Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Tráva+grower!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Karma uživatele Wimpy[vp] - 4% PěstitelskáKarma uživatele Wimpy[vp] - 4% Pěstitelská

Obecné Tráva+grower!!! Příspěvek č. 1

Takže jsem si tady tak odpovídal ne jedno témátko a napadla mě taková věc.Jak často odpovídáte na fórech,když jste předtím požily marihuanu?Protože mě se to stává často,že si večer vběhnu na "Grower" a bývám jemně skouřenej ...a jak se vám odpovídá ? Nestane se vám někdy že píšete a najednou jste zapomněly začátek vaší věty co jste chtěli napsat a musíte si to znovu přečíst aby jste věděli co jste psali?JAK JSTE NA TOM?

Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 28-09-2003 v 21:14 PM
Wimpy[vp] je offline   Profil uživatele Wimpy[vp]   Find more posts by Wimpy[vp]   Foto galerie člena Wimpy[vp]   Click here to Send Wimpy[vp] a Private Message   Add Wimpy[vp] to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

čehé! taky jsem chtěl založit podobnej thread (něco jako Chodíte zkouřený na Grower?), ale předběhl jsi mě... tak aspoň odpovim. ano chodím, ale na druhou stranu se dá říct, že procentuélně je to asi tak 30% (maximálně).
taky na sobě pozoruju, že když jsem high, změní se hned několik věcí:
1. víc si hraju se slohem mých příspěvků
2. prohlížim trošku jiný thready (hlavně growboxy, ty mě normálně moc nebaví)
3. větší tolerance a otevřenost (určitě by v některých fórech nebyly tak ostrý názorový výměny)

that's it!

Old Post 29-09-2003 v 07:06 AM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
deno
grower handyman

Karma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

já sem tu pod vlivem často... -možná proto, že sem často pod vlivem

thc?

Old Post 29-09-2003 v 10:39 AM
deno je offline   Profil uživatele deno   Find more posts by deno   Foto galerie člena deno   Click here to Send deno a Private Message   Add deno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaban
Nový Člen

Karma uživatele Jaban - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Kdekoli kdykoly sem vlezu i nevlezu

Je to můj život

Old Post 29-09-2003 v 11:30 AM
Jaban je offline   Profil uživatele Jaban   Find more posts by Jaban   Foto galerie člena Jaban   Click here to Send Jaban a Private Message   Add Jaban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

wimpy: párkrát do měsíce se mi to taky stane, ale nic co by byl nějaký vážný problém.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 29-09-2003 v 13:50 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

ked som sfajceny,tak beham nie to pisem

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 29-09-2003 v 14:37 PM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Karma uživatele Wimpy[vp] - 4% PěstitelskáKarma uživatele Wimpy[vp] - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Ja když vlezu sem popohulenej,tak se vyžívám v galerii,studuju tam každej obrázek,naprosto dukladně.Ještě snad nikdy jsem ji neviděl celou vždycky někde zabloudím .Vždycky když jsem tady,tak poslouchám nějakou hudbu,pěkně si tady odpočinu,když jsem popohulenej.Majte sa kamarádi!!!

Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 30-09-2003 v 14:22 PM
Wimpy[vp] je offline   Profil uživatele Wimpy[vp]   Find more posts by Wimpy[vp]   Foto galerie člena Wimpy[vp]   Click here to Send Wimpy[vp] a Private Message   Add Wimpy[vp] to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
čeřen
Stálý Člen

Karma uživatele čeřen - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

dostanu se sem jen v praci a v praci nekourim. tak aspon trochu posilnim tech 10%.

Old Post 01-10-2003 v 14:47 PM
čeřen je offline   Profil uživatele čeřen   Find more posts by čeřen   Foto galerie člena čeřen   Click here to Send čeřen a Private Message   Add čeřen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

A teď něco extrémního na Groweru sem byl pod vlivem jenom párkrát takže o procentuálním vyjádření nemůže být řeč. Jednou, když sem přišel z Grower srazu.

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 01-10-2003 v 16:13 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

Já mám takovej pocit že když sem příjdu,tak jsem zkouřenej uplně vždycky.a všímám si že je tady hodně growerů co už chodí do práce.UŽ JSTE NĚKDY HULILI V PRÁCI?JAK JSTE TO DALI-POKUĎ JSTE HULILI?:pimp

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 01-10-2003 v 21:05 PM
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

wimpy: o hulení v práci tady máme thread (viz můj podpis)

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 02-10-2003 v 07:16 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 12

Tak třeba dneska, ale jenom trošičku, spíš takovej dojezd

Old Post 02-10-2003 v 18:31 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iNVADER
Stálý Člen

Karma uživatele iNVADER - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

JO...taky tady chodim povetsinou jemne skourenej...a vzhledem k tomu ze prispivam strasne malo, tak s tim zapominanim o cem pisu problem nemam. S kamosem, kterej bydli na druhym konci republiky ovsem praktikujeme nekdy o vikendech ONLINE pokecy po ICQ..a tam uz se k ranu opravdu musim v tom chatu vracet zpatky..abych si vubec vzpomel o cem to vlastne placame :-))

Old Post 02-10-2003 v 18:48 PM
iNVADER je offline   Profil uživatele iNVADER   Find more posts by iNVADER   Foto galerie člena iNVADER   Click here to Send iNVADER a Private Message   Add iNVADER to your buddy list     Navštiv homepage uživatele iNVADER! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SJ | Ivanhoe
Stálý Člen

Karma uživatele SJ | Ivanhoe - 55% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 14

Tak z 80 % zbombenený až hanba, zbylých 20 za střízliva nebo unaven...

Většinou se mi stává, že začnu rozebírat a rozvádět myšlenku, která se mi v tu chvíli jeví jako geniální, revoluční atd, ovšem v jediném okamžiku přijde zlom -> rázem nevím co píšu, proč píšu a co jsem chtěl napsat ... pak se ještě pravidelně zamotám do už tak zamotaných vět a myšlenek, což povětšinou končívá zastavením veškeré činnosti, odchod na verandu na cigo a smazání všeho rozepsaného...

K+M+B 2004 ( Kašár, Motár & Bambár)

Herr Jürgen ownage !

Buhvico ´04

Old Post 02-10-2003 v 19:45 PM
SJ | Ivanhoe je offline   Profil uživatele SJ | Ivanhoe   Find more posts by SJ | Ivanhoe   Foto galerie člena SJ | Ivanhoe   Click here to Send SJ | Ivanhoe a Private Message   Add SJ | Ivanhoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
johnykrnda
Stálý Člen

Karma uživatele johnykrnda - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Jo docela často třeba teď, to pak odpovídám krátce nebo debilně, možný je i to že se rozjedu a pak už to nejde zastavit. Jako třeba te´d. Takže, ujasněme si to - umím psát tak pěti prstama , když se u toho vůbec nedívám do monitoeru, jako třeba teď. Takže vůbec nevim co píšu. Ou? Te´d sem se přistih že se dívám na monitor a opravuju po sobě chyby. Tak už se zas nedívám.... Nevim

Old Post 02-10-2003 v 21:33 PM
johnykrnda je offline   Profil uživatele johnykrnda   Find more posts by johnykrnda   Foto galerie člena johnykrnda   Click here to Send johnykrnda a Private Message   Add johnykrnda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

Pro JohankuJ
Myslím že teď se ti stalo přesně to o čem tady psal SJ(jo a mimochodem,používám stejny papírky)začal si psat tak zběsile že si přestal uplně kontrolovat co píšeš..mě se to stává taky často,rozepíšu se tak že píšu a píšu!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 03-10-2003 v 14:33 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:57 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás