Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
když sem zhulenej vaděj mi lidi,když třeba jedu metrem a nastupuju,prostě sem tam sam mezi těma všema vočima a mam pocit že si mě každej prohlíží,naštěstí se to tolik nestává protože mam auto ale jak řikám když sem zhulenej nemůžu bejt mezi lidma,samozřejmě mezi cizima kteri jen tak čuměj a skenujou vás,ktomu si ještě začnu představovat že asi musim vypadat dost debilně jak mam natekly oči a debilni vyraz v obličeji,,,,,to jedine mě přímo sere......no a taky ještě ta věc,když nehulim třeba týden,vrátim se a zapojim do normalniho života,,,ale když hulim v kuse a furt,přestávám mít zájem o věci ktery mě jinak bavěj,i trochu zanedbavam svoji holku a tak nějak nani "seru" to jo to mě taky vadi
Out 2006 vyčorovanej
Naposledy upravil GreenMafia 21-04-2007 v 15:22 PM
to Havelock Vetinari...nemas jeste ani po maturite a uz tady vykladas jak ti ganja zmenila zivot?uz jsi stihl zacit i prestat...ty jsi snad zacinal ve trinactri nebo jeste driv?v tom pripade se nedivim ze jsi z toho byl guma...
Weru tak.Sorač za Off Topic,ale jedina
vec ktora mi na konopke vadi je,že ju
wela sprostych ludi bere ako nevjem aku tvrdu drogu.
Hned človeka odsudia,ako sa dozvedia,že fajči trávu,bez
toho aby ho akokolvek inak poznali.
Teda ja som ako max.tolerantny a liberalny,takže mne nič nevadi,len keby aj ostatny ludia mali taky názor.
zdarek zatim...
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
To jo souhlasím s GrandmammGANJA, je dost nepříjemný, že se kolem trávy vytvořily takový nepříjemnosti v podobě odsuzování těch kteří ji konzumují a to že je drogou nelegalizovanou ji dělá o to horší pro ty kteří ji nezkusili a nedokážou, nebo nechtějí pochopit ty kteří si na ni tak libujou, stejně jako ty co tak rádi konzumují alkohol což je droga legalizovaná a tolika lidem to nevadí.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Jednou sem sel a chtel sem hodit ponozky do kose na pradlo a misto toho sem je hodil do hajzlu a splachnul. Ztracim porad naky veci,zapominam a jednou za cas mam treba 2dny nejhorsi depky,nejspis z huleni a je to dost na hovno,casto chci prestat,ale pak prijde zase odbobi kdy je to huleni to nejlepsi co muze bejt,tak ja uz nevim