rostlina.
Cus Ernest
Kdyz se clovek posere, je lepsi si do toho sednout???, nebo riskovat odchod s utrousenim z leve nohavice neceho co mu nepatri??? to je mi dilema ???
jasně! kobylinec!! neboli koblížek!!! ?D
dyť to znám, že mě to nenapadlo!!!?!
s tím žloutnutím, no tos to asi fakt přehnal - taxe drž teho, co říká moja babička: jeden slepičák do květináče - je to "přesný", ale přesný
Chtel bych si zmixovat vhodny substrat pro me kviti.Mam k dispozici hodne slepicich vykalu a kompost z kralicich vykalu a organickeho odpadu.Zajimalo by me kolik toho muzu do kvetniku dat aby to nemelo negativni ucinek(spaleni atd) Poradte mi jestli mate nejaky zkusenosti.Dik moc