Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, chtěl bych se zeptat lidí, co používají BioNovu, zda-li už někdo hnojil podle jejich profesionálního schématu a jestli se vyplatí investovat do tolika věcí. Je tam toho opravdu dost.
Děkuji za odpovědi
neco pro hlinare, koukal jsem ze se tady tahle rada nevyskytuje a ja sobne si myslim, ze nic lepsiho na zaver kvetu neexistuje a sice - phase 4 vaalserberg -
Nebojte ani je neprodavam ani se o nic nesnazim, spis je to rada nad zlato , ale zdarma :-) uz 3 indoor kola jsem to testoval solo a uz vim odkud se berou v obchodem treba ty obri jahody ( kdyz pomineme genetiku ze ) ...je jeste phase 3 atd...ale tak ten efekt neni az tak radikalni jako tady, tady jsem se ted pokazdy blizil 380g na 400W a to nemam vubec dokonaly podminky....so take it or leave it :-) see u later
hnojivo - vysoký výnos je mýtus. na závěr květu je pro kytky nejlepší třítýdenní zálivka vodou a trochu enzymů, pokud chci dosáhnout maximálních výnosů musím se držet základní linie. Genetika - Osvětlení - Ventilace. Hnojivo je to poslední co kytka potřebuje. Více než polovina hnojek na trhu je zcela zbytečných je to pouze marketing firem udržet se na trhu a neustále chrlících nové a zaručené přípravky na mega výnosy. U Hnojení platí méně znamená více.
Přidal bych sem enzymy Power Thrive od Kanadské firmy GET (Growing Edge Technology) , který používám už přes rok.
Používám je foliárně (postřikem) nebo zálivkou buď dohromady s hnojivy nebo samostatně.
pH po přidání se zvedne cca o 0,1-0,2
... i kyž cena je na horní hranici , tak jsem s nima max spokojenej. Můžu říct , že prokázaly pozitivní vliv na zvýšení vitality matek před řízkováním, tak pro rehabilitaci matek po řízkování. Hned druhý den po aplikaci postřikem se listy krásně zvedaj a táhnou za světlem a celkově vykazujou zesílenou vitalitu. podle potřeby někdy zkombinuju i se zálivkou.
U samotných řízků jsem jeden čas máčel první kořínky a bylo vidět, jak zase zvedaj listy ke světlu.
Zkoušel jsem různé koncentrace a zjistil jsem , že i na vystresované nebo jinka zeslabené rostliny stačí minimální hodnoty doporučeného dávkování a po překročení 10tinásobku se na rostlinách taky neprojevilo předávkování.
Několik měsíců už hnojiva používám jen minimálně a spíš si dělám čaje z trusu ptáků, netopýrů a žížal. a do výsledného koncentrátu přidávám tyhle enzymy, tak 2-4ml/l a pH snížim na 6,5-7. takhle zalitá hlína mi vydrží až 2-4 tejdny bez použití hnojiv, jen občas zálivka nebo postřik těhle enzymů nebo vermesfluidu a kytky vypadaj velmi zdravě.
Naposledy jsem kytky na květu (ve vlastním půdním mixu) takhle pohnojil 2x a krom zálivky s enzymy jsem nic dalšího nepoužíval. Během 3 týdeního flushingu listy až ten poslední týden začaly ztrácet zelenou barvu.
Čau nechtel by nekdo ,,něco,,doplnit od B.A.C?
jsem z toho trochu mimo micham podle tabulky a zda se mi to nejake ,,kysele,,(5,6?)což by se PH melo stabilizovat na 6 (ted nevim jestli roztok nebo konečně v mediu)
seznam celkem peknej ale to samy si muzu vykliknout v jakymkoliv growshopu na internetu i s obrazkama... krom biobizzu skoro nikdo neuvadi hodnoty kolik ceho ty veci obsahujou... info od vyrobce ktery se vam snazej prodat cokoliv s tim ze to strasne potrebujete mi nestaci... nejlepsi je primo koukat na etikety a na obsah vsech latek a nejlepe vyjadreny v procentech
Původní příspěvek od breakbeat seznam celkem peknej ale to samy si muzu vykliknout v jakymkoliv growshopu na internetu i s obrazkama... krom biobizzu skoro nikdo neuvadi hodnoty kolik ceho ty veci obsahujou... info od vyrobce ktery se vam snazej prodat cokoliv s tim ze to strasne potrebujete mi nestaci... nejlepsi je primo koukat na etikety a na obsah vsech latek a nejlepe vyjadreny v procentech
Třeba Jungle in Da Box to má naprosto krásně rozepsané, čeho, kde a kolik je :-)
jak na flaškách s hnojkama, tak na jejich stránkách ještě mnohem lépe...
zrovna jungle in da box je jedna z mala vyjimek ale me se vubec nelibi to jejich slozeni hnojiv, naprilad A (rustovka) neobsahuje vubec fosfor a B (kvetovka) vubec neobsahuje dusik (tady je link: http://www.jungleindabox.cz/cz/pod-...howall=&start=6 )... a ostatnich latek je tam taky malo, pak tam toho clovek leje desitky ml a vyplejtva to celkem rychle... sice to delaj cesi a rad bych je podporil ovsem poznam dobrej produkt a vim co kytky potrebujou... asi to kluci od JIDB videj trosku jinak... kazdopadne lidi nenechte se naočkovat kravinama od vyrobce a ctete obsah vsech latek primo na lahvi nebo na internetu (pokud to vyrobce poskytuje)
Původní příspěvek od breakbeat zrovna jungle in da box je jedna z mala vyjimek ale me se vubec nelibi to jejich slozeni hnojiv, naprilad A (rustovka) neobsahuje vubec fosfor a B (kvetovka) vubec neobsahuje dusik (tady je link: http://www.jungleindabox.cz/cz/pod-...howall=&start=6 )... a ostatnich latek je tam taky malo, pak tam toho clovek leje desitky ml a vyplejtva to celkem rychle... sice to delaj cesi a rad bych je podporil ovsem poznam dobrej produkt a vim co kytky potrebujou... asi to kluci od JIDB videj trosku jinak... kazdopadne lidi nenechte se naočkovat kravinama od vyrobce a ctete obsah vsech latek primo na lahvi nebo na internetu (pokud to vyrobce poskytuje)
nejsem zadnej chemik ale A obsahuje dusik , B obsahuje fosfor a michas to do hromady tak proc by A melo obsahovat fosfor atd.nejak te nechápu
jo uz jsem to pochopil, vyrobce chce aby jsme to tam lili vsecko dohromady a ono se to vyvazilo, ale nejprijde mi jako nejlepsi reseni kazdou zalivku michat 3 komponenty dohromady, fakt to neni moc prakticky... navic se to kupuje v celku a pocitaj i s tim, ze budeme hnojit na rustu, coz mi prijde v hline jako zbytecnost, kdyz je predhnojena na minimalne 2 tydny dopredu (za 3 tydny prepinam)... ja napriklad vubec neresim rustovy hnojiva proto mi prijde takhle znacka spatna, protoze kdybych si od nich kupil jenom tu slozku B, tak k tomu stejne budu muset neco dokupovat co obsahuje dusik a jiny latky...
nj marketing a bussiness...kupte vsecky flasky bude to o dveste procent lepsi :-D
abych nebyl OT,tak pridam svou zkusenost s plagronem a s cannou...canna bio flores + pk 13-14,lepsi volba jak plagron alga bloom+ green sensation...