Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to tady je to neuvěřitelné je to tak..
LinChi ještě nesklidil a už mu doma klíčí :
7xTutankhamon od pyramid seeds
Takže držte palečky budu testovat nové hnojiva... tentokrát se mi dostalo do ruky Jungle In Da Box.. je to prý český výrobce
co mi bylo řečeno tak je to bio a dá se s tím jet v klidečku i hydro a protože chci zaškolit ženu tak je to ideální počet ingrediencí
sledujte a piště připomínky
25.10 16:00 semínka vloženy do mokrých papírvých kapesníku a vloženo do sáčku ..
necháme 48 hodin klíčit a uvidíme co se vyklube.. doufám v 7 ze 7 ideánější by bylo 6 kvuli rozložení květinek
zkusím do boxu dostat i sít tentokrát bez dřevěného rámu ale rovnou přidělat na box..
anooo už jsem to četl že jsou biominerální... poslední minerál co jsem pěstil byl advanced nutrients kvalitní a drahé hnojiva s velikým počtem dopňků tak doufám že jidb budou lepší ... už jen že těch láhví je méně a jsou levnější ... navíc český výrobce... to se mi líbí
Zdar. Super, že ideš niečo od Pyramid Seeds. Zaujíma ma klíčivosť.... Kámoš spomínal, že Pyramid ma dobré vecičky, ale klíčivosť jemne pokulháva. Ale, že keď už vyjde, tak strainy sú suprové..... Proste, že treba pri nich kúsok šťastia na dobrú várku. Tak sledujeme.
jidb luxus,davkovani v klidu,tabulku uz znam z hlavy,da se rict,ze jsem na tom uplne stejne jako stromeQ,jen sem tam pridam calmag,co tyden ci 14 dni,jak si vzpomenu,
Zkousel jsem hodne hnojiv canna,biocanna,biobizz,powder feeding ale jidb mi vyhovuje nejvic,posledni kolco s nima nebylo nejlepsi kvuli leta a velkym vedrum a pod 400w bylo 440g moc kvalitni vesmirne rakety apollo 11......tedka uz jedu dalsi kolo pod 600w tak uvidime,ale jinej model,
Drzim pesti
Ja spis zkousim co a jak protoze canna ted zdrazila bioboost a biorhizotonic kazdopadne diky vsem za tipy a nazory. Tesim se snad se kolo povede rad si vyzkousim vsechny ruzne moznosti aspon muzu objektivne hodnotit a porovnavat s cim se jak pracuje a jak co funguje a chutná
JIDB, jsou dobré hnojiva. Odjel jsem na nich dvě kola a parádně drží pH na stejné hodnotě. V nft systému k nezaplacení.
Za mě zatím 100 %. Schválně jsem proplachoval jen 2 dny a na chuti to nešlo poznat.
Navíc český výrobce, takže jasná volba. Kořeny krásně bílé oproti AH ckam. EC držím kolem 1,3 a kytky si jen lebedili.
¨CAf! som si označil sledovanie. :-) Za mňa je JIDB - spokojnosť. Je to biominerál, minimálne aj v tom, že obsahuje humáty. Technologicky sa tým v peste dobre pracuje, dokonca aj tie ich tabuľky fungujú celkom spolahlivo, pokiaľ sa to mieša, ako má, do vody, ktorá má požadované parametre. Výrobca tvrdí, že má certifikát na použite k pestu byliniek....nikde som ho nevidel, no minimálne zdravotne závadné to snáď nebude.
Doporučujem čítať návod a liat to do dažďovky 1:5
Ja mám takto na vstupnej vode 0,1 a v tom prípade som žiadne deficity nemal. S Bio Cannou to neporovnám, lebo Cannu som neskúšal. Rozdiel může byť v intenzite chuti sušiny, ale to posúdiš jedine ak porovnáš ten istý model s různymi hnojkami.
Nepísal si, že či půjdeš nejaký hlinený substrát, cocos, alebo HYDRO. /NFT/ Osobne mi JIDB dobre zašlapalo v cocose s perlitom. Nemám ale tak chutný materiál, ako sú moje predstavy. Ja ale užívam vapík a tam je latka dosť vysoko. Tá chuť je ale daná aj spůsobom sušenia a samozrejme genetikou. Sú tu ľudia , čo to liali do hlineného substrátu na spůsob organiky a mali parádne kytky. O chuti ale málokto písal. Všetci riešia gramáž.
Mňa zaujíma chuť - to považujem za prvoradé. Výnos aj sila mi vždy pri JIDB vyhovovala.
BITIR: v čom je AN lepší? Výsledný produkt je aromaticky výraznejší, alebo chutnejší? Možeš to rozviesť?
Sou proste lepsi, jidb sou snadnejsi ,ale AN je chut proste lepsi , sou silnejsi na kvet ,teda aspon u me.
Kytky u kamosa nasazuji driv kvet ,driv to dozrava , lepsi chut , respektive vyraznejsi a vyraznejsi vune.
S jidb to pred tim mel docela nijaky na vuni .
Ja to samy.
Ale.jak komu co vyhovuje , ja jel dlouho jidb jak kokos, tak substrat a hydro .
Ale proste tomu porad neco chybelo.
Ted treba zkousim aptus a sem na to zvedavej , zatim vse jede jak ma , snadny na pestovani a reseni problemu , kytky reaguji v kokose az prekvapive rychle na ziviny ,coz mi vyhovuje.
přátelé kamarádi zahradníci ... je to tak .. 25 hodin v sáčku v papírových ubouscích ve tmě v teple a v 99% vlhkosti... semínka vyklíčila všechna 7ze7 všechny už mají laičký ocasek.. a to sem jim dal neodstátou vodu z kohoutku nechávám klíčit ještě den možná dva uvidíme jak moc rychle polezou .. potom budu poprvé dávat do grodanových kostiček mám 4x4x4 cm...
poprvý budu klíčit v grodanu a tak uvítam když mi poradíte jak rozběhnout NFT abych je hned neutopil...
Presazeno do grodanovych kosticek s vodou ph 6.1 myslim ze ok docela tezko se upravuje ph kdyz mam silny ph- dve kapky stacily na upravu zatim jeste nemam kam to dat xD tak den musi prezit takhle zitra zkosim co je v boxu uklidim a rozjedeme hydro. Den budou v nadobe s vodou je tam hladina tak centimetr a kosticky jsou hezky nasaknