Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Užitečná funkce by byla, kdyby měl každý uživatel schránku, například 10 mega (nebo by se to lišilo podle kostek, nebo data registrace) a do tý schránky by mohl dávat věci (mp3, videa...) ostatním uživatelům ke stáhnutí, takže kdyby měl někdo věc, o kterou by se chtěl podělit, tak by si ji nahrál do svý schránky a ostatní by ji mohli sosnout a pak by ji mohl zase třeba vymazat a kdyby byly potřeba koupit nový hardy, tak kdo by chtěl tuhle funkci, tak by musel poslat aktivační sms za určitý prachy, já bych si to rozhodně pořídil...
myslim si ze grover je ako cely serwer poriadna wichitawka
najlepsia stranka ktoru poznam no ja keby som mohol by som chcel
aby sa sema dali posielat aj nejake tie videjka.jasne ze fotka dany moment
podla mna zachyti lepsie no niekedy je dobre aj widejko nie
Vylepšení funkce hledání. Líbilo by se mi, kdybych zadal klíčové slovo a výsledek by měl podobu jako když hledám všechny příspěvky od daného uživatele. Tzn. že bych přímo u vyhledávání viděl, v jakém kontextu se dané slovo nachází a nemusel bych např. prohledávat 20stránkový thread.
Guns don't kill people. People kill people. Guns protect against people with smaller guns.
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r ... Udelat z Omniho moderatora KANALU... At se v tech ***** rochni, vali a prevaluje, a pokud v jeho hlubinach udela aspon trochu system, nebylo by to zle...
to je panečku nápad. kdo jiný se v těch ******* má vyznat?
Admin by se měl zamyslet nad dostupností fóra, už mě to dost unavuje. Je tam třeba jen 74 členů on line a ta .... přihlašovací mě sem stejně nenaloguje. Pak je online 217 členu a ta ... přihlašovací mě přihlásí bez problémů, tak v čem je sakra problém? Nešlo by stím něco udělat?
Původní příspěvek od Hydrothor Admin by se měl zamyslet nad dostupností fóra, už mě to dost unavuje. Je tam třeba jen 74 členů on line a ta .... přihlašovací mě sem stejně nenaloguje. Pak je online 217 členu a ta ... přihlašovací mě přihlásí bez problémů, tak v čem je sakra problém? Nešlo by stím něco udělat?
To je způsobeno cookies! Pokud je nemáš zapnuto, systém tě přihlásí a zase vykopne.
PS:Neobjevila se tu kdysi slova říkající, že i když je forum placené, nadále zůstává volně dostupné?Jen že se nemá neregistrovaným zobrazovat chat, jinak vše bez omezení?!
no je otazka jestli je pristup omezeny pouze z duvodu kapacity nebo i jinych .. ja bych ani proti jinym duvodum neprotestoval. i kdyz zase na druhou stranu. kazdy kdo zacina zacina rek bych tim ze cte. cte. a pak se mozna registruje a mozna ne. malokdo se zaregistruje jen kuli cteni. rek bych ze se nepristupnosti stezuje v urcitym smeru pristupnost k infu. coz by melo byt vyvazeny dobrym duvodem.
jinak bych rozhodne zmenil privetivost funkci groweru vuci verejnym http proxi .. pokud by to nejak jednoduse slo. momentalne neznam jedinou ktera by umoznila pridavat fotky. krom jineho.