Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Nejbrutálnější zážitky po hulení - II. pokračování
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
biomage
Nový Člen

Karma uživatele biomage - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

Muj nejbrutalnejsi zazitek po palu mi skoro zaridil infarkt. Po krasnem veceru stravenem v hospe kde padlo spoustu piv a spoustu brcek sem se odhodlal jit domu,ale mechyr byl proti tak sem si udelal zastavku u takoveho stromecku na namesti tak vykonavam potrebu a najednou spoza stromu na me vyleti frajer v prevleku za nejakou zrudu tedka to vim ale tehda v tom stavku sem netusil a navic ten prevlek byl fakt luxusni tak sem chytil sok a malem to tam se mnou prasklo:-) asi po 2 minutach co me ta "prisera" posadila na lavicku tak mi vysvetlil ze je tady maskarni zabava a ze se sel akorat vychcat a chtel nekoho polekat. Ono to nezni nic moc ale v tom stavu sem dostal luxusni pecku malem sem to nevydejchal:-))

Old Post 10-07-2007 v 21:12 PM
biomage je offline   Profil uživatele biomage   Find more posts by biomage   Foto galerie člena biomage   Click here to Send biomage a Private Message   Add biomage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kripix
Stálý Člen

Karma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

normalne tedko vcera sem byl uplne v pi..! ja nevim co to je, ale proste asi jednou za rok se mi stane ze mij clovek uplne vypne! zacina to tim ze dlouho sedin a na prdey a pak se postavim. jacinato jako normalni jev po poziti ganji ci skunku! proste vstavas, ses uplne v poho a najednou takova rana do hlavy jako kladivem! zatmi se ti prde ocima(uz se mi stalo tak dvakrat ze sem na dve az pet minut vubec nic nevidel(stal ose mi to za muj zivoz jenom trikrat))zacne se ti totalne motat hlava, piska ti v usich(asi jako zvuk o 15KHz) a totalne se spotis! vubec nevim proc se mi to nekdy stane! jednou sem to zazil v buse a to sem pred tim mel jednoho dodelavajiciho prda z fajfky a vubec se nebyl zhulenej, ale jak sem s busem vyjel na kopec, zacal sem videz cernobile a za deset vterin sem nevidel nic(asi prvni prispevek v tomhle trydu)! clovek strati veskerou koordinaci svyho tela a nemuze vubec nic! jednou sem nemol ani sedet an prdeli, normalne sem se skacela na zem! nechci aby ste si o me myslely´ze sem nejakej kripl co nevi jak na to, ale zdokumen toval sem tyhle moje prihody z duvodu, jestli nahodou nekdo z vas nema podobnou zkusenost! chchi este dodat ze se mi tohle nikdy nestalo v totalni zhulenosti! proste sem byl v klidu, ale az do ty doby nez sem se postavil!tento stav ve me vyvolal i zvraceni takze sem vyblil svuj obed! este jednou rikam ze to neni z toho ze bych nevydrzel napor ganji ci skunku ale je to proste takovej kolaps! esti nekdo vite o cem mluvim, budu rad kdyz se oto stim se mnou podelite
PeAcE!!!

Old Post 10-07-2007 v 21:21 PM
Kripix je offline   Profil uživatele Kripix   Find more posts by Kripix   Foto galerie člena Kripix   Click here to Send Kripix a Private Message   Add Kripix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 147

citace:
Původní příspěvek od Kripix
peter07: no ty kravo vis vubec kde tedkom ses??? proc to tady pises?? to jek ten nejvicbrutalni zazitek po huleni co se ti muze stat(smich) to me poser! radsi to smaz driv nez ti nekdo hodi karmu
---abych nebyl OT, potom smaznu!

ty si cock Kripix zaleži za akých okolností a na akom mieste sa začneš smiať

raz sme boli s kamoškou na footballe proti rasizmu a nemali sme so sebov makak, ale chceli sme sa mrte nafajčiť.. ja som len tak zadelil "mohol by nas niekto len tak nafajčiť".. išli sme donutra, sadli sme si a behom 10min. nabehol organizator, že niekto nahlasil, že je v budove bomba, že majú všetci vypadnúť von. Ideme von a pred nami dvaja teepci - jeden išiel pormalne a druhy behal okolo neho, skákal a kričal "to je osud, musime isť, davaj, poď, ideme".. s kamoškou sme sa na seba kukli a hneď sme vedeli o čom je reč išli sme chvilu za nimi a furt sme sa nevedeli dohodnuť kto sa ich opýta.. ked sme ich prenasledovali už dosť dlho zastavili sa a kukli na nás.. tak som sa spýtal či nemajú niečo na predaj a teepek zadelil "no, na predaj ne".. zosmutneli sme "ale môžte sa isť nafajčiť s nami" poho jazz.. dali sme par cez suche pokecali sme a išli sme sa postaviť pred budovu, kde bolo už asi milion fizlow..
nejak som sa rozpísal no, proste som chytil STRAŠNÝ UJEB.. asi 10 min v kuse a okolo furt chodili flojdi.. bla bla.. potom som išel kupiť cigy a jak som sa vracal za ostatnymi stretol som spolužiačku, ktorá dobehla za mnow a začala mi kecať niake kokotiny.. všimla si že ju nevnímam a zadelila na plnu hubu "ty trúúúúúúúúúúúúúúúúba, čo si nahúúúúúúúúúúúlenýýýýýýýýýýý ???".. meter od nas stali flojdi kukol som sa ňu, na flojdow, na ňu.. poslal som ju do riti a vratil som sa s5.. po takej hodke sme sa vratili donutra a vliezli sme uplne do rohu haly, že tam si možme v pohode chilloutovať, že nas tam nebude nikto rušiť.. sadli sme si hneď vedla najväčšieho repraku a keď spustila 9 symfónia, mali ste vidieť jak rýchlo sme odtial vypadli

neni to ani tak moc zaujímavé, len som chcel poukázať na to, že občas aj obyčajný smiech môže byť brutal zažitok

Naposledy upravil 11-07-2007 v 22:11 PM

Old Post 11-07-2007 v 21:55 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kripix
Stálý Člen

Karma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

Cpt. Spaulding: nezlob se na me, ae povazovat za brutalni zazitek smich do zrcadla to je massacre! to se mi stava furt

Old Post 11-07-2007 v 23:09 PM
Kripix je offline   Profil uživatele Kripix   Find more posts by Kripix   Foto galerie člena Kripix   Click here to Send Kripix a Private Message   Add Kripix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

citace:
Původní příspěvek od Kripix
normalne tedko vcera sem byl uplne v pi..! ja nevim co to je, ale proste asi jednou za rok se mi stane ze mij clovek uplne vypne! zacina to tim ze dlouho sedin a na prdey a pak se postavim. jacinato jako normalni jev po poziti ganji ci skunku! proste vstavas, ses uplne v poho a najednou takova rana do hlavy jako kladivem! zatmi se ti prde ocima(uz se mi stalo tak dvakrat ze sem na dve az pet minut vubec nic nevidel(stal ose mi to za muj zivoz jenom trikrat))zacne se ti totalne motat hlava, piska ti v usich(asi jako zvuk o 15KHz) a totalne se spotis! vubec nevim proc se mi to nekdy stane! jednou sem to zazil v buse a to sem pred tim mel jednoho dodelavajiciho prda z fajfky a vubec se nebyl zhulenej, ale jak sem s busem vyjel na kopec, zacal sem videz cernobile a za deset vterin sem nevidel nic(asi prvni prispevek v tomhle trydu)! clovek strati veskerou koordinaci svyho tela a nemuze vubec nic! jednou sem nemol ani sedet an prdeli, normalne sem se skacela na zem! nechci aby ste si o me myslely´ze sem nejakej kripl co nevi jak na to, ale zdokumen toval sem tyhle moje prihody z duvodu, jestli nahodou nekdo z vas nema podobnou zkusenost! chchi este dodat ze se mi tohle nikdy nestalo v totalni zhulenosti! proste sem byl v klidu, ale az do ty doby nez sem se postavil!tento stav ve me vyvolal i zvraceni takze sem vyblil svuj obed! este jednou rikam ze to neni z toho ze bych nevydrzel napor ganji ci skunku ale je to proste takovej kolaps! esti nekdo vite o cem mluvim, budu rad kdyz se oto stim se mnou podelite
PeAcE!!!

Normálně máš nízkej tlak, jako spousta lidí, především lidem v mladším věku se to stává, protože stářím se obvykle zvyšuje. Když vstaneš, odkrví se ti mozek a díky nízkému tlaku je nedostatečně zásoben krví, což způsobí jeho výpadek, vedoucí ke krátké ztrátě orientace a smyslů, než se opět dokrví....
Jak píšeš, nestává se ti to ve zhulenosti a to proto, že hulením se zvyšuje srdeční tep, který supluje nízký tlak (stejně tak alkohol).
A kolapsů je tady popsaných dost a dost, především v sérii 1 tohoto threadu, ale předpokládám i jinde..

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 12-07-2007 v 07:26 AM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
peter07
Stálý Člen

Karma uživatele peter07 - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

tak vypadky ty mam furt. u mě je to už skoro běžná věc. tak to tu nedávám

Old Post 12-07-2007 v 10:55 AM
peter07 je offline   Profil uživatele peter07   Find more posts by peter07   Foto galerie člena peter07   Click here to Send peter07 a Private Message   Add peter07 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kripix
Stálý Člen

Příspěvek č. 151

PORSCHAK: asi mas pravdu, ale ne ze se mi to nestava v he zhulenosti ale nestava se mi to v TOTALNI zhulnenosti! jako ze nemusim bejt vyhulenej na srot! proste jak se mi to stane tak si samo sednu na rit, za par minut to odstupuje a ja se zase postavim frci to na novo! pak treba za par minut to prejde.......

Old Post 12-07-2007 v 11:01 AM
Host
Host

Příspěvek č. 152

kripix: prostě je to způsobený přechodným snížením tlaku.

Old Post 14-07-2007 v 12:40 PM
b1ghed
Stálý Člen

Karma uživatele b1ghed - 38% PěstitelskáKarma uživatele b1ghed - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

s kamosma sme stiahli 2-3 prasky a nakupili listky na kolotoc. U nas to volame velky retazak, je to ten typ kde sedite na zavesenej stolicke, a vplyvom odstredivej sily ta to vynesie do vysky. po 5 sekundach som bol pilot na superrychlom medzihviezdom plavidle ..
vsetci sme vrieskali co prilakalo vela obecenstva bod nami :-)
vtedy sa to stalo jeden kamos strasne blbol a vysmiykol sa zo sedacky , ostal vysiet na ramenach, cele telo sa mu hojdalo v 5 metrovej vyske . spraskany vrieskal a na plnu hubu sa rehotal na okolo stojacich ludi. ked sme z kolotoca zisli, rychlo sme sa vytratili a za najblizsim krikom dali dalsieho praska , vsetci sme boli riadne vyklepany ale zaroven sme sa neprestajne rehotali. :-

NO WAR, BUT THE CLASS WAR

experiment v bublaku

obrazky moje

ucinna zvlhcovacka

Old Post 14-07-2007 v 16:34 PM
b1ghed je offline   Profil uživatele b1ghed   Find more posts by b1ghed   Foto galerie člena b1ghed   Click here to Send b1ghed a Private Message   Add b1ghed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BNS(cz)
Nový Člen

Karma uživatele BNS(cz) - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 154

Zdarec... To já před cca 2ma měsícema hulim takhle s kámošema v lese, dávali jsme slušnýho lošta ve čtyřech a po tom co sme dohulili jsem se začal s jedním kámošem ze srandy mlátit. Doslo to až k tomu, že jsme zapalovali papírový kapesníčky a házeli je po sobě, to proběhlo ještě v klidu, ale pak sme zapálili fóliový obal od těch kapesníčků a mě to nějak nešťastně přistálo na ruce (zápěstí) a rozteklá hmota se přilepila na mou kůži. Snažil jsem se to co nejrychleji odlepit, ale šlo to už jen i s kůží. Tak jsem to teda odtrhnul a koukám krev nikde... V ruce poměrně hluboká díra, jelikož kůže vzali i něco s sebou ale po krvi ani stopy. Chvilku jsem na to čuměl, nikdo kolem nechápal, ale pak jsem to už nechal být. Po hodině a půl přijdu domu a už ze mě stav poměrně opadal, tak sem si uvědomil co že se to vůbec stalo a tak se kouknu na ruku a byla skutečně furt stejná, jako před hodinou a půl. Projdu schodištěm nahoru do pokoje, kde se na ní kouknu znovu a začínala z ní týct krev. Vůbec netuším, jestli má hulení vliv na tvorbu krvinek, ale vím jistě že se mi to nezdálo a že už to nikdy asi nepoberu. Moje vzpomínky doprovází jizva, která tam po dobrodružství zůstala ...

