Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Malý offtopic Dneska mě napadlo něco ve smyslu: My seeds is IBL + nějaká karikatura spermie
Bohužel se mi kvůli takové krávovině ani nechce zapínat photoshop, kdyžtak někdo něco vykuťte.
Ale je to jen takový blábol
BTW. AciDo & dokktor very nice
Dokktor:Moc pekny,ale ma to jeden hacek->je to doste velkej provar .Trebas ty soucasny,vetsina lidi vubec nema paru o co jde,ale ti zasveceni(hulici a pestitele) hned vedeli,kdezto tvuj hero navrh(kterej je super) by znamenal,ze by kazdymu kdo by me v tom videl muselo bejt jasny,ze pestuju doma zeli.
Původní příspěvek od dokktor update hero motivů zde
citace:
Původní příspěvek od Expiry Dokktor:Moc pekny,ale ma to jeden hacek->je to doste velkej provar .Trebas ty soucasny,vetsina lidi vubec nema paru o co jde,ale ti zasveceni(hulici a pestitele) hned vedeli,kdezto tvuj hero navrh(kterej je super) by znamenal,ze by kazdymu kdo by me v tom videl muselo bejt jasny,ze pestuju doma zeli.
je provarnickej,aale parádní!! já bych takovýhle triko chtěl (obě verze ) prostě si člověk musel by si dát pozor,kde to nosí,žeano
Dokktor: mistře, jestli tyhle tvoje návrhy nevyhrajou, asi bych tě požádal o svolení si z toho udělat triko na vlastní triko..éé,tedy soukromě
je provarnickej,aale parádní!! .... , jestli tyhle tvoje návrhy nevyhrajou, asi bych tě požádal o svolení si z toho udělat triko na vlastní triko..éé,tedy soukromě
taky se mi oba návrhy moc líbí
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
1. tohle triko si clovek veme jen pri urcitejch prilezitostech
2. ad provar, trika se prodavaj i na netu, na akcich, takze to jestli nosis pekny triko vubec neznamena, ze pestis ,,,, proste sis koupil triko
3. kdyz te v tom nekdo uvidi, tak bud to bude znamej a ty si to o tobe domysli i bez trika a kdyz to bude neznamej, tak viz bod c.2 - proste sis koupil triko
jinac na zacatku threadu se pise, ze muze byt do praxe uvedeno vic navrhu, tak je tu reseni udelat "provarovy" trika pro lidi kterejm to nevadi (ja bych si ho koupil, hehe) a "neprovarovy" pro lidi co se boji, ze si kvuli tomu na ne budou ukazovat.....