Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A: Hej chces rict hadanku?
B:jop
A:Mas 4 slova v rade a vylouci nejaky ktery se tam logicky nehodi a proc, ok ?
B:jop
A:Autobus,Auto,Tramvaj a Vorvaň
B:hmm.. vorvaň pac to neni dopravni prostredek
A:ani picu, nepatri tam autobus,auto a tramvaj pac to nejsou ryby.
Ja:muhuehe
Uca:pisete test
Ucitel:Mate most, neznate jeho delku a potřebujete ji spočítat. Víte že rovnicí (nevim jak uz byla) je možné že vyjdou tyto tři výsledky: 150m,185m,233m. Ktera delka je spravná toho 233m dlouhého mostu?
Sedime na brku u me a cucime na filmek, kamos povida: posli mi to sem musim se jit vysrat. Podam mu ho, pohuli, posle dal, jde se vysrat. Hulime, vrati se, dostane huli... posle dal, kurva jeste vychcat jsem se zapomel. Nasledoval asi hodinovej vybuch smichu u kteryho se pochcali krom neho skoro vscihni.
prijeli sme obrovsky vypukany ke kamosove sestrence, mela vsude pekne namalovany obrazy, sedime tam, a z kamose vypadlo: hustí hustě ... no obrovskej vytlem
rok zpatky sem byl se starsim brachou,jeho holkou a starsi sestrenkou na pouti. dali sme brko, ja okamzite dostal hlad tak sme sli ke stanku si neco koupit. vtom kolem prochazi skupina asi 14letejch holek. jedna z nich se po chvili vrati a pta se:
poznali ste me?
vsichni: ne, kdo ses?
ona: tereza
brachova holka se neustale vyptava brachy: kdo to je?
bracha: ja fakt nevim
starsi sestrenka kterej to doslo: jo aha sestrenka tereza
ja: pockat jestli ses jeji sestrenka tak ses i moje sestrenka
obe sestrenky: no dyt jo
ja blbe koukam a vubec nechapu o co de
sestrenka o kterej zatim nevim ze je sestrenka taky nechapave kouka a odchazi
v momente kdy se ztratila z dohledu me i brachovi soucasne doslo ze to byla mladsi sestrenka tereza a ze nekdo takovej vubec existuje. az do konce vecera sme se smali a resili jestli mohla poznat jak sme byli zhuleny
Moje hláška po tom co sem si v klídku seděl a poslouchal mobila a na tom mptrojky....."Jednou budou mobili, jenom na poslouchání písniček, bez volání a smsek"...(asi minuta ticha).."ale to už sou vlastně empétrojky"
tak toto nieje ani hlaška ale stalo sa to v bare kde prišli nackovia a začali tam jebať do nas a prišiel moj kamoš čo jeden čas sa tomuto hnutiu venoval ale už zistil že gress je lepší a dal sa na našu stranu hh no a on na toho najhustejšieho čo do nas repoval
"Chlapče koľko rokov si holiš hlavu!"
"on že 2 roky"
"no vidiš a chceš si ju ešte holiť"
ono v reale to bolo lepšie a ešte som bol sfajčený na blato
Já v létě před 2 lety: "Tak jsem mysel, že mi po noze leze to! A taky že mi to po noze lezlo!"
Nebo jsme tak jednou seděli s mým kámošem na mým balkóně a hulili travku. A tu najednou můj kámoš povídá: "Teď si představ, že by se ti na balkon spustili policajti! Víš jak, nějaká zásahovka, která by šla po tvým brku. Zrovna takhle tady před námi by přistáli! To by byla stiha, co? Já bych mrtě zdrhal! Co bys udělal ty?"
Já: "No co, řekl bych jim: Hele, co tu sakra děláte? Máte vůbec povolení!?"
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...
nedavno sme kalili u kamose a pak prisla jeho mama a von ji rikal ze pro ni ma skvelej navrh, ze ji vymeni jeji zidli za 3 kila hliny.
Me to uplne vodrovnalo zvlast to jak to rikal vazne
pofajcievali sme tak na skodofke a vedla za jednym odparkovanym autom bol nejaky chlapik s deckom(nevsimli sme si,ze prisiel),my sme ale to decko nevideli,tak sme si mysleli,ze sa rozprava sam so sebou....
kamos:a ten sa tu zobral odkial?
ja:mna by skor zaujimalo,odkial sa tam zobral ten druhy...