Old Post 14-07-2007 v 19:39 PM
BNS(cz) je offline   Profil uživatele BNS(cz)   Find more posts by BNS(cz)   Foto galerie člena BNS(cz)   Click here to Send BNS(cz) a Private Message   Add BNS(cz) to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

Tuhle cestou k poli po hezký předpřípravě u vody špekem a pivem se mi stala hustá příhoda. Prodrání nejhorší částí trnité cesty jsem měl za sebou, když v tu chvíli jsem třicet metrů na pasece uprostřed džungle před sebou uviděl srnce. Srnec poskočil deset metrů, zastavil se, otočil bokem ke mě, já se přikrčil, abych ho udržel na místě a lovil z tašky foťák. Srnec koukal, frkal, vrtěl hlavou a hrábnul kopejtkem. Prohlížel si mě a psa, co strnule pět metrů přede mnou srnce sledoval. Já ho fotil (foto č.1), ale začal jsem si říkat, tady je něco divnýho, on se vůbec nebojí. EDIT: Už to vzájemný pozorování začalo být nějaký příliš dlouhý, zírali jsem na sebe kolem 30 vteřin, takhle dlouho jsem se nikdy na srnčí z blízka dívat nemohl. Nanejvýš na mě koukli a alou do lesa...Trošku jsem se zvednul, vyplašil holuba kousek od sebe, ten vzlítnul, srnec se lekl a jal se pro mou úlevu utíkat pryč. Začal vydávat hrozný zvuky, byl očividně nasranej, dělal takový hrrr hrrr. Slyšel jsem ho stále nadávat a to už byl na hony daleko...
Začal jsem mít strach. Už jsem slyšel o případech, kdy srnec napadnul člověka, většinou v době říje, ale teď přece říje neni, co....? Byl fakt velkej a měl hustý parohy. Vymejšlel jsem, co bych tak dělal, kdyby mě napadl, ale když jsem si ho představil se sklopenou hlavou běžící proti mě, těžko něco zvláštního vymejšlet...
Přesně před odbočením k poli jsem našel hromadu srnčích bobků(foto č.2), jak kdyby o mě věděl a chtěl mi říct „Co tady děláš, tady jsem pánem já!“. To mě rozhodilo ještě víc.
Prohlídka kytiček proběhla tak nějak nervózně, dal jsem tam sváteční cígo a šel zpátky. U jeho bobků jsem vylil v průměru pěti metrů zbytek hnojiva z kachních bobků, sichrem to očůral a jdu. Celou cestu se ohlížím, zda-li za sebou neuvidim funícího srnce Na konci cesty, v té největší trnitý džungli, ve mě však opravdu zatrnulo. V kousku rozblácený země jsem našel otisk srnčího kopejtka. Směřoval mou cestou zpátky. Představil jsem si, jak se mě srnec vydal pronásledovat a po mých pachových stopách mě minul kolem pole a je někde přede mnou. Už ta představa, že někdo po tý trnitý pěšině chodí, byla objevná, a že je to zrovna srnec kterýho jsem se před chvíli leknul..., no řeknu vám, byl jsem celkem vystrašenej. Čekal jsem ho za každou zatáčkou Začal jsem pleskat volnou rukou o stehno a občas zapískal. Vyskočil jsem z trnitý cesty na louku a začalo se mi ulevovat. Uf, i tak jsem se celou cestu k silnici ohlížel. Teď už chodím k poli jen s hlukem a křikem. Křičim „tak jdeme, jdemee“, pleskám o stehno a pískám. Dřívější tajná cesta se změnila v hlučný pochod

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Naposledy upravil PORSCHAK 15-07-2007 v 11:14 AM

Old Post 15-07-2007 v 00:32 AM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

citace:
Původní příspěvek od PORSCHAK
Tuhle cestou k poli po hezký předpřípravě u vody špekem a pivem se mi stala hustá příhoda. Prodrání nejhorší částí trnité cesty jsem měl za sebou, když v tu chvíli jsem třicet metrů na pasece uprostřed džungle před sebou uviděl srnce. Srnec poskočil deset metrů, zastavil se, otočil bokem ke mě, já se přikrčil, abych ho udržel na místě a lovil z tašky foťák. Srnec koukal, frkal, vrtěl hlavou a hrábnul kopejtkem. Prohlížel si mě a psa, co strnule pět metrů přede mnou srnce sledoval. Já ho fotil (foto č.1), ale začal jsem si říkat, tady je něco divnýho, on se vůbec nebojí. Trošku jsem se zvednul, vyplašil holuba kousek od sebe, ten vzlítnul, srnec se lekl a jal se pro mou úlevu utíkat pryč. Začal vydávat hrozný zvuky, byl očividně nasranej, dělal takový hrrr hrrr. Slyšel jsem ho stále nadávat a to už byl na hony daleko...
Začal jsem mít strach. Už jsem slyšel o případech, kdy srnec napadnul člověka, většinou v době říje, ale teď přece říje neni, co....? Byl fakt velkej a měl hustý parohy. Vymejšlel jsem, co bych tak dělal, kdyby mě napadl, ale když jsem si ho představil se sklopenou hlavou běžící proti mě, těžko něco zvláštního vymejšlet...
Přesně před odbočením k poli jsem našel hromadu srnčích bobků(foto č.2), jak kdyby o mě věděl a chtěl mi říct „Co tady děláš, tady jsem pánem já!“. To mě rozhodilo ještě víc.
Prohlídka kytiček proběhla tak nějak nervózně, dal jsem tam sváteční cígo a šel zpátky. U jeho bobků jsem vylil v průměru pěti metrů zbytek hnojiva z kachních bobků, sichrem to očůral a jdu. Celou cestu se ohlížím, zda-li za sebou neuvidim funícího srnce Na konci cesty, v té největší trnitý džungli, ve mě však opravdu zatrnulo. V kousku rozblácený země jsem našel otisk srnčího kopejtka. Směřoval mou cestou zpátky. Představil jsem si, jak se mě srnec vydal pronásledovat a po mých pachových stopách mě minul kolem pole a je někde přede mnou. Už ta představa, že někdo po tý trnitý pěšině chodí, byla objevná, a že je to zrovna srnec kterýho jsem se před chvíli leknul..., no řeknu vám, byl jsem celkem vystrašenej. Čekal jsem ho za každou zatáčkou Začal jsem pleskat volnou rukou o stehno a občas zapískal. Vyskočil jsem z trnitý cesty na louku a začalo se mi ulevovat. Uf, i tak jsem se celou cestu k silnici ohlížel. Teď už chodím k poli jen s hlukem a křikem. Křičim „tak jdeme, jdemee“, pleskám o stehno a pískám. Dřívější tajná cesta se změnila v hlučný pochod

hehe...paranoia útočí

cosa nostra

Old Post 15-07-2007 v 00:51 AM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bend3r
Nový Člen

Karma uživatele bend3r - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 157

Po dlouhe dobe sem taky neco hodim.. Stalo se mi to presne vcera (ctvrtek). Stredu jsem mel ponekud hektickou, proste takovy ten typicky den blbec, vecer me dozral totalne, tak jsem sel v deset spat. Pred spanim jsem si dal sklenenku DPcka, pustil si do usi Hypnotix (pro zkourene lidi naprosto idealni muzika - posouva o galaxie napred ) a snazil se usnout.. Ta hudba me v tom stavu nedoprala spanku, tak jsem si jeste stylove nachystal vodni dymku a hodinku jsem v poklidu bafal. Bylo docela horko, tak jsem si lehl a jen tak dal poslouchal zvuky linouci se ze sluchatek. Usnul jsem.

