Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tady je potreba rict, ze ani moje predchozi zkusenosti nebyly takove, jake jsem si myslel. Musim prehodnotit sve vyroky a uz nebudu zastance tak brutalniho strihani. Myslim, ze ti co rikali, ze strihat ano, ale ne moc, meli pravdu.
Resume:
Prumerna strihana kytka 1: 43g
Prumerna strihana kytka 2: 42g
Nestrihana kytka 1: 53g
Nestrihana kytka 2: 73g!!! =absolutni vitez :-)
Je tedy jasne, ze pri takovych podminkach jako mam ja (dostatek svetla) bude bohate stacit prostrihavat tak, aby listy nestinily spodnejsim patrum.
Palicky jsou dostatecne tvrde a vyschle na to, aby se daly drolit v ruce, tretinu ciga staci jemne pocukrovat. Vune je klasicka skunkova, hlinena, chut taky tak. Jsem moc rad, ze jsem tentokrat nevymekl a nespechal, protoze 14 dni Flushingu s Final Solution se opravdu vyplatilo a velkou vahu davam i dobrym hnojivum od Advanced Hydroponics v prubehu. Pri huleni neni citit jakekoliv hnojivo, nic neskrabe v krku a nenuti ke kasli. Pokoureni je prijemne jak na chut tak i na vuni. MNAM!
A samozrejme i na ucinek :-) Je to velmi silny (mozna ze nejsilnejsi) model, sativovske high vas lehce vystreli do kosmiru a hezkou chvilku vas tam necha. Nezridka se stane, ze po par jointech se jeste druhy den probouzite zmasteny a tumpachovy. Predevcirem jsem potreboval kamosovi na notebooku zprovoznit kabelove pripojeni na mobilni telefon a GPRS modem a pristup na net (coz je bezna zalizotost na 30 minut), a trvalo nam to pres 6 hodin...staci vam to ??? Jak by rekli anglicani: Bloody Hell!!! :-)))....YYYYYYYYEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!
Toz je vam asi jasny, ze tohle budou pekelne vyhuleny prazdniny, o jaru radsi ani nemluvim.
Jenze i tak je toho nejak moc, asi si schovam v mrazaku na horsi casy. Kam ale budu davat maso, to teda nevim, asi ze me bude vegetarian (--blbost) :-)))))))
Akorat si rikam, ze asi nema cenu to takhle pestovat dal, a uz vubec ne tenhle model, kdyz je toho tolik. Jenze a co dal? Zase je skoda tech zkusenosti nevyuzit, ne? Kdyz me to tak bavi, jak to krasne roste...A co treba ziskat nejaky novy zkusenosti, co rikate?...Hmm..ze by 1200W (2x600W)MH rust/to same HPS na kvet, + matkarna (pecliva selekce) + rizkovna + scrog a nejake Indiky?
...::Nechte se prekvapit::...
P.S.: Dekuju vsem prispevatelum do diskuse, diky za vsechny karmy, diky vsem, co me neco naucili, at vam to roste!!! LEGALIZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
810,2g Tak to je Fakt nářez, tipoval sem trochu mimo
Každopádně ti k tomuhle nádhernýmu výpěstku gratuluju, takový nádherný kytky! Jo a stim zaštipováním máš pravdu, ale my co máme pěstírny vysoký např. 120cm prostě zaštipovat musíme jinak by ty kytky vylejzaly z pěstírny - takže scrog to jistí
Gratuluju výhercům a obdivuju jejich odhad
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Naposledy upravil Mr. Figaro 31-03-2006 v 23:46 PM
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Ty vado...jeste jsem psal ze jsem nikdy nic nevyhral....a je to tady!
r-man...stale tomu nemuzu uverit kurwa!
Ted kdyz jsem se dival na me typy, tak 761g
828g a 972g jsem vedel ze to budetuti trictvrte kilo!!!
