Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čaute, neví někdo kde sehnat klasické trubky na konstrukci pro stan? Průměr 16mm .
Našel jsem jen v OBI ale za nekřesťanské peníze 😥
Popřípadě pokud se někomu jen tak válí doma i se spojkama(klidně i rezavé,ale ne zhnilé) a chtěl se jich zbavit napište😁
Díks!
Ahoj, tak trubky asi seženeš viz odkazy níže, ale ty spojky už budou horší. Pak už jen hledat nějakou "trubkovou stavebnici". Ty spojky by šly možná vyrobit i z plastového PPR, kterým se dělají rozvody vody v baráku, ale to už pak asi nerozebereš, musí se to svařit.
Vypadá to dobře díky!
Aladin,no už mě to taky napadlo,ale i tak ten stan vychází pořád minimálně na 5k.
Ty tyčky co mám na foto mám navíc, jsou z DS120,ale nevím jestli jsou všechny spíš ne.
Plášť mám nový na Lodge 120, ale bez tyček tak to chci nějak poskládat,bohužel tam je těch tyček jak naprcaných😀
Původní příspěvek od AladinXXX 2Jamés:sorry jen joke.(ale jednu tycku bych asi mel )....omlouvam se,jestli se te to nejak dotklo........myslel jsem to v dobrym...
A/S
Mě se teda nedotklo nic nikdá a nikec 😀..chápu srandu a ani mi nekrvácí vagína takže vklidu 😉