Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2MUZsRANAMI: moc dobře jsem to asi nepřevyprávěl ale já tam smysl vidím. Šlo přce o Krista!?
2KOLUMBIJEC: přemýšlel jsem o tom co si o tomhle všem vlastně myslím, četl jsem, hledal až jsem přišel na to, že vlastně stále nic nevím. Už jsem to tady jednou psal. Největší díl pravdy resp. nejpochopitelněji podané úvahy (můj názor) z těch, kteří něco tvrdí má Štěstíčko. Jeho texty lze najít na www.pravda-kvalitne.cz.
2wOOkie: Myslím že jo, bylo by líp, jednodušeji, upřímněji, ... doufám :-)
2ALL: Cosecha to řekla dobře. Souhlasím! Jen jedno je jisté, že nic není jisté, a ani to není jisté!
A premyslali ste ze vazne nejsme sami ze tam hore je dokonaly vesmirny system?Ja viem znie to ako Scifi ale ludia moji milovany viete kolko milionov rokov bude existovat nasa zem?(prirodzene)...Tolko veci sa zmeni...Ja som pisal este na zaciatku tohto threadu ze Vemir je ako strategicka hra mas svoje veci cim je f tomto pripade nasa zem no a na okolo je tma kym sa nevidas dalej neodkrijes mapu nic sa nedozvies...Podla mna si hladaju cestu aj ine civilizacie niektore rychlejsie ine pomalsie no a niektore nas uz mozno aj nasli no su tak vyspeli ze na to niesme este pripraveny mozno by sme to ani nechapali.Toto je cista polemizacia takze tak
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
Jak to tady čtu, tak si myslim, že to bude hoooodně dlouhej thread. A jelikož je každej jinej a v určitym období věří v něco jinýho (nebo něco podobnýho) tak bych řekl, že se to určitě nevyřeší (to ani zatim nejde, protože sme takový jací sme, kdyby se to vyřešilo, tak už by byla filosofie a psycho o ničem) a prostě tady padne pár názorů a každej bude mít jiný přívržence. totiž chcu tim říct, že je tady hodně důležitý slovo SUBJEKTIVITA, jestli mě chápete...pro každýho může bejt pravda jiná, pravda nemusí bejt jedna a pro všechny stejná...a ani není. A tak mě napadá - co je pravda? Je to něco objektivního??? ale objektivita nemůže existovat bez subjektivity...no prostě psycho
A timhle problémem se zabýval C.G.JUNG. zkuste si sehnat knížku DUŠE MODERNÍHO ČLOVĚKA....
tahle diskuze uz je davno mrtva...stejne sme/ste dosli jen k tomu ze kazdy ma svuj nazor a i kdyby nebyl spravny tak mu ho nikdo nevyvrati...to muze jen on sam...nejak to snama proste dopadne tak uz to nereste .)
myslis ze sem ryl bezduvodne???? hej zamysli se nad tim co pises a proc to pises. na takovy hovna sem proste musel reagovat.
2SHOTONE:
No jo, ale nesmíš to brát jako nějakou univerzální výmluvu ty svý kecy. Musí se bejt sebekritickej. třeba když budeš nějakej sado-maso vrah a budeš zdůvodňovat svý vraždy tim, že ti to prostě dělá dobře a že se tím můžeš dále duševně a jinak rozvíjet, tak nejseš sebekritickej a nepřiznáš si že seš úchylnej magor...
2SHOTONE:
to nevim, jestli má s tebou něco společnýho sado-maso, ale nekonkretizoval jsem to...je tam přece slůvko TŘEBA
kdyby ses nad tim raději trochu zamyslel, tak to má společnýho hodně
a tahle diskuze doufám mrtvá není...nebo jo? jestli jo, tak se omlouvám že se marně pokoušim
shotone: To asi mel byt sarkasmus, ze?
Systematickym nicenim sama sebe myslis koureni marihuany? Ano je to nezdrave.
Buh neni? No jeho existenci nelze vyloucit, ale dosud nebyla ani potvrzena. Takze mi pripada poctive rict nevim zda existuje.
to kolumbijec:
Co člověk, to individuální a svébytný pohled na svět - a tak to má být.
A i to mi potvrzuje existenci a přítomnost Stvořitele v každém z nás i okolo nás