Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rád bych vás,všechny huliče a milovníky pěstování,pozvat ke sledování mýho growu.
Většinou sem do forka přihazuju jen úplný mikrogrowy v mini reklamním boxiku,kterej jsem teď nedávno sklidil a tak jsem si řekl,že si udělám radost a pořídím trošku větší boxik.Jedná se o stan zn. Homelab,taková ta klasika co maj všichni,takže netřeba rozpitvávat detajly,snad jen rozměry 60x60x160 cm. (teď mě mrzí,že jsem nevzal o číslo větší)
A pod čím,že to budu pěstovat? Co jsem prohlížel ostatní vlákna tady na groweru,tak jsem si všiml,že všichni jedou už jen LEDky nebo HPSka a úplně se zapomělo na pohodový CFLka nu a protože tu zrovna úplnou náhodou mám
růstovou 125cfl od f. Elektrolux a 200w květovou,tak použiju zrovna je holky odjely celkem asi tři kola a posledni dva roky je mám jen tak ve skříni (pokud to chcípne nahodim 150hps,ale snad ne)
Teď nechci rozjet žádnej flejm,pod cfl nebude taková sklizeň jako pod hps o tom žádná,ale pokud se mi to podaří,tak pod cfl jsou kvalitnější palice tak uvidíme
Teď k osazenstvu.Z loňskýho cannafestu mi zbylo 5ks CHEESE od banky VIP seeds a tady musím říct,že mě tahle odrůda NIKDY nezklamala.Jsem člověk,co pěstuje zásadně ze semínek,páč tvrdim,že kupovat řízky je jako vzít si dítě z děcáku,to prostě neni ono a matkař zatím nejsem a tady ten mistr VIP CHEESE má u mě stoprocetní klíčivost a to jsem jich kličil odhadem tak 30...
Zasazeno do substrátu pro bylinky a po přesazení je čeká BAT MIX od plagronu.
Teď už se jen rozhoduju,jak to budu řešit,mám jich 5 a jedna půjde do miniboxiku pod 70hps a tím mi zbydou 4ks,ale to se pod cfl moc nehodí a rád bych měl jen jednu rostlinu,kterou pěkně vypiplam ) ...no zatím tonechám otevřený ...
přihazuju fotku 6.den na růstu zalévám upravenou vodou s kořenákem od plagronu a supervitem od hesi.
CFL jsou zajímavá volba Tohle vlákno,pokud se povede,určitě udělá radost úplným začátečníkům,pro které je CFL samozřejmě nejjednodušší volba(kabel,objímka,lampa a už jedeš). Ze svého vlastního cfl micra můžu potvrdit,že se pod tím dá vypěstit opravdu kvalitní a vzhledově krásný materiál. Takže hodně štěstí a budu sledovat
Původní příspěvek od SarumanCZ
Teď nechci rozjet žádnej flejm,pod cfl nebude taková sklizeň jako pod hps o tom žádná,ale pokud se mi to podaří,tak pod cfl jsou kvalitnější palice tak uvidíme
Popřemejšlej o síti... vršky u lampy jsou fajn, ale cokoliv co je od lampy kus dál naopak stojí za uplný prd.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Co se týče toho zapojení,tak je to opravdu blbuvzdorný a tudíž nejsnadnější,to máš funny pravdu,ale pro začátečníky to úplně ten pěst není,aby podtím člověk něco sklidil,musí k tomu přistupovat správným způsobem
souhlas crazybene,cflko toho moc neprosvítí,20cm pod lampou je intenzita světla pro kytku už hodně malá a tak jsem se rozhodl,po dlouhý úvaze,že si nechám jen jednoho nejhezčího cheese a s tím zbytkem se rozloučím...I jedna kytka ten malej box vyplní,plánuju přepnout tak 30-35. den ...
jinak jsem si pořídil ofukovej větrák,15w výkon,zakousl ho přimo do stínitka a pustil na jedničku,teď mam mezi lampou a vrškem prcka takovy 2-3cm a samotná lampa má po celým dnu tak 35stůpnů
Jedna kytka na 60x60? Wow tak na tohle se těším protože chci jet taky jednu ale na trošku menší ploše 40x40. Neměl bys lepší tam nechat 4? I když jedna zase bude vymazlená.Jen bude muset být déle (tipuju na měsíc a půl) na růstu a roztáhnout pomocí sítě .
Každopádně sleduju A ať se daří a dotáhneš to do konce!
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
jojo přesně tak,jen jedna kytička pěstuju hlavně pro radost a výnos hraje druhý housle a chci aby to vypadalo nějak podobně jako teď naposledy v mikrostanu
4 kousky bych jel jen kdybych pěstoval autoflowery,který jsou vzrůstem o dost kompaktnější...obyč strejny by museli bejt v malejch květníkach a byly by to jen takový koštata,když dám jednu a vypiplám ji,tak mi udělá velkou radost a vo tom to je xD
takže slibovanej up v boxiku nakonec zůstala podle plánu jen jedna kytka,která je,jestli dobře počítám, 36 dní na 18/6
Vybral jsem tu,co se mi zdála nejvitálnější a přesadil ji do 5 litrovýho květináče s hlínou od plagronu Batmix,kterej je předhnojenej,takže jsem vlastně poslední tři týdny jen zalejval...
Trošku bojuju s PH,nejsem zvyklej na tuhle zeminu,takže když jsem zalejval vodou o 6.5 ph,tak jsem na výtoku z květináče měl 6,9,což nechápu ale dobře a tak zalejvám vodou s PH kolem 6,1 a pohoda