Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo jen nikde nepíšou že by k tomu měli aji sadu hnojiv to je další investice..v některých šopech dávají do takovýchto kitů aji hnojiva tak se mrkni po internetu
nie, to je to iste, ako ked si kupis lietadlo a myslis ze vzlietnes, zalietas si a uspesne pristanes. Vsetko je o uceni a skusenostiach...takze najprv si prejdi tuto stranku od hora dole, z lava do prava a potom ti bude vsetko jasne
BudBox ted mám a spokojenost , sic střibrnej ale neprosvítá , přes zip to má dobrý krytí , ne taková laple jako na HB ale taky učiná , zip je celkem bytelnej , otvíram to i nekolikrát denně , konstrukce je gud , pevná , tyče jsou na koncích rozlišený podle barev na plastovejch ucpavkach takže je poznaš a ty plastovy kříže co to držej jsou taky dost bytelný , děr je tam taky dost a maj dokonce dvojitej rukáv se stahovánim , takže v pohodě , Hlava
Čau Hlavo.
Myslíš že by ten Bud Box zmáknul udržet pojezd?
Mám v plánu ten 240x120x200.
Původní příspěvek od Mirex
Čau Hlavo.
Myslíš že by ten Bud Box zmáknul udržet pojezd?
Mám v plánu ten 240x120x200.
Uplně v pohodě , mam v tom Titan 3 dva pojezdy a v pohodě , ty tyce jsou dost silný možná vic než v HB a v XXL mi viselo na pojezdu to LED svetlo 18tikilovy
Uplně v pohodě , mam v tom Titan 3 dva pojezdy a v pohodě , ty tyce jsou dost silný možná vic než v HB a v XXL mi viselo na pojezdu to LED svetlo 18tikilovy
Paráda díky, už nebudu váhat a jdu do toho
Jinak abych nebyl OT tak mám dark street 90x90x160 a vše oka.
Mám v bytě šatnu cca 5 m2, a za dveřima je místo 100x100x250 a teď mám dilema s velikostí boxu.....když tam narvu 90x90x170 Dark street, kterej má jen jeden přítah na levé straně, bude to pro ten přítah vzduchu stačit?? Rozumíte, že tam bude jen 10 cm mezera + je to uzaveřená místnost (větraná). Co myslíte?
Nehehe, no kámo taky good nápad, ale není to tak jednoduchý.
1. Mám tam oblečení, a další věci a v květu by mě myslím trošku načichlo veškerý oblečení
2. potřebuju abych to v případě nouze mohl zbalit jako že nic .)
3. je to v bytovce, takže potřebuju dobře vyřešit vůňi atd...
Potřebuju jen vědět, když bych ten DS postavil uplne napravo(přítah má vlevo), tak jestli ta mezera bude pro ten pasiv přítah stačit. Nebo radši pořídit menší box? Ale rádši bych ten 90x90x170, abych mohl časem Upgradenout na 400w (60x60x160 by bylo na 400w už hodně velkej oříšek )
A box 80x80x160 se dělá jen drahej HB nebo 80x80x180 DR, ale ten zas není tady v ČR nikde k sehnání :P
Zdravím, chci se zeptat ohledně stříkání spodku boxu, jestli na to existujou nejaky spreje jak na impregnaci tak něco s barvivem, spodní část boxu je moooc ošklivá od předchozího majitele, prý rozežráno čistidlem. funkce je zachována na 100% ale vzhledově je to nic moc.
Zdar lidi, má někdo zkušenosti s boxy s bílou vnitřní vrstvou? Uvažuju o koupi Homebox Evolution Q120, v testech má prý bílá barva mnohem lepší vlastnosti než klasik stříbrná..má někdo zkušenosti??