Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od jipi co sa tyka mobility, zatial u mna vyhrava vapbong
vapbong sem dostal jako darek kdyz sem si koupil Volcano, a muzu rict, ze je to peknej kšunt, nepouzitelne. Nikdy sem se z toho nesfucel, a nasledna udrzba je taky na prd. Pri zhaveni zapalovacem se na konci vapbongu se udela cerno, coz se musi stale cistit, cisteni sitka uvnitr je taky zazitek.
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
Čau vaporáci ,tak pár zátěžovejch testů s volcanem už mám za sebou a funguje jak má.Jel jsem sice nejvíc na 185°C ,ale i tak nahuluje to z toho jak cep.Jinak než brka,řekl bych i víc..1,5g celkem dobrý lampy jen s kámošem ve 2,každej sfouknul 3 balóny a na marast.Tak to je podrobnej popis, kdyby si náhodou o volcanu někdo myslel několik mýtů,polopravd a omylů
vapbong sem dostal jako darek kdyz sem si koupil Volcano, a muzu rict, ze je to peknej kšunt, nepouzitelne. Nikdy sem se z toho nesfucel, a nasledna udrzba je taky na prd. Pri zhaveni zapalovacem se na konci vapbongu se udela cerno, coz se musi stale cistit, cisteni sitka uvnitr je taky zazitek.
plne suhlasim, ja mam pocit akoby sa z neho dalo zhulit iba po urcitu medzu, mozno to treba vediet nahrievat
Původní příspěvek od tekknou Čau vaporáci ,tak pár zátěžovejch testů s volcanem už mám za sebou a funguje jak má.Jel jsem sice nejvíc na 185°C ,ale i tak nahuluje to z toho jak cep.Jinak než brka,řekl bych i víc..1,5g celkem dobrý lampy jen s kámošem ve 2,každej sfouknul 3 balóny a na marast.Tak to je podrobnej popis, kdyby si náhodou o volcanu někdo myslel několik mýtů,polopravd a omylů
1,5g to mam hadam na mesiac, na kazdy vecer hulenia
ked hulim cez vapir o2 mini staci naozaj minimum a som na 2 hodiny mimo, keby som dal tu stipku co je na obrazku som pol dna na sracky
ked hulim cez vapir o2 mini staci naozaj minimum a som na 2 hodiny mimo, keby som dal tu stipku co je na obrazku som pol dna na sracky
No nekecej ty krávo,po takovej špetičce jsi napáplej půl dne jj,bych to viděl spíš tak na předobědový vyhládnutí,to máš asi nějakej sníženej práh bolesti žjo?!Nebo to je teda asi H2Oextra high trippi randál
No nekecej ty krávo,po takovej špetičce jsi napáplej půl dne jj,bych to viděl spíš tak na předobědový vyhládnutí,to máš asi nějakej sníženej práh bolesti žjo?!Nebo to je teda asi H2Oextra high trippi randál
taky mám vapira miny a tudíš vím že stohoto by ses ani nezasmál jelikož to je zrovna vapo který neni zrovna spořivý a abys přišlo nějáký to high tak musíč narvat nejeden kotlík
Původní příspěvek od komix taky mám vapira miny a tudíš vím že stohoto by ses ani nezasmál jelikož to je zrovna vapo který neni zrovna spořivý a abys přišlo nějáký to high tak musíč narvat nejeden kotlík
tak to vyskusam
a este otazocka, po kolkych slukoch je material znehodnoteny a na aku teplotu ides?
a este otazocka, po kolkych slukoch je material znehodnoteny a na aku teplotu ides?
teplotu tak kolem 120-140 stupnů a stim materiálem je to težké něják specifikovat ale asi jediné podle čeho to je možné je chut dokud cejtíž že to jede tak jed necejtíč asi pak nemá cenu tahat dál
HOJ,
tak já měl možnost zkusit Vapir ONE verze5 a spokojenej jsem teda moc nebyl. Za prvé tam toho dáváš o dost víc, než do Volcana a je to vapík spíš pro jednoho člověka, takže když je tam víc lidí je na hovno. Pak jsem měl pár dní Vapir (ten co vypadá jako ten starej toaster/rádio) a sice o něco lepší, ale Vapir má absolutně nevychytaný ty pytle, který jsou takový tvrdý, nemaj žádnej zpětnej ventil, jako Volc., takže to furt musíš šroubovat, nebo držet prstem a to mě fakt sralo, takže taky nedoporučuju, protože vzhledem k ceně už není o tolik levnější, než Volcano, takže doporučuju rozhodně trochu dýl šetřit a koupit Volcano, který je fakt vychytaný nejvíc. I to zhulení je silnější, než z Vapiru a při menším množství, takže se to vrátí. Já mám teda ten s poťákem (ne digi), ale kámoš má ten digi a až na to, že vypadá líp mi příjde stejný, jen o 1500,- dražší, takže podle mě zbytečnejch 1500,-.
Každýmu to doporučuju, podle mě to zhuluje víc, než bong - alespoň mě
Zatím se mějte.......
AHOJ
ja mam vulcano digit a je lepší neš vulkano classik.
je přesnější a to odost
vulcano digit-Temperature accuracy ± 1,5°C (2,7°F)
vulcano classic-Temperature accuracy ± 5°C (9°F)
a vulcano digit se po 30min. automatycky off.
toje taky dobra věc.takže to neni jenom o vzhledu.
Původní příspěvek od Jarin AHOJ
ja mam vulcano digit a je lepší neš vulkano classik.
je přesnější a to odost
vulcano digit-Temperature accuracy ± 1,5°C (2,7°F)
vulcano classic-Temperature accuracy ± 5°C (9°F)
a vulcano digit se po 30min. automatycky off.
toje taky dobra věc.takže to neni jenom o vzhledu.
jj, tohle je fakt, ale myslím, že ty 3 stupně už takovej rozdíl dělat nebudou a ten rozdíl v ceně se mi zdá až moc velkej, ale to je jen můj skromný názor.
Mějte se a smějte se
čau dvojka-trojka
já si myslím že 3 stupně jsou znát .
já to pálim na 183 a kdyš dám 185 tak uš to lechce škrábe.
ale to je jen můj názor, každopádně classik a digit volcano je to nejlepší.
a nebo se stav a mužem to otestovat.