Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak predtebou klobuk dolu moc sa mi to paci take nieco by som aj ja chcel nic viacej len take iste ako to mas ty cim mislite ze to je ze to ma take kristale ? Hnojivem ? Ci Modelem ? dopredu dikes za otpoved
kytky zrovna dostaly papat 11ml obm/1l.Melo to byt posledni zradlo,ale nemel jsem jasno co je to delka kvetu takze dostanou jeste
jednou poradne nazrat.Aspon nemusim stresovat,jestli prijde vcas Ripen.
Jeste jednou dik za rady.On vi kdo:-)
no hnedka po sklizni mozna necham jen tak vykvest mazary.Ale pote bych chtel udelat opravdu poradny SCROOG.Vim kde jsou chybicky,takze uz se na dalsi kola tesim
no jinak 6 kytek je na mou skrin tak akorat(pri scroogu).Samo ze by to slo treba i se ctyrma,ale pri mem stylu propletani by to znamenalo delsi dobu na rustu pokud bych chtel vyuzit cele pletivo.A 8 by mi tam nevlezlo,protoze priste uz bude vsecko v 10l kyblech.
No zitra vecer budu naposledy hnojit.Mrsknu jim tam 14ml obm/1l.Pak flushing,tak to vidim kolem 10-12.6 bych to mohl setnout.
Uz se to blizi moc se tesim :-)