No to snad... Ne, neverim svym ocim... Xakru nekdo me trhnul z mych kolegu o zas..... desetinku :-(
Hmmm..., takze preci jen smulu mam!
V kazdym pripade do 3 tydnu pojedu svoji first bednu, tak min. 5 kousku zaujme cestne a ctene misto vedle mejch.
Zbyvajicich 5 si usetrim na horsi casy....
Moc dik uz mazu psat PMko :-) W.
uz dost dlho sa vravi,ze cesi maju najsilnejsie podlampove modely a svete. Je to z toho dovodu,ze sa staraju o svoje modely s laskou a podstivo. Presne ako ty r-man. Prajem vela stastia a velke vynosi ;-)
Zdar r-mane, nemam slov,zasek na netu tak dve hodky, cetl jsem kazdou staranku, nacerpal jsem jsem spoustu informaci a ziskal novou inspiraci k upg moji bedny.Na mojem thredu te urcite zminim s podekovanim.Video-pecka!Soutez-pecka!Vynos-BOMBA!Celkove tvuj thread hodnotimjako-BOMBASTICKY
Preju ti hodne stesti a urody do budoucna, jen bud opatrny, takovych lidi jakjo jsi ty by byla skoda.
K++++++ SMOZREJMOSTI
Peace
Mam pro vas pro vsechny ( a hlavne pro me) velmi nemilou zpravu. Po prichodu z nocni na me cekalo pekelne prekvapeni: Pres noc mi, asi diky vybuchle vybojce-to jeste nevim, kompletne shorela cela moje pestirna i s blizkym okolim, a jen diky kvalitnimu vetrani mi neshorel celej byt. Krome pestirny s kytkama a rizkama mi shorela skoro veskera technika, fotak s notebookem (chystal jsem dalsi video), moje skromna knihovna je napadrt (knizky ohorely cca do pulky), par kusu nabytku, koberec a pad dalsich veci. Mozna diky plastovym flaskam s hnojivy a kyblum s namichanym roztokem, ktere se roztavily, se nestalo jeste neco horsiho, trosku se to tim asi uhasilo. Docela jsem cumel, ze to vydrzela kvalitne polozena kabelaz, diky ktere bezel porad vetrak.
Nastesti se to diky te vode a vetrani uhasilo samo, nemusel jsem ani volat hasice. V noci si zrejme nikdo nevsimnul cerneho koure z plastu co musel jit ze strechy baraku. Prave jsem se vratil od kontejneru, kam jsem veskery material narval, nemuzu vam ani postnout fotky, protoze fotak za 30 klacku mi tam zarval taky. Jsem uplne na dne. S pestenim koncim, kdyz to videla mlada (byla v noci kalit a spala u kamosky), malem me zabila a prohlasila ze tolerance je jedna vec, ale strach o vlastni zivot je vec druha. Se vsim co ma neco spolecneho s pestenim ted koncim, laska k ni je silnejsi nez laska k rostlinam, to snad pochopite.
A aby toho nebylo dost, nekdo, komu dekuju, mi poslal anonymni sms z netu, ze nejakej IDIOT tady nekde pise moji adresu nekomu jinymu, a to je samozrejme jen krucek od anonymniho udani a nasledne domovni prohlidky. Behem dnesni noci se to jaksi vyresilo samo, i kdyz ne zrovna zpusobem, jakej bych preferoval. Textovka mi prisla behem dopoledne pri vyklizeni, tak to byl aspon duvod k zasmani, to byla asi nejvetsi ironie osudu, kterou jsem doted zazil.
Jeste jednou se omlouvam vsem, co si objednali rizky, opravdu uz nebudou. Thread v bazaru necham smazat, nema uz smysl. Ostatni thready necham pro vasi inspiraci, mazat je asi nebudu.
Je mi trochu blbe z toho plastosmradu a jeste jsem nespal po nocni, mam za sebou vic nez 30 hodin nespani, jdu si konecne lehnout...