Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no, tak já mám nejraději nohejbal. Hraju ho zavodne a tak ho snad trochu zvládám. Nejlepší je ho hrát s partou dobrých kámošů. Je drsný hrát vypálenej ruzné druhy technických balonu, do toho semtam nejakou tu smeč a celkově se tak vyblbnout:-) Kromě nohejbalu samozřejmě stolní fotbal, obyč. fotbal a plážový volejbal. Taky třeba plážový fotbal, vodni polo, a vsechny mozny veci so se vymysli:-)
byt zhuleny a plavat to je vec!ale ne na koupalisti,ale nekde v prirode,jen ja a muj pes ktereho se chytnu za obojek a necham se unaset-je to balzam na dusi
ja kdyz jsem zcadenej a neco hraju hrozne me to chyti a litam ja curak po tom hristi.nejradsi hraju floorbal kterej hraju zavodne pak focus kterej sem hral zavodne nebo stolni fusbal,kterej nehraju zavodne.....
to Laed:: tie karty su huste nikto nevie co tam ma polozit .. a ked to este hras s niekym kto nevie ze si zhuleny tak je to super - kukas na neho ako tuho rozmysla a ked pride rad na teba tak tam proste daco mrdnes )) ale obcas som normalne aj vyhral
No, tak u mňa tozhodne víťazí hackísek.
Ale keby sa dalo pod športom predstaviť úžasnú predstavivosť tak to tiež nieje na zahodenie pozrieť si nejaký dobrý horáč a potom sa nahúliť jak pes.
Tak napríklad som minule pozeral "The Grudge" a to som potom všade vydel tú babenku jak na mňa robí ten pojebaný zvuk...
Dokonca som mal raz takú haluz, že ma dokonca aj dostala, ale potom som sa nasral a rozjebal ju tam.