Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od pukanec a co poviete na tuto seedbanku https://www.seedboutique.com je to pohodicka sice to trochu trva ale pridu objednal som si papaya no a za tri tyzdne mi semiacka dorazili komplet neporusene a este k tomu aj bonus takze moje hodnotenie 1
seedboutique ale nabízej zboží od ostatních seedbank, oni to jen zprostředkovávaj
my sme tady hodnotili přímo ty firmy, co to i šlechtěj
Bad boys, bad boys,
Whatcha gonna do,
Whatcha gonna do when they come for you?
Tady nikdo nekomentoval Seeds Direct. Nikdo s ní nemá žádné zkušenosti? A nebo Eastseeds a tam je to dokonce česky? http://www.seedsdirect.info/ www.Eastseeds.com
Jinak jsem tady nový a jedu zatim jen v outdoor, ale je to na nic. Ted chci skříň a pořádný kvalitní modely, a jak tak tady koukám tak asi budu vybírat ze Sensi seeds, Manadala nebo Dutch-Passion. A chtěl bych poradit nějakej kvalitní nenáročnej indoor model. Tak max za 30-35 Eur.
2 B&D
Přečti si příspěvek nad tebou, totéž platí pro Eastseed a Seeds Direct.
A u indooru bych do genetiky investoval dost, protože ve srovnání s ostatníma nákladama se to vyplatí.
já bych chtěl dát krásnou 4- NIRVANĚ (papaya, Blue Mistic, Durban pasion) za užasný poměr 6 samic z 20 semínek prostě hruza. A co více jsou male!! ((( ale tak si říkám že mužu být rád že jsou...
Tak sem to tady pospojoval a promazal , abych nebyl OT , objednaval sem u Seedbeye a doslo do 14dnů vse v pohode , posledni seminka Sweet Tooth 3 plus bonus Mazar I Sharif , klicivost doplnim, dále , Sensiseeds, taky vzdy vse vcas doslo , klicivost 90% Maple Leaf Indica např. , Ted mam od nich jeste Skunk 1 ten budu seletovat s ST3 a MIS , zatim Hlava
Ahoj ja by som sa chcel spýtať či máte niekto skúsenosti s www.hemcy.at chcel by som si od nich tento rok čosi objednať ... vopred dik a nech sa darí !
aky je vas nazor na seedbanku dutch passion ich stranka vyzera byt ok ale jak je to v praxi? neodrbavaju ake mate skusenosti podobne ako sticky a kazdy clovek nechcem prist o svoj cash
Tak já mám špatnou zkušenost s Nirvanou, jednou jsem si tam objedna za 2k, peníze jsem jim poslal poštou, penize jim přišly, ale mě semínka ne. Jen mi od nich přišel podivný email s nějakým problémem na poště. Snažil jsem se o další komunikaci, ale z jejich strany mě naprosto ignorovali, takže ted už jen seedboutiqu.com, snimi jsem spokojený. A Nirvana at si to smeti co nabizi prodává jinejm. Ale je to jen má zkušenost, takže tak.Jiné seedbanky jsem nezkoušel.
nechci zakladat kuli tomu novy tema, ale nemuzu najit ten tred kde se hodnotila kvalita seedbanek (vzdycky tam bylo pocet hlasu tech co byli spokojeni)
jestli sem blbej dejte mi prosim link, jestli ne tak MODi reknete proc je to pryc
scotty: ono to je v tomto tematu ... modi to spojili ... celkem debilne, protoze ted uz neni v uvodnim prispevku to hodnoceni a tudiz si to malokdo precte
ne vzdycky je spojeni temat k dobru
edit: koukam ze to udelal Hlava ... Hlavo, to byl fakt docela spatnej napad ... za par let z toho mehl bejt thread s velkym poctem hodnoceni seedbank a velkou vypovedni hodnotou, ale takhle si to vlastne pohrbil
Bad boys, bad boys,
Whatcha gonna do,
Whatcha gonna do when they come for you?
nojo uz to mam, no fakt, tohle by si zaslouzilo byt samotny (soul si s tim docela vyhral viz ty odkazy na stranky banek, pokud by se o to staral a editoval pocty hlasu tak to vazne casem mue mit slusnou vypovedni hodnotu,)
clovek by hlasoval a po tom co by se hlas zapocital tak by to treba smaznul,
prosba hlavovi: tohle by stalo vazne za to, aby to melo vlasni tema
Původní příspěvek od Scotty Cameron nojo uz to mam, no fakt, tohle by si zaslouzilo byt samotny (soul si s tim docela vyhral viz ty odkazy na stranky banek, pokud by se o to staral a editoval pocty hlasu tak to vazne casem mue mit slusnou vypovedni hodnotu,)
clovek by hlasoval a po tom co by se hlas zapocital tak by to treba smaznul,
prosba hlavovi: tohle by stalo vazne za to, aby to melo vlasni tema
Tiez sa priklanam k tomu nazoru.(zmazem)
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''