Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Potřebuju do poloskleníku - pololíhně taky fólii,. 1m výšk a 3m dlouhá za 33kč je supr, kde se to dá koupit? Sem ze Severní Moravy - Šumperk,pls poraĎte. Dík moc.
Folie černobílá 2,0m
Doba dodání (dny):0 | Záruční doba (měsíce):0
Katalogové číslo 186
Z jedné strany bílá z druhé černá, ŠÍŘE 2m. (Objednávka je po 2 m2 tj.35,-kč/1m2 bílá strana odráží cca. 90% světla nazpět do pěstebního prostoru ---naprosto neprůsvitná--- tloušťka 70um-. Velmi vhodná též na zakrytí kořenové části(bílou stranou nahoru tak, aby světlo nepronikalo na substrát, kořeny a zároveň odráží světlo na rostlinu). Uvedená cena je za 2m2. (Poštovné není v ceně-ceny poštovného najdete na úvodní straně pod KONTAKT+Obchodní podmínky).
Cena včetně DPH: 70,00 Kč
..:: Hulte, abyste si uzili nasledujici chvile a ne jen proto, abyste byli uhuleni ::..
tak jak to tu ctu, napadla mne myslenka, co tam dat zrcadla, asi by to bylo trochu nakladnejsi, ale zajimalo by mne jak to je u zrcadel s odrazem svetla
Jen doplním kolegu Kočku.
Klasická zrcadla mají odrazivost 90%. Nepoužívají se proto, že soustředí světlo do (po několika odrazech se sejde víc paprsků na jednom místě) určité části rostliny více než do jiné... Není to rovnoměrný a kytka začne nějaký listy schazovat. Nebo prostě jen uschnou.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Hele chlapi, tak to sleduju sleduju a koukám že co zahradník to jinej názor... já teď trošku odbočim, asi se shodnem že alobal i bílá signální je lepší než nic... a teď bych potřeboval poradit. je dobrý přikrejt alobalem (popř fólií nebo nějak bílou barvou) i hlínu na květináči (popř víku kýble u bulbelru) aby se světlo odráželo na kytku i zespodu? Je to k něčemu? Jde mi o to, abych mohl s co největšim efektem použít co nejslabší světlo...
Choďte k volbám a volte ty co maj v programu legalizaci jinak to tu lepší nebude
Pokud jde o ten alobal a teplo, mate s tim nekdo zkusenosti.
Vsiml si treba nekdo kdo presel z alobalu na bilou barvu, ze se mu nejak meritelne snizila teplota?
Docela totiz s teplem zapasim.
v tom zahřivani a tvorbou teplejch mist bych viděl hlavni nevyhodu kovenčnich zdroju světla "sodik,zařivky" ,nemněl by byt problem mit skřiń polepenou alobalem kdyš tam budeš sviti---------LED DIODAMI----------
Ted jsem si konečně koupil bílou barvu polar a budu malovat.
vůbec jsem si nemyslel že se tato diskuze tak rozebere, kazdopadne ksem se tu dozvedel ohledne barvy
Původní příspěvek od Jeliman Ted jsem si konečně koupil bílou barvu polar a budu malovat.
vůbec jsem si nemyslel že se tato diskuze tak rozebere, kazdopadne ksem se tu dozvedel ohledne barvy
já myslim, že primalex profi je lepší... je bělejší a to tušim o 5% (možná jen o 4% polar má bělost tušim 86 nebo 87% ale profi má bělost 91% )) a navíc je mokře otíratelnej tzn. ne omyvatelněj ale můžeš ho otřít mokrym hadrem
Choďte k volbám a volte ty co maj v programu legalizaci jinak to tu lepší nebude
V případě, že dáváte alobal a to jakoukoliv stranou, tak bych doporučoval jej zmačkat a v zápětí narovnat. Takto upravený povrch dobře odráží do všech stran. Zkuste si to. Odráží to světlo mnohem více, než nezmačkané. Jsem uplný začátečník, ale dal jsem to stranou lesklou a myslím, že to funguje opravdu dobře.
Jo, když ho dáš tou matnou, tak ho ani nemusíš mačkat. A s tou lesklou... stejně si myslim, že tam budou horký místa, ale zkus to a uvidíš. Pravdou je, že to má docela zasjímavej efekt
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.