Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
Zdar. Tak před chvílí jsem si objednal na Eastseeds semínka, na mail mi přišla zpráva že posílají dopis, že by měl přijít do pěti dní a tak. Nevíte někdo co je to za dopis? V mailu je něco o objednávce, takže tam asi bude to co sem objednal a jak to mám zaplatit. Protože chci platit složenkou, tak sem jim svou chabou angličtinou napsal že chci platit poštovní poukázkou,tak čekám na odpověď. Jinak jestli máte někdo s tímto způsobem platby nebo s touto seedbankou zkušenost, tak se podělte. DIK za reakce.
PS:Vím že v odrůdách je přímo tahle banka, ale nic se tam neděje,tak to píšu sem.
Ma tu niekto skusenost s www.hemcy.at chcem si teraz nieco objednat a chcem vediet ci je na nich spolah..takze staci ak im poslem tu objednavku co mi poslaly naspet mailom a dam tam prasule? Dakujem
Původní příspěvek od Bandy Ma tu niekto skusenost s www.hemcy.at chcem si teraz nieco objednat a chcem vediet ci je na nich spolah..takze staci ak im poslem tu objednavku co mi poslaly naspet mailom a dam tam prasule? Dakujem
tuki ten mail by som radsej zmazal lebo napr. ja uz viem ako vyzeras odkial si a kolko mas rokov......a ked je to pravda s tym vekom tak to by si tu vobec nemal byt...čaf
zdravim vas,
prosim vas niekto skusenejsi ktory uz objednaval zo seedbaneik,nemohol by sa mi ozvat na pm ,potrebujem poradit,len ak sa niekomu naozaj chce,dakej dobrej dusi
diky
Původní příspěvek od Jay-jay zrovna jsme objednávali u dutch passion přes účet,ale hle.spořka chce 4 kila za výměnu ojr za kačky a dalších 6 za transfer.je to v pořádku?
Já nakupoval 40 euro u KB a poplatek byl 50kč
Sou to prostě zloději...
...Dave...
Hippies Forever
Surely heaven waits for you
I wish that would be your colour
You will find me if you want me in the garden...
Původní příspěvek od Suchac zdarec lidi 28.2 jsem objednal ze sensiseed.com a dnes 4.3 je mam doma parada super
Tak to je opravdu fofr!!!
Budu pěstit indoor a chci se zeptat jak si poslal prachy?
Abych to upřesnil, taky hodlám koupit něco od sensi.
Předem díky za odpověď.
...Dave...
Hippies Forever
Surely heaven waits for you
I wish that would be your colour
You will find me if you want me in the garden...
zdrawim vsechni groweri ma tu nekdo zkusenost z paypay jsem tady slisel ze musim platit nejakej poplatek za prevod z nasi meny na eurace tak si nejsem jist ci se mi to vyplati ci to nemam radeji poslat slozenkou nebo v obalce ...pls helfne mi tady nekdo byl bych mu sakramensky zavazan
ake mate skusenosti z eastseeds.com ? ja osm v stredu posielal v obalke peniaze a to prvou triedou a doporucene a stale som nedostal zaidny email v ktorom by mi potvrdili ze obalka prisla ....dufam ze im 3 eura ako postovne stacilo lebo vsade tu pisene ze z inych seeds bank zaidaju 5 tak teraz newim ci uz sa nemam zo semenamy rozlucit
Čau, právě mi přišla semínka z growshopAlienu (cca 150E) od DP a jako bonus 5semen označenych jako M.S. (marijuana seeds? )
Nevíte někdo náhodou, o co by mohlo jít?
Díkec
uuu tak to ti nevim povedat ale nebude to marihuana seeds to vim na 100% to bude stratka niakeho modelu alebo to moze byt z seeds banky Mandala Seeds to je druha moznost..fakt newim