Rano jsem se probudil a nemohl jsem se hnout. Docela morda. Mel jsem sucho v puse, v krku me bolelo, horecka kolem 39°C, oci jako ze skla.. Cely den jsem chodil jak v matohach, otec me jeste vytahnul do hospody, to byl uz totalni konec. Doma jsem sebou jen prastil do postele, napraskal se Paralenem a cucal Strepsils. Ted uz je to o neco lepsi, ale babo rad - upal ze slunicka nebo dozvuk toho huleni?

Mejte se, panove a damy!

Old Post 20-07-2007 v 09:31 AM
bend3r je offline   Profil uživatele bend3r   Find more posts by bend3r   Foto galerie člena bend3r   Click here to Send bend3r a Private Message   Add bend3r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
k/-\pr
Stálý Člen

Karma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% PěstitelskáKarma uživatele k/-\pr - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 158

tak,musim se s vami podelit o jednu vec,a..vcera jsem byli opejkat s kamosema,par lahvacu sebou a samozrejme trava...celkem jsem f 4 lidech dali 5 skel,a z toho 2 prez home made vyrobenou vodni dymku,kamos no1 prijel pozdeji na motorce a dal si s nami us jenom 2 skla(ty z vodni dymky)

to jsem jeste nezazil,us po par prdech se to stalo,normal jsem se byvili,ale najednou zacal rikat uplny nesmysly.neco jaky kdyz si ctete v novinach kazdy 10. slovo,asi tak to vypadalo,potom jeste videl pavouka z heryho potra na skrome a mamuty jak dou naproti prez reku...

a pak kamos no1 se takhle divalů na skalu,kdyz v toim vykrik,tamhle blije jelen,a par minut na to se zacal normalne cumet do blba a zacal se silene smat....tak se zacali smat vsechni a asi tak 3 minuty f kuse(mame video) a kdyz skoncil tak sjem se ho zeptal jesi by me rek duvod cemu se takl smal,prej se koukal na stromy naproti a to mu prislo strasne smesny

taky se vem to stava ze takhle nekdy melete z cesty???

DEN/NOC

Old Post 05-08-2007 v 18:48 PM
k/-\pr je offline   Profil uživatele k/-\pr   Find more posts by k/-\pr   Foto galerie člena k/-\pr   Click here to Send k/-\pr a Private Message   Add k/-\pr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele k/-\pr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 159

kámoš osal jednou v anglině esej na téma vztah mezi člověkem a zvířetem....pář řádku docela šlo a zbytek byl taky samej nesmysl...jen slova za sebou nedavajici smysl
btw. chtěl bych vidět to video ))

Old Post 06-08-2007 v 12:40 PM
jimiéE
Nový Člen

Karma uživatele jimiéE - 43% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

No tiez sa musim pochvalit podobnou prihodou ... boli sme 4 a jedna pirana tak sme ubalili neakych tych dvoch jonatanov spukali sme sa ako draci a tak sme sa prechadzali, ako ideme pirana zacala na nas kricat ze kto sme preco ju prenasledujeme, ze kde su oni (myslela nas) z nas samozrejme nic ine nevyslo ako smiech. Neustale to trvalo asi 20 min ... nam uz s toho kvalitne jebalo (dokazete si predstavit ze 4 hosi sa smeju 20 min skoro bez prestavky ? )tak sme si popocuvali ze sme neaky oplzli sviniari co ju chcu znasilnit )) (to sa pozname uz dost dlho D ta tak nas napadlo ze ju prebehneme ... obehli sme jeden blok zastali a kecame, prisla k nam a zacala : KDE STE BOLI mna prenasledovali neaky uchylaci vraveli ze stoj sak to sme my ..... brutalne vystrasena.Z nas samozrejme nic ine nevyslo ako kvalitny smiech D

outdoor only guys

Old Post 11-08-2007 v 14:52 PM
jimiéE je offline   Profil uživatele jimiéE   Find more posts by jimiéE   Foto galerie člena jimiéE   Click here to Send jimiéE a Private Message   Add jimiéE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás