Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dik za rady.Dnes jsem byl ten phytamin vymenit,ten puch se fakt nedal... Mnel jsem ho minulej rok a zdaleka takhle netahnul.Nejdriv se mi ten prodavac snazil namluvit,ze je to v klidu,tak jsem mu rek at mi ukaze jinou lahvicku.Ta byla naprosto v poradku.Dnes jsem to postrikal a zadny fleky ani nic podobnyho.Jinak strikam odstatou vodou s ph6,2 voda ma ec 0,2.Kdyz namicham phytamin v pomeru 5ml-L vody ec je 1,0.Strikam vzdy,kdyz uz je vecer slunicko za rohem a to jednou za tyden.
Původní příspěvek od Calzone Pokud jste někdo četl na stránkách plagronu návody k těm hnojiv, tak jste se jistě dočetli, že Green Sensation by se měl používat při každé zálivce a ne jenom jednou týdně, jak se traduje.
Docela se toho ale bojím, zalévá tím někdo opravdu pořád?
Cituji: Dilute 1 ml with 1 litre of water (1:1000). Add this dilution together with the basic food, every time you water.
Posledne kolo som tak zalieval. Nic zleho sa neudialo.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
A dobreho? Na to ti odpovedat neviem . Predtym som isiel inu wataz a bez GS. Ine rozmery, ine hnojenie aj ine modely. Proste nepestujem tolko a v rovnakom systeme aby som to mohol objektivne posudit. Testoval som len rozdiel medzi bloombastikom a GS. Ale priklanam sa k nazoru ze za tie prachy to fakt nestoji.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
Chtel bych se zeptat jestli je lepsi hnojky michat do jedny zalivky, nebo lepsi zvlast?...mam na mysli treba bloom,repro forte,enzymy a gs...je lepsi udelat koktejl a jednou tydne zalit, nebo napr. pondeli bloom+enzymy, streda forte a sobota gs..mate nekdo ozkouseno?
Stuff: pokud pouzivas hnojiva stejne znacky, jako je treba Plagron, neni problem michat jednotlivy prisady dohromady, vyrobce to dokonce u jednotlivych produktu uvadi.. hnojiva ruznych znacek bych jen tak mezi sebou bezhlave nekombinoval, pokud to nemas 100% odzkouseny, mixem ruznych hnojiv mezi sebou se muzou zmenit jejich vlastnosti.. Mam odzkouseno Cropmax se StartUpem a Alga Bloom s Green Sensation a pohoda..
to j0llyj0k3r: jj..to zni rozumne...jedu jenom plagron...ted jedu phyt-amin + alga grow v pondeli a ve ctvrtek phyt + enzymy...vypada to ze si holky nestezujou
Lidicky, chci se zeptat, koupil jsem si v nedavne dobe Green Sensation a uz ji nedelaj takovou hustou mlecnou, proste koncentrovanou, ale je to jako moc, proste zluta vodicka, nejak se mi to nezda. Mate nekdo zkusenosti s touto novou variantou Greenu? Se starym Green Sensation jsem byl dost spokojenej, ale tohle se mi nejak nezda, vypada to jako obloz. CO vy na to? Dik moc.
Původní příspěvek od Dooku02 Lidicky, chci se zeptat, koupil jsem si v nedavne dobe Green Sensation a uz ji nedelaj takovou hustou mlecnou, proste koncentrovanou, ale je to jako moc, proste zluta vodicka, nejak se mi to nezda. Mate nekdo zkusenosti s touto novou variantou Greenu? Se starym Green Sensation jsem byl dost spokojenej, ale tohle se mi nejak nezda, vypada to jako obloz. CO vy na to? Dik moc.
ahojj, kupoval sem ho pred dvema mesici a porad stejne hustej a zelenej. Mozna zajit do kramu jestli si ho kupoval v kamenym a nechat si ukazat jinej a skouknout to. No ja zas kupoval super vit malej myslim 10ml a pro jistotu sem to strikackou odmeril a byl tam o 1ml min coz na 10ml je podle mne dost a myslet si o tom muzu co chci. m.
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
This is not good, I would advise you to exchange. Probably there will be no bad side affects to the plant, but the product should be thick green.
With kind regards,
Bram
Van: Maria Vervoordeldonk Namens Info Plagron
Verzonden: maandag 15 juni 2009 10:38
Aan: Bram Bertels
Onderwerp: FW: Green Sensation
Van: Jan
Verzonden: zaterdag 13 juni 2009 20:07
Aan: Info Plagron
Onderwerp: Green Sensation
Hi, I bought last week 250 ml Green Sensation and its not the same Green Sensation what I bought a year ago, because consistence is not the same. Now its more like a water than paste(pudding) consistence. Can you make clear why you change this? Has it the same effect as the previous variation? Sorry for my English.
Poradi mi prosim nekdo, kde koupim zarucene nezkazeny hnojky,
ktery skladovali v chladnu? Stoji to docela dost penez a navic kdyz si tim kurvim kytky, projebavam elektriku.... Znate nejakej kamenej obchod v Praze nebo internetovej obchod s kterym mate dobry zkusenosti? Je mi celkem jedno co to bude za znacku hnojiv, hlavne at nejsou prosly ci podobne. Diky.