Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdarek, pomuzete mi nekdo? Mam tri krasne hybridy v pestirne osvetlene 150W vybojkou. Svitil jsem 24 hodin necely mesic a kytky vyrostly nadherne asi tak na 60 cm. Jsou kosate, v deseti cm uz mely asi 4 patra.. Na jedne z nich rostou vsude samci kvety, ale kamaradi poradili nechat ji tam, protoze pry ovlivni ostatni.. Jenze na ostatnich uz jsem taky zaznamenal samci "bobky".. Ovsem jen malo! Tak dva tri na kazde z tech dvou. Ostipal jsem je, samozrejme. Zajimalo by me tedy, jestli je mozne, ze kdyz ta jedna je tutovy samec a vsechny rostly ve stejnych podminkach, stejne dlouho, ze budou ty zbyle dve "hermafrodity"? Vcera jsem presel na 12/12 periodu.. Diky moc, Ave
cau,
radsi bych ho okamzite vytahnul. Az bude venku zkus si cvrnknout do kulicek esli uz sype pyl. Je divny ze pokud si svitil 24 se uz vysexovaly. TO by prece meli az pri zkracovani periody... Ja radsi kyticce se 3-4 patry prikryju jedno patro cernym papirem a tak za 2-4 dny se ukaze co to je a rychle s tim pryc. Pokud ty zbyly budou herma tak bych se nebal....Ja mel loni 2 ze 3 herma....a zhuluje to tak, ze si nepamatuju jak se jmenuju...
zdar
Všechny hybrydy a samce bych bejt tebou ihned vytáhnul a nechal jen a pouze samice protože stačí málo samičího pilu a místo velkejch načechranejch palic budeš mít něco málo paliček a hlavně něco hodně semínek !!!
Aještě musim souhlasit je blbost gdyž si jim svítil 24/0 tak aby všechny ty kýtí zasčly kvést to se mi zdá že v tom asi něgde bude zakopanej pudl !! Nevipli ti třeba na tejden ve skříni proud ?
Tak se to stalo... Jsou to samci jako vysiti!! Obratem musim od kamose vydyndat rizky a jede se na novo....
To, ze mi vykvetli samci behem periody 24/0 je mi rovnez zahadou, ale ten vypadek proudu je mozny reseni.. Ovsem jestli - tak max. na par hodin, rozhodne ne dnu.. Diky za pomoc, s pozdravem PRISTE TO VYJDE!!! zdravi Ave
Poraďte mi jak má uplný lajk poznat samice od samce.Mám 2-3 měsíce starý kytky a některý už kvetou.Nekolik jich udělalo takový váčky a když jsem do toho klepnul tak z toho šel pyl,některy ješte nemaj vůbec nic a ty jedny maj ty váčky a ješte mezi tím jako by to byly ty pestíky nevím?Dík moc za každou radu.
Samci su svine su ovela nachylnejsi na kvitnutie ako samice proste si kvitnu kedu a kde chcu a na 100% tomu napomohol cerveny(slaby) sodik.Ked nechces aby ti zelinky kvitli skus pouzivat rtutovu vybojku raze 250W.
No a nezufaj este to nemusi byt v kybli.Skus feminizovat
Stimulaxom pocul som ze to funguje niekde som dokonca na groweri videl navod takze pohladaj a HUL.
Cus lidi,
potreboval bych radu.Mam kytky doma no a par kytek se pekne vytahlo a jsou to samci s kterej se zacal sypat ten bordel pyl(tak po cca 3 mesicich) samice se teprv zacinaj kosatit a vypadat samicovate je mozny ze uz je ten samec oprcal tak brzo.Proste nejak nechapu ze ti samci rostou o tolik rychlej no a taky by me zajimalo kdy jsou samice oprcatelene.
dik
to spandulak: jo samci jsou prevíti chvátaj aby co nejdřív vystrčili koule a mohli všechno včas voprcat, tim pádem jsou trochu rychlejší než samice
jak se ptáš kdy je samice voprcatelná no tak to je hned jak vystrčí kundy ven (blizny) takový ty bílý chloupky co jsou krásně vidět na fotkách palic,
jestli ještě nejsou u tvých kytek na první pohled vidět tak se zkus podívat hodně zblízka do vrcholový růžice kytky, tam bys moh nějaký malinký první kundy najít, ale asi to chce trochu praxi abys věděl co máš hledat, no rozhodně jestli nechceš aby si samci zašukali s holkama tak bych je okamžitě buď zničil, či uvařil, či přendal někam mi mo dosah holek, já je hned vyhazuju, protože hodně hnojim a tak se to žrát nedá
voni ti vysypou koule a zamoří to tim pilem třeba i na víc dní tak že je dej pryč co nejdřív, zdar
je to uplne v prdeli s vedrama pisu z mrazaku a modlim se aby nechcipla elektrika
jeste dotaz. da se poznat obsah thc uz ted v tom ranem stadiu? kdesi jsem cetl ale myslim ze je to kravina ze ta kytka ma dane thc v sobe ktere se uz nezmeni. a co se samcema maji nejake ucinky? ze bych je zhulil )))
tak myslim, že zjištění THC v domácích podmínkách ještě než kytka dozraje je dost nemožný, leda že kousek zhulíš, ale dle mě se THC vytváří až během dozrávání palic, proč?, to se tu napsalo už mnohokrát, a největší procento THC je v kytce akorát v tu dobu kdy se sklízí, proto se sklízí tak že teď tam bude hovno
hulit samce mi přijde jako barbarství! ale znám lidi co to dělaj, i já jsem to v 16ti párkrát udělal, ale ty časy jsou již v nenávratnu, raději si počkám na pěkný zralý palice
z těch samců něco uvař, lepší než si tim zasírat plíce, zdar