Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Stacit na co? Na vypestovani velike kytky az do sklizne? No nebude. Vetsi kvetinac by byl lepsi. Ale samozrejme i v tom truhliku ti pri spravne peci vyroste slusna kytka. Ja mam treba kvetinac 27 cm v prumeru a kdyz sklidim je korenu plny, takze kytka by klidne vyuzila mnohem vetsi prostor.
potrebovala bych poradit,zasadila jsem si datle a zacaly klicit,ted nevim,jestli jsem to seminko dala spravne,roste mi to do pudy,to ma jit asi nahoru ze???
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Pochopitelně, že sázet - a velmi opatrně - klíčkem dolů. Ale pokud to bude semeno, které ti vzklíčilo za 24 či 48 hodin, tak je to silné kvalitní semeno, které i to nesprávné zasazení přežije. Bude to možná trvat déle, ale nakonec se to podaří. Nezapomínej, že MJ je základně plevel, sice velice "příjemný" plevel, ale nicméně pocházející někde ze Sibiře či Altaje a je geneticky naprogramován tak , aby vydržel to nejhorší. Po tolika letech pěstování mám takový osobní dojem, že čím více se o kytku starám, tím více jí někdy "škodím". Peace and Pot.
ja zas tomu moc nerozumim,proto se tu ptam,takze myslis,ze kdyz jsem ty semena otocila klickem ven,ze se udrzi???nic se samozrejme nestane,kdyz to zdechne,si koupim dalsi dalsi datle
4 missa82: jseš nějaký Mičurin nebo akademik Lysenko, že musíš pořád experimentovat? Zasaď to tím správným doporučovaným způsobem , klíčkem dolů (je to nakonec začátek kořínku) a moc o tom nepřemýšlej, je to vyzkoušené. Peace and Pot.
Bejt tebou, Kutas, tak bych je poradne oplachnul cistou vodou (ci s peroxidem - viz ostatni prispevky), dal je do tmave nadoby(seminka proste maj radsi tmu - vzdyt prirozene maj klicit podzemi v prirode) - treba malej hrnecek s vodou a nechal este tak 12-24h ve vode a pak si to dej treba zas na nejakej papirek - ale cistej! ... teplota jak píše Sinuhet - optimálně 32°C (kniha o marihuane), větší bych již nezkoušel, tam to může jít rychle a nebezpečně dolů! .. nu, good luck!
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)