Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 bubik: jojo .... taky souhlasim ze jakekolikv (z vasi strany) prijatelne zmene to zrovna moc nepomuze ..... ale jako pokus to de .... ale nevim proc reflex treba neusporadal akci ktera by byla proste normalni canna cup kde by nikdo nemel vic jak cca 3 g (proste kolik je mali mnozstvi) a nikdo by nemoh ani n ... nebo snad jo ? (jako ze by to byla propagace drog ? ) to nevim jak by to posoudil stat. organ ale vlastne je to to sami jako kdyz ste dali do reflexu filty ( to mi pride jako vylozena propagace ) ....a reflex by z toho udelal neskodnou a vlastne ani nijak nic propagujici (jako je ten clanek u toho cana cupu ) reportaz ..... nebo tohle nejde kvuli nejak pravni sracce.... ?
dushit nejde o relfex na ten ceklem kalim ale o grower je to nekomercni server tak proc delat reklamu na nakej casak? kdyz tu nakej typan chtel stavet grow-roomy za prachy tak ho vichni posilali nekam....a jestli tupe cumis? tvoja vec. ja si myslim ze je gros schopnej politik.
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
Původní příspěvek od mufin 2 bubik: jojo .... taky souhlasim ze jakekolikv (z vasi strany) prijatelne zmene to zrovna moc nepomuze ..... ale jako pokus to de .... ale nevim proc reflex treba neusporadal akci na ktery by byl proste normalni canna cup kde by nikdo nemel vic jak cca 3 g (proste kolik je mali mnozstvi) a nikdo by nemoh ani n ... nebo snad jo ? (jako ze by to byla propagace drog ? ) to nevim jak by to posoudil stat. organ ale vlastne je to to sami jako kdyz ste dali do reflexu filty ( to mi pride jako vylozena propagace ) ....a reflex by stoho udelal neskodnou a vlastne ani nijak nic propagujici (jako je ten clanek u toho cana cupu ) reportaz ..... nebo tohle nejde kluni nejak pravni sracce .... ?
Kdyz ses si tak jistej, tak to zorganizuj sám. Stačí domluvit místo, publicitu by to určitě mělo. :-)
virgill : gross a schopnej polityk .... jak vcem ale rozhodne ne v tom co bych od nej ocekaval .... spis dokaze perkvapit ...
to sunuhet: hmm nemam na to prostredky a taky by to chtelo sehnat nejaky vecny ceny .... pokud bych tomu dal reflex zastitu tak neni problem a ja mysto sezenu ...... klido i silenej luxus .... tak co jxd myslis ze by to melo sanci ?
mufin gross - otazka nazoru nechci z toho polit. diskuzi ale taky tu nechci videt urazky bez argumentu proto ta moje reakce na dushituv prispevek. jinak poradat cc v Cz je podle me nesmysl protoze je to bud trenstne stihatelne nebo to neni cc. chtelo by to napret legalizaci a pak poradat souteze o nejlepsi huleni. takze nejde o misto nebo ceny....
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
ad OT: gross by měl dostat doživotí když už provaz zrušili - to je hotovka (vlastizrada, sabotáž, zločinné spolčení, přijímání úplatků atd atd atd atd atd to vše ve vícečinném souběhu dlouhodobě organizovaně s nejvyšší možnou mírou společenské nebezpečnosti a se škodou řádově miliard) - ale schopnej je to se musí nechat
Sinuhet - CCupy tu už lidi dávno organizujou - některý úzce soukromý, některý regionální, a sem tam i celorepublikový (v omezený míře) cenou pro vítěze bejvá nejčastějc uznání lidí - OPRAVDOVEJCH odborníků - který bejvá zároveň i mnohem lepší než nějaký prize money nebo "hodnotné věcné ceny"
Btw. atmosféru co kolem toho nasávam co to dá pač teď prožíváme něco čemu se bude možná jednou řikat - "starý zlatý časy hulicího undergroundu"
bubik - total souhlas
jo a ještě ad příspěvek č. 18 - to asi ztuha - spíš někoho úplně jinýho
Původní příspěvek od snark CCupy tu už lidi dávno organizujou - některý úzce soukromý, některý regionální, a sem tam i celorepublikový (v omezený míře) cenou pro vítěze bejvá nejčastějc uznání lidí - OPRAVDOVEJCH odborníků - který bejvá zároveň i mnohem lepší než nějaký prize money nebo "hodnotné věcné ceny
To je jasne, ze neverejne cc se deji. O tom nebyla rec.
