Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevíte někdo, na kolik dní se dá skladovat AH už namixovaný? OBM nelze, ale... nechce se mi to míchat každej tejden, navíc když třeba 14 dní nejsem doma...
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Holanďania varujú pred mixovaním do zásoby, tie koncentráty by sa medzi sebou bili... Veď inak by ich nepredávali ako tri samostatné roztoky. Dokonca pri príprave živného roztoku treba jednotlivé zložky postupne pridávať do celého objemu a nie ich najprv zmiešať. Ak máš na mysli hotový živný roztok, tipujem pár týždňov by sa dalo, ale neviem, či to stojí za to.
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
4 truly
jako dobrý ale stačilo jednou ne?
že by skrytá reklama?
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
já rosím pyt s vodou vyrovnaný ph ale mám dotaz lidičky...mám růžový kořeny....píšete že maj bejt bílý tak já nevím proč jsou růžový víte někdo??
Bosorismus
slyšel sem že v bubleru má být jen 30ti% koncentrace hnojiv než u normal hydra. nemohli byste mi prosím někdo poradit+platí to i pro hnojiva ah,doplńky a vše co se leje do zálivky?
Je lepsi davat kytce pokazdy neco jinyho? myslel sem jako ze by dostala do sebe jiny prvky ktery treba v tom prvnim hnojive chybej. proste ji zalejvat kazdej den necim jinym.(mam hlinu)
No asi jo, ale pokud neco poseres nebudes vedet ktere to hnojivo za to muze. A pochybuji, ze na vysledku poznas nejaky rozdil pokud budes hnojiva stridat. To uz jsou takove optimalizace, ktere spise nez lepsi vynos davaji lepsi pocit pestitele.
2 rodeo
Je lepsi stridat hnojiva, to je celkem jasne...jen pokud to jsou hnojiva zhruba stejne kvality...urcite nebudu stridat treba AHcka s Wuxalem a OBM..to radsi porad hnojit tim kvalitnejsim..
Jo...moc ti nedoporucuju ji kazdej den zalejvat necim jinym...zvlast ne v hline...
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so