Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od kokojumbo bio cannu sem jel ajedu semspokojenej.... ale ted jsem na cannafstu vyhral hnojiva mills. a chtel bych je zkusit ale nemaj oznaceny lahve etiketami nybrzjen cisly a janevim co je co.... nekdo nejaky zkusenosti?
Původní příspěvek od Anonymer Ahojte,
uvažujem nad zmenou hnojív, ktoré momentálne používam. Nie žeby som nebol spokojný, ale prečo neskúsiť niečo iné? Pěstím v aere, po prečítaní odporúčaní a skúseností som viac menej rozhodnutý pre Metropy, okom však blúdim aj po hnojkách od Advandced Nutrients.
Pre ktoré by ste sa rozhodli vy? Dík An.
Ja hydro nejedu, ale metrop si lidi hodne chvali. A mozna bych okem mrknul i po AH. Ve finale de spis o to ktery hnojky budou vyhovovat tobe. Neda se rict co je lepsi obecne, takze zkouset.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Ja hydro nejedu, ale metrop si lidi hodne chvali. A mozna bych okem mrknul i po AH. Ve finale de spis o to ktery hnojky budou vyhovovat tobe. Neda se rict co je lepsi obecne, takze zkouset.
S AH som dal dva kola v Aere, so stabilitou v rezervoáre som viac menej spokojný, rovnako tak aj s kvalitou výsledného produktu. S čím ale spokojný niesom absolútne vôbec je chuť a vôňa. Po flushingu samozrejmne v brku necítiť žiadné hnojivá, ale vôňa a chuť je úplne identická pri každej jednej odrode - od Hazeov cez OGK, Gorily alebo P75 či Cocoa Kush - všetko to isté, chemické, bez akýchkoľvek terpénov
Anonymer -
užívam vapík a presne viem, že čo píšeš a aké máš predstavy.
Obávam sa, že na bubbler budeš musieť zabudnúť a prejsť na organický substrát. Ten zalievať podľa možnosti organikou, /npr. Biobizz/ v krajnom prípade organo-minerálom. /JIDB/
Po bubbleri môžeš skúsiť kokos a zalievať ho JIDB, ako píše L1st3r. JIDB nie je špatný, vraj organo-minerál a dáva slušný výnos. Je tam aj nejaká tá chuť. Ďalšia voľba je Biobizz - čiste organika s o niečo lepším chuťovým výsledkom, ale možno slabším výnosom, než JIDB, ale chuťová kvalita má svoju daň. Možností je viac: Biocanna...atď všetko nemám odskúšané. Možno tu napíše niekto, kto má širšie skúsenosti s viacerými hnojkami.
Ďalšou voľbou je klasický organický pôdny mix - s čistým organickým hnojením.
Původní příspěvek od odo Biobizz - čiste organika s o niečo lepším chuťovým výsledkom, ale možno slabším výnosom, než JIDB, ale chuťová kvalita má svoju daň.
To bych netvrdil. Záleží jak kdo s čim bude pracovat, jde jen o to dostat potřebný živiny ke kytce a to umí obě hnojiva. Pak už záleží jen na genetice a podmínkách v jakejch roste.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Zdar, jedete tu nekdo aptus ? Kdysi sem nekoho zahlidl to postnout v galerce ,ale.nemuzu se dohledat.
Mam to zatim ve fazy testu ,ale nestezuju si. Kokos , kytky dlabaji i pri ph 6.2 bez deficitu.
All in one liquid a pk boost.
Zajima me.jestli ma smysl lit tam topbooster, vysledna chut a dodrzeni tabulek davkovani? Zatim jedu 1ml/l a no stress.
Cus,
AH - pomerne solidni vynos a kvalitni material (struktura a pryskyrice), ale chut vyslednyho produktu velice spatna (nekolik modelu, podobna chut, obcas lehce skrabe) i pri pomerne dlouhem flushingu. Jdu zkusit jinou znacku.
Za mě je nejlepěí Jungle indabox co se týče poměr cena/kvalita, jinak ATA taky není špatná za ty prachy ale musí se tam přidat doplňky, má někdo zkušenost teď s tou novinkou SILIC BOOST ???? Zkouším teď od JIB ten booster X ale nezdá se mi že by to byl nějakej zázrak...
Prosim ake mate skusenosyi s canna tvrda voda ?
Mam ro momentalne, zaklafna voda je ale 0.8.
Keby to nemusim filtrovat bolo by to top. Ma s tym niekto skusenosti ? Dakujem
tvoju kombinaciu nemam odskusanu ale tiez pouzivam doplnky aj od inych znaciek ako je hlavne hnojivo
predtym skontrolujem zlozenie, etiketu pripadne stranku vyrobcu a ked to neni zbytocne tak pouzijem
napr. doplnky od AN mam vyskusane s Plagron a JIDB
ancient earth ma podla mna zlozenie bezpecne pre pouzitie aj s inymi hnojivami
Ano minulý pěst jsem jel právě hlavní hnojiva plagron terra a doplňky AN. Ale teď chci jet jen Cannu a mám hafo doplňků od AN 😃
Na stránky jsem koukal a ani ťuk. Kontaktoval jsem oba výrobce tak se uvidí. Složení je rozdílné, ancient earth 0-0-1 a cannazym 0-2-1