Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tys nedával bacha! Nahoře ten pytlik normálně zamotáš a tamtudy projde jen vzduch!Samozřejmě to nesmíš dotáhnout úplně a nesmíš to mít zase moc volný...
Hulit bych to dokázal, jen kdybych byl fakt bez. A jíst to? Ó bože 1.-karcinogeny jsou opravdu prevíti zkurvený
2.-nemám rád, když je mi špatně
3.-jako hermelín to určitě chutnat nebude
nekde v indii nebo kde se to susi tak ze se kus kytky zlomi a necha zeschnout venku. tady je ale risk, ze muze zaprset nebo tak a cely by to bylo v loji. nebo si pockej az doma nikdo nebude, vem palice, rozpal troubu strc to do trouby a az se to zacne kroutit a kourit se z toho, tak to vytahni a mas to suchy. cet sem o tom na nejaky strance, menuje se to salavy suseni. praktikuju to pri prubezne ochutnavce a vzdycky je to dostatecne suchy aby to tahlo.
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Tu troubu bych viděl až jako poslední možnost a možná ani tak bych do toho nešel. drinker hulič určitě sám ví, jakej je rozdíl mezi týden-14dní poctivě sušenou kytkou a mezi rychlosuškou v troubě. Taková ganja škrábe v krku jako prase a zničit takhle 15 krasavic by byla nebetyčná škoda. Na tom poli by to možná šlo, ale musel bys tam asi postavit nějakej přístřešek což taky není žádná prdel. Jinak jsi docela frajer:"Zasadíme a pak uvidíme, nějak se to vyřeší"-docela mi to připomíná můj životní styl .
Ještě mě napadlo jestli nemáte v baráku nějakou nepoužívanou místnost, třeba sušárnu nebo nějakou jinou sklepní cimru kde není vlhko, tam by to snad taky šlo.
já z důvodu nedostatku místa, ale i proto, že mě to tak přijde lepší, prostě po sklizení kytek, pěkně vostřihám ty nejlepší palice co pak budu hulit, a ty pak pěkně dávám sušit do obyč skříňě (v paneláku je suchej vzduch, jde to tam náramně), nechám je prostě ležet na poličce v zavřený skříni a sušim, a řek bych že to ani moc nesmrdí(jen když skříň votevřu ), hlavně se na to nepráší!
těch nejlepších palic je z kytky velikostně to nejmenší, pak votrhám listy a ty jdou hned do mrazáku na vaření, stonky hned vyhodim, a tim pádem potřebuju o dost míň místa, než kdybych sušil zbytečně celý velký kytky, zdar
Já bych to taky dal do nějaký nepoužívaný místnosti. Já vždycky sušim na půdě, kam skoro nikdo nechodí. Když svítí slunce a je hezky, je tam docela sauna a sqvele to schne a když prší vlhko se tam nedostane
To mi přijde nějaký divný, kde jsi to slyšel? Vždyť to bys měl ty kytky za chvíli plesnivý. Já naopak slyšel, že je dobrý na ně pustit nějakej menší ventilátor, aby ten vzduch zbytečně nelelkoval na jednom místě .