Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cca 19600km odtud,tedy téměř nejdál odtud na Zemi,co to jde..
New Zealand..Místní model,venek, od maorského týpka,člena gangu Mamboo Mam..
Zabalený to bylo v alobalu,zakonzervovaný,zakopaný 1/2 metru pod zemí..Byla to energická,vysmátá pohodovka Chtěl za to 20 místních dolarů,bylo to v období před druhou sklizní,stíhaj tu dvě do roka,tedy v době nedostatku,a tak cena byla trochu vyšší.. Hulej tam snad úplně všichni,a skoro všichni jsou tam stejně tak pohodový,jako jejich ganja..
S kamaratom sme hulily asi v stvrtine europy. Vzdy v lete ideme na nejaku dovolenku autobusom a autobusari maju kazde 3 hodiny prestavku (co nam vyhovovalo) ked sme boli prví krat strasne sme sa bali nejakej kontroly ale zistili sme ze j to uplna pohoda. Najviac sme sa zmorili v strasburgu pred nejakym parlamentom v takom peknom parku. Milujem len taky chilik s kamarátom Strasne sa tesim na leto
španělsko - Costa Brava, město už si nepamatuju. Jo a v přímo v Barceloně na nějaké te slavné ulici se nám podařilo sehnat haš od hádejte koho ....čecha
Tyjo ja V dominikansky republice nejlepsi dovolena a nejlepsi vyhulovanicko .. Uplne na me pusobilo to klima a strasne me fascinovalo jak je to strasne rozdilny to podnebi a podminky ... vsude kokosy a tak . Jednou to ale bylo psycho kdyz jsem narazil na obriho Brouka. Meli jsme 4hvezdyckovy hotel v prizemi a stejne tam se proste klimatu neubranis mel tak 7 cisel urcite a davali jsme totalni souboj. Bylo to fakt psycho kdyz je clovek zhulenej a ma v pritomnosti takovyho nepritele neni to zas takoa prdel .. Nakonec jsem ho zneskodnil ale byl rychlej jak svine a prezil dost ran .
Původní příspěvek od DonMakaveli Tyjo ja V dominikansky republice nejlepsi dovolena a nejlepsi vyhulovanicko .. Uplne na me pusobilo to klima a strasne me fascinovalo jak je to strasne rozdilny to podnebi a podminky ... vsude kokosy a tak . Jednou to ale bylo psycho kdyz jsem narazil na obriho Brouka. Meli jsme 4hvezdyckovy hotel v prizemi a stejne tam se proste klimatu neubranis mel tak 7 cisel urcite a davali jsme totalni souboj. Bylo to fakt psycho kdyz je clovek zhulenej a ma v pritomnosti takovyho nepritele neni to zas takoa prdel .. Nakonec jsem ho zneskodnil ale byl rychlej jak svine a prezil dost ran .
Tyjo zabíjet brouky to je psycho!Kolik ti prosímtě je?