Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vždycky mi připadá, že hrát cokoliv konkrétního nemá valnej smysl. V pátek sme dávali mlíko a po hodince nás napadlo, že si pudeme do lesa zahrát schovávanou nakonec to skončilo tak, že jsme běhali po lese, chaoticky a naprosto s nulovou koordinací, blikali zapalovačema a vydávali různý skřeky. Nejspíš šlo o to, aby nás někdo chytal , ale po hodině hraní vyšlo najevo, že nikdo nehledá a všichni se "schovávaj"
my hrajeme cLOveceeeeeee )) DOSTIhy a taaak /speky-nemusia byt/ a inak rad sa jebem so Solitare alebo pavvuuci SOLITARE , ZE ? alebo napriklad vsecky onlajnovky , napr:www.onlinehry.sk a tak sa mame a ked mam volny cas tak aj POlejemME(a hnojky ja osobne PLAGRON teraz, neheheh , rytmus ahoj , slovaci sme na dobrej ceste , len sory , ja pochybujem , aby nebol armageddon raz , lebo to je bezne , ze ? ) NaPRrrrrr alebo napr, ideme dat pivec , alebo Kelta 12 % ??? bezne veci a neni to o hrachhh ale o zabave ze anoooo ? (aj ked neni spek sorry ) a aby som neporusil thread tak hram myslienky v posteli ako aj setci vy , kola !!! cawes bľAT lubim vas , bodka , amen , tod moj spis jee !
Prednedavnom sme vymysleli jednu hru, dost sme sa natom nasmiali. Dvaja hraci chytia dvoma palcami gumicku a snazia sa ju natiahnut a strelit ju superovy do prstov. Palcova vojna je tiez slusna haluz
Este ma napadol sach, tie vypecene strategie fakt nemaju chybu a tiez hra ktoru poznam pod nazvom four-play, je to nieco ako piskorky
cez letné dni je najlepšie byť zmaštený pri vode, nejaká chytlavá zábavka sa tam vždy najde ( hádzanie žabiek( v zimných mesiacoch je to trocha inšie, náročnejšie na zábavu... náročné v tom prípade ak člvoek nehcce dni tráviť za PC. vtedy je najvhodnejší nejaký priestor napr. posilnovna kde sa dá skvel zahrať Činginklink pravidlá hry sa mi teraz moc písať nechcu, totiž som lenivý čo i len písať teraz, ale ak by niekto mal záujem sa dozvedieť viac o činginklinku kludne napísem pravidlá
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Pravidlá hry: Hra je určená minimálne pre 2 hráčov. Cieľom tejto hry je kovovým kotúčom o hmotnosti 0,4 kg triafať kotúľaním popod prekážky v podobe činiek.
Bodovanie: AK kotúč prejde kotúľaním popod prvú prekážku získavate 2 body. Ak prejde aj cez druhú počet bodov je 4 a ak aj cez 3 prekázku počet bodov je 6. AK sa stane, že kotúč kotúľaním prejde cez všetky 3 prekážky a dokonca sa dostane až do rohu miestnosti kde je daľšia prekážky ktorou prejde získavate 10b. AvšaK :!!! zhodenie kotúčom totémiku alebo činky sa trestá odpočítavaním bodov.
totém -1b
činka -2b
Hra: každý z hračov ma rovnaký počet hodov pokiaľ nedosiahne 10b v danom boji. ak sa tak stane obom hráčom, ze budú mať 10 alebo viac bodov vtedy prichádzoa taebreak. Taebreak pozostáva len zojedného hodu kazdého hráča. Kto hodí lepši hod ohodnotený viac bodmi ten vyhráva a tým pádom získava bod v bojoch.Po získaní bodu v boji sa ide odznova a hrá sa za po kým hráč nezíska 3 víťazné zápasy v bojoch. Ak sa tak stane hráč získa jeden punc a ide sa odzvova.
Punc: hráč ktorý dosiahne 5 víťazných puncov je absolútny víťaz celej hry.
Prajem veľa športových úspechov pri tejto relaxačnej a tak napínavej hre. Boli by sme vďační ak by ste šírili posolstvo čingkinglinku. Dotiahneme to na olympiádu foto dráhy mam v galérii
Hry při hulení........? Hraju se 4letým synem karty, červená bere.. Jinak v přírodě.. žlutá vede po močúvce. Velmi zvláštní hra, kdy jsme hledali osady ostaních děcek z naší vsi. A funguje to do dnes. . A dost často jsem hrál karambol.. masaka
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
My sme s kamošom vymysleli takú jednu celkom zaujímavú hru, ktorá sa dá hrať ale iba cez deň. Ide o to, že musíte sa vyhýbať tieňom a chodiť sa dá iba po slnku. Alternatíva tejto hry je vyhýbať sa rozbitým chodníkom (špárach, puklinách), teda dotýkať sa len celistvého povrchu.
Docela haluz je hrať to na vrejenosti. Stal sa nám prípad, že sme sa chceli dostať iba na druhú ulicu, ale museli sme si to obísť cez ďalšie tri, lebo všade boli tiene .. :P Alebo sme kráčali po chodníku vedľa cesty a zrazu išiel oproti autobus, ktorý nás takmer "zrazil" tieňom, keď sme sa mu snažili vyhnúť, tak sme s výkrikom uskočili do priekopy.
Čaute kolegovia
Zaujímalo by ma, aké spoločenské hry (najmä stolné, kartové ap.) radi hrávate, či už zhúlení, alebo nie.
Môžme sa tu navzájom inšpirovať a radiť si rôzne zábavné hry, ktoré sa hrávajú.
Osobne ma totiž dosť omrzeli počítačové hry a v poslednom čase ma skôr zaujímajú stolné a kartové. Hlavne preto, že nezaostáva sociálny kontakt, dobre sa pri týchto hrách kecá a vždy človek zažije kopec srandy.
Rozpíšem sem pár takých, čo hrávame častejšie, možno niektoré z nich poznáte, možno nie a necháte sa inšpirovať.
Okrem klasických kartových hier (Sedma, Žolík, Farár...) je vynikajúca hra BANG!. Všetci sa vžijú do čias divokého západu a rozbehne sa prestrelka medzi banditmi, šerifom a odpadlíckym kovbojom. Dobré pre 3-8 (aj viac) hráčov.
Ďalej je fajn hra Dixit. Každý má na ruke pár obrázkových kariet a jeden hráč rozpovie príbeh o jednej karte. Ďalší hráči musia priložiť čo najpodobnejšiu kartu, aby pomiatli ostatných hráčov a zároveň hádať, ktorá karta je tá správna (teda tá, ktorú vyložil rozprávač príbehu). Veľmi dobrá hra na podporu fantázie po zahúlení si.
Hra Dominion: kartová hra zo stredoveku, každý sa snaží čo najviac zveľadiť si svoje panstvo a zároveň uškodiť ostatným.
Carcassonne: Vynikajúca hra, kde sa prenesiete až do čias praveku. Hráči vytvárajú vlastnú krajinu, v ktorej umiestňujú svojich lovcov, rybárov a zberačov. Okrem toho, že sa vytvárajú pekné krajinky, hra je veľmi taktická,keďže musíte rozmýšlať, ako vytvoriť krajinu, aby ste z toho prosperovali viac, než Vaši spoluhráči.
Na začiatok by asi stačilo, dúfam, že sa pripjíte do siskusia a ak tu už takáto téme je, ospravedlňujem sa moderátorom za zbytočnú robotu zmazávaním tejto témy.
Jojo Bang taky hrajem, jako další mě tak napadá Cink, taková karetní hra se zvonečkem, spíš je to ale o reflexech. Dál Aktivity, Macháček... Moje oblíbená hra je kostka. Hází se jednou kostkou a jednoduše řečeno kolik hodíš, tolik piješ panáků