Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, první zkušenosti zatím pozitivní. Na kalbě jsem si rozsekl nohu o nějakej střep. Za dva dny jsem si všiml, že to hnisá a je to celkem kurvafest oteklý. Ráno jsem to namazal a zalepil, když sem si na to vzpoměl večer a odlepil jsem náplast, otok byl pryč, rána vypadala úplně v pohodě a další sen byla pryč. Chtěl bych to zkusit na zánět dásní, někdo nějaký zkušenosti?
Ahoj..Měla jsem možnost vyzkoušet zatím 6 mastí od různých lidí.Já osobně větší problém nemám,ale mažu si s ní celou zimu ruce,vždycky tak od listopadu mi začnou dost vysychat a s mastí je mám v pohodě..Mám ale pětiletého syna silného atopika (s epilepsií a dalšíma desítkama nemocí) a jemu pomohly jakžtakž pouze dvě.Hlavně kvůli němu jsem se rozhodla letos poprvé pěstovat(indoor),pokud by mi prosím mohl někdo z Vás zkušených mastičkářů a mastičkářek poradit jakou mám zvolit odrůdu,aby mast byla co nejúčinnější,tak bych byla moc ráda.Děkuji..)
Život se neměří počtem nádechů a výdechů,ale chvílema,které nám vzaly dech..)
Toto su skeny z knihy MARIHUANA ZAKAZANA MEDICINA od autorov
Lester Grinspoon a James B. Bakalar /CAD PRESS 1996/
Snad to tu uz nie je.
Na poziadanie mozem preskenovat dalsie zaujimave casti.
kamošov známy mal 5 rokov psoriázu, na lakťoch po zapästie dva veľké flaky... po mesiaci mazania mastičky, flaky skoro celé zmizli.. ostali len malé kolieska..... chodil dovtedy od kožnej ku kožnej a nic, vúbec nic...
mastí vyskúšal asi 20 ....takže zatiaľ mimoriadna spokojnosť...
Zdravím,mast dělám již několik let a z 90%lidí úspěšně užívaná.
Sám ji hojně využívám a začal jsem i na mého psa který trpí (zatím nepotvrzeným)exémem,třísla,břicho,packy.když ho večer namažu,tak se mu do rána hodně uleví a skoro zmizí.(druhý den to má skoro stejné, asi nějaké trávy:-(
Nicméně jsem u mé otázky,popřípadě rady výrobců.Mast (žlutá lékařská vzelína)se střašně dlouho vstřebává,pes mi upatlá celej byt a já když se na noc namažu (začínající artroza prstů|)tak se musím po hodině umýt páč bych zapatlal celé povlečení(a to by mě žínka dala:-)
Takže máte nějaké vychytávky ohledně vstřebávání masti?
Zatím díky
Tak určitě zkusit jiný základ pro výrobu masti ....
já jsem zkusil vazelínu samozdřejmě , kokosový tuk a olivový olej ,který zahuštuji včelím voskem... nejhorší vstřebatelnost je u vazelíny ,ale zase nejvíc funguje , resp. dělám konopnou mast už hoodně let a vazelínu beru jako základ a ostatní verze jsou bonusový a 98% lidí chce vazelínu i když zkusili jinou verzi masti což dle mě dost mluví za vše . Osobně používám mast z oliv. oleje a včelího vosku na upracovaný ruce....nevysušuje jako mast se základem z kokosovýho tuku a vstřebává se dobře/nejde porovnat s vazelínou která dělá film ...
jsou lidi co vyrábí mast i s glycerinem jakožto krémový model ,ale to jsem nezkoušel ....
citace:
Původní příspěvek od zelenakoule Zdravím,mast dělám již několik let a z 90%lidí úspěšně užívaná.
Sám ji hojně využívám a začal jsem i na mého psa který trpí (zatím nepotvrzeným)exémem,třísla,břicho,packy.když ho večer namažu,tak se mu do rána hodně uleví a skoro zmizí.(druhý den to má skoro stejné, asi nějaké trávy:-(
Nicméně jsem u mé otázky,popřípadě rady výrobců.Mast (žlutá lékařská vzelína)se střašně dlouho vstřebává,pes mi upatlá celej byt a já když se na noc namažu (začínající artroza prstů|)tak se musím po hodině umýt páč bych zapatlal celé povlečení(a to by mě žínka dala:-)
Takže máte nějaké vychytávky ohledně vstřebávání masti?
Zatím díky
Mamku trápí ekzém na rukách někdy od puberty. za poslední 3 roky, co dělám mastičku, tak buď se nevyskytuje vůbec, nebo jen minimálně. Stačí mazat tak 2-4x denně a za několik málo dní je pokoj.
Po delší době denního mazání jsem se zbavil mateřského znaménka na obličeji. Mast děláme z přepuštěného másla, kdy dáváme víc než polovinu palic.
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“
rozmělněných nahrubo,na jemno nebo vůbec ? o znaménkách a jejich odstanění jsem slyšel spíš při použití tinktůry nebo samotného výtažku taxe ptám
citace:
Původní příspěvek od kripalu Po delší době denního mazání jsem se zbavil mateřského znaménka na obličeji. Mast děláme z přepuštěného másla, kdy dáváme víc než polovinu palic.
mastička z kokosového tuku mi pomohla odstranit fleky z tváře, pomáhá mi na bolavé klouby hlavně lokty, zápěstí a ztuhlé prsty z práce. Na namožené svaly je nejlepší tinktura. Známá si spálila ruku horkým olejem a po důkladném zchlazení vodou si natřela ruku konopnou mastí a neudělal se ji ani puchýř. Pár kelímku můžu nabídnout přes pm.
Původní příspěvek od Time rozmělněných nahrubo,na jemno nebo vůbec ? o znaménkách a jejich odstanění jsem slyšel spíš při použití tinktůry nebo samotného výtažku taxe ptám
Palice rozemílám jen rukama co to jde, tak je to spíš na hrubo.
Listí rozemílám taky rukama, ty jsou na jemno.
Z toho znamínka semi udělaly nejdřív strupy, který pak odpadly a bylo po něm.
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“
Taky jsem použil konopnou mast. Trápily mě věčně popraskané a suché paty.Určitě mnozí vědí, jak to bolí. Namazal je mastí, rozstřihl igelit. sáček na jedné straně, na paty dal tampony a celé zabalil přes noc do sáčku a stahl jemně objimadlem. Po třech dnech paty jak malé děcko prdelku. Funguje to suprově. Gely a podobné sračky z lékárny nezabraly. Je to jen chemická komerce na tahaní peněz z lidí. Vidím předešlý příspěvek až teď. Proto jsem přidal znovu info. Tak omluva ...