Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny minulý kolo "One Plant" máme uzavřený.
Takže je čas začít na novo a otestuju už zmíněný SunPro s regulovatelným výkonem od 180w až na maximální výkon 340w.
Uvnitř poroste 7x CHEESSUS vyhrán z losovačky od místního velice zkušeného šlechtitele za což mu tímto chci velice poděkovat a těšim se jak se bude rostlinkám dařit, další tu mám jednu Northern Light od Royal Queen Seeds a jednu Blackberry Gum od Seedstockers. Budu se snažit vyvarovat se chybám z minulých pokusů a dopřát osazenstvu kvalitní život
Takže SetUp: Stan: Homebox Q80+ ( 80x80x180) Světlo: SunPro 315w s regulovatelným výkonem s výbojkou SunPro Super DayLight CMH 315W/942 Ventilace: TD Silent 250/100 (+ Filtr PrimaKlima Eco) ,přítah pasiv., ofuk lampy dva PC větráčky, ofuk kyti malej klipsňák Zvlhčovačka: HumiPro 4l Osazenstvo: 7x Cheessus ,1x Black Berry Gum ( SeedStockers ),1x Northern Light ( Royal Queen Seeds ) Hlína: Plagron Light Mix, drenážní vrstva perlit Květináč: 9x 6,5l Teku Hnojiva: Kompletní sada Plagron Alga
PH se budu snažit držet na 6,2 pomocí Plagron Lemon Kick.
je vyklíčeno,zasazeno z vaty do květináčů,zalito, byl jeden den režim 24/0 a pak klasicky 18/6.První týden pojedu na nejmenší výkon lampy tudíž 180w pak budu postupně zvyšovat (Fotky 3.11)
Ahoj. Jsem zvědav, jak toto dopadne, budu sledovat. Já mám ve stejném prostoru čtyři kousky, ve stejně velkých květináčích a je to neskutečná džungle. Uvažuju, že příště v tomto prostoru pojedu jednu velkou kytku. Nechápu, jak se tam někomu může vejít více kytek při pěstování ze semen. Z řízků možná...Jinak je mučim (LST) a defoliuju jak se dá a stejně je to prales. Držim pěsti!
Jo, já je přepínal cca ve 4 týdnu růstu, kdy měli okolo 30 cm výšky.
Nyní druhý týden květu a nejvyšší má skoro 70...takže asi tak)
Síť sem nikdy nezkoušel, tolik zkušeností nemám a ani mě to moc neláká. Spíš budu řešit větší prostor do výšky. Box 200 cm vysoký nebo tak...
joo koukám na to máš to moc pěkně potrénovaný to budu snad přepínat 3 tejden jestli mi to takhle poletí . síť to jistí no ..defoliace bude asi taky potřeba a na vázání určo dojde taky
Jinak teď zpětně si taky říkám že 180cm je málo na výšku no... ale chtěl jsem homebox ambient a zároveň jsem nechtěl mít víc ani míň než 80x80 a to s výškou 200cm nedělaj nebo sem je nenašel no :/
já nevim no...podle mě kolikrát ani nezáleží na tom, že to přepneš brzy...kytka si prostě doroste jak bude chtít i během květu a kolikrát se mi zdá, že přepnutí na květ jí právě naopak ještě více nabudí do růstu.
Zároveň bych někdy rád přepínal kytku už plně dospělou- toto možná má i vliv na konečný výsledek, výnos a tak. Já teda zatím vždy když sem přepínal, tak už ukazovali pre-flowers. Ovšem rád bych někdy, abych je přepínal ve stadiu, když už jsou plně dospělý, silný a 100% připravený na květ. Což může být klidně deset týdnů růstu...
Rozumím no to minulý kolo byla na vegetaci cca 90dní a nevím no jako na to má vliv spoustu a spoustu věcí.Na konečnej výsledek samozřejmě tak uvidíme jak se budou tvářit na krátkej růst
Dělá se jeden box, který je 80x80x200, mají ho jako novinku například na higarden.
Ovšem má to dle mého názoru nepraktické otevírání a je to primárně určeno na hydro. Což nevím, jakou hraje roli, zda se dá použít i pro hlínu- asi ano...
Hmm zajímavé. Já jsem právě chtěl nějakej neobvyklej což tenhle světlej dokonale splňuje. Ostatní se dělaj černý a ta odrazovka uvnitř se mi nelíbí atd. no.. S tímhle jsem maximálně spokojenej až na tu výšku... koupil jsem 2x " Secret Jardin ducting flange " a vyřezal si pasivní přítah tam kde mi vyhovoval a taktéž odtah. A do pasiv.přítahu koupil parádní věc co zamezuje světlu a prachu
Původní příspěvek od trisuli Dělá se jeden box, který je 80x80x200, mají ho jako novinku například na higarden.
Ovšem má to dle mého názoru nepraktické otevírání a je to primárně určeno na hydro. Což nevím, jakou hraje roli, zda se dá použít i pro hlínu- asi ano...
Je to Black Orchid, ještě je k dispozici Budbox 75x75x200cm, buď stribrny a nebo bílý.
Zdravím kolego,tohle vypadá zajímavě,rozhodně budu sledovat těším se hlavně na cheesuse,sám ho snad v brzké době vyzkouším ve svém miniboxu pod verem Tak ať to roste!