virgill: jo ohledne reflexu souhlasím máš recht. Omlouvám se jestli sem tě urazil neměl sem to v úmyslu! Moc by mě zajímalo co ty osobně děláš pro legalizaci, svěř se, ať se můžem když tak připojit!!! Ja osobně dělám aspoň to, že nevolím ČSSD ( a mám k tomu o mooooc víc důvodu než jen travku). Nebudu to rozebírat a unavovat ostatní, kteří kvůli tomu na groweru určitě nejsou, když tak pošli vzkaz. respekt.
Laissez faire!- Žít svobodně a nechat žít svobodně!
Zdrávo živo! Kdo se směje pořád, ten se směje nejlíp
Osoby zapsané ve svazcích STB
Příjmení, jméno Narozen(a) Bydliště Typ spolupráce
Evidující správa STB Krycí jméno
Svazek
Hejma Ondřej 03.02.1951
Agent
Praha Rony
44963
Hejma Ondřej 03.02.1951
Důvěrník
Praha Rony
44963
Hejma Ondřej 03.02.1951
Tajný spolupracovník
Praha Rony
4496301
Tento seznam má pouze informativní charakter, je neprodejný a byl pořízen na internetu
dne: 18.12.2004, 18:35:40 hod.
Informace jsou čerpány z databáze N.I.T.C., s.r.o., aktualizované dne 01.05.2000
Obsahové připomínky a reklamace zasílejte na adresu petr@cibulka.cz
jsem jeden z tech nevericich. ale sorry na tak divne strance je dost podezrele stahovat SCR soubory, kterych mi denne prijde pres 100 a jsou to vsechno viry. Neminim riskovat. Pokud je jxD skuteny, tak by to treba mohlo byt ok... ale virtualnim svetem neminim znicit svuj realny pocitac.
No, vypadá to ještě hůř, než jsem si myslel. Místo CannabisCupu se pořádá CannapissfotoCup, hodnotný dárek v Reflexu je list papíru a porotce je estébák. Prodalo se víc Reflexu a JxD se stal o maličko známější pro náctiletý huliče.
Naprostej souhlas s bubíkem a snarkym , ten to napsal moc dobře, poslední "regionální" skoro CC v Praze byl dokonce s mezinárodní účastí (zastoupeno Rakousko a Slovensko) , co model , to dobrota.
TAK UŽ LIDI POSÍLEJTE jxd TY FOTKY, ON UŽ HEJMA VÍ, CO MÁ DĚLAT....
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Me ten cannabis cup taky docela zklamal. Hlavne jsme vcera o tom diskutovali a hulicum nejak nestaci zadostiucineni, ze jejich foto bude prvni, kdyz vlastne nemuzou ani rict:"jo, to je moje foto," protoze tak to muze udelat temer kazdy... Predmety, ktere se mohli dat nejakym vitezum se komercne prodaji vsem a vsichni budou spokojeni. Jen tady chybi motivace pro lidi, kteri maji krasne fotky, aby vubec nejake vybirali... Kamos to zhodnotil slovy:"tam se neda nic vyhrat? proc se to jmenuje CUP? tak to tam dalsi fotky neposilam, jedna stacila."
Chapu to jako kompromis a krucek dopredu... teda ten CUP.
jj pridavam se k Trolejbusu
zkourenou zemi sem cetl uz asi 6x je to fakt klasika!!!! zarucuju ze to budete cist na jeden zatah!!! a asi toho hodne vyhulite ...
ale i ostatni stojej vic nez za precteni ....