Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od conspirator S tym darovanim krvi je to v poho. Jeden vecer som bol spraskany ako prasa a rano sup-sup darovat krv. Dodnes rozmyslam nad tym, ci z mojho hulenia mal nieco aj dotycny prijemca...
Transfůze se věčinou podávají když je ten dotyčnej v ohrožení života..............................
Já bych asi nebyl moc nadšenej kdybych prodělával hypovolemickej šok a donesli by mi krev s obsahem thc
Tak to jsi měl faktický velké štěstí GWERTY :-) Kdyby šlo THC zjistit jen do 3 hodin, byl by to sen z kterého bych se nechtěla jen tak probudit! Ale skutečnost je bohužel jiná, a to minimálně na 2 měsíce!
ad 1 ked hulis casto tak to mozebat kludne aj 3 mesace
ad 2 ked hulism malo(1 krat za tyzden ,2) tak by to malo ist von rychlo tak do troch dni
ad 3 vsetko zavisi od veku ,vahy a metabolismu --plati ze cim si starsi a tlstejsi tak tym to zostava dlhsie v tebe www.erowid.org
Nechci vám to kazit, ale na www.drogovaporadna.cz se doctete, ze THC se z krve dostane Max do 3dnů. Navíc při běžné prohlídce se THC v krvi netestuje. Tento způsob
(testy z krve) se spíš používá pro aktualni zjištění stavu (autohavarie, nehoda).
Testy na drogy se dělaji z moči, dají se koupit třeba přes net (120-600kč) a THC se z nich dá určit max po 3měsících (každodení hulič) ale většinou max do 1 měsíce.
Ve vlasech se sice THC drzí dlouho, ale tyto testy se díky své ceně (6000-12000) neprovádějí. Pouze ve spojitosti se závažnou trestnou čiností. Stačí to?
PEACE at se testy povedou.
Zdar, hele nevite nekdo kde se daj sehnat-objednat ty ,,zazracny,, pilulky, ktery kdyz sezeres tak te v chcankach nic nenajdou??? Poradte nekdo pls!!!!!!!!
praxer: myslim že to v tý krvi bude rozhodně dýl než v moči, zkus na to jít logicky, kde by se to v tý moči vzalo, když bys už neměl žádný Thc v krvi???nevim co píšou v drogový poradně, ale podle mě je blbost aby to bylo v krvi jen 3dny
Ivory.sus: o takovejch pilulkách sem nic neslyšela, obávam se, že nic takovýho snad ani neexistuje, no kdybys něco zjistil, určitě dej vědět (nebo je budem muset vynalézt)
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
wendy: Ja jsem na to sel logicky, a precetl jsem si texty na www.odrogach.cz a www.drogovaporadna.cz Kde jsem se mimojine dozvedel, ze se THC z tuku postupne uvolnuje do krve. Z krve se odfiltruje do ledvin, kde se koncentruje. Za den proteče přes ledviny 11litru moči, většina se vrati zpet do obehu, ale necistoty s THC se shromazduji.
Vyplavovani THC z tela se proto neda nejak vyrazne urychlit.
Testy z krve se delaji na zjištění "okamžite intoxikace"
Testy z moči se dělaji pro monitoring - třeba rodič kontrolujici dite, skola kontroluje zaky timto testem. Je relativne levny, pro zajemce: http://www.lekarna.cz/p/zdravotnick...stant-view-1ks/
Za 63kč za kus.
Nepřipadá vvám testování protiustavní? Třeba ja bych ho na škole odmitl, prestoze by mi vysel negativni. Z principu....
ja si stejnak myslim, že 3 dny je málo, no ale nebudu tady trvat na něčem co nemůžu prokázat...
jinak testování je určitě protiústavní, ponižující a hnusný
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
Black & White >> Ze skusenosti {jsem staly ctenar drogovaporadna.cz} vim, ze mas sanci na negativni testy tak 60%
Pokud nebudes muset mocit pred matkou, tak se to da udelat tak, ze nejakej nehulici kamos (slicna kamaradka) ti da svoji moc do sklenicky, a ty to pak prelijes.
Black & White: někdo mi kdysi když sem měla podobnej problém poradil, ať piju hodně mlíka...myslim že by to mělo pomoct, jinak nevim to určitě, ale myslim že se nemusíš tolik nervovat, kámoška si ve čtvrtek zahulila, v pondělí jí dělali test a nenašli tam nic, tak nevim....každopádně držim pěsti a určitě napiš jak to dopadlo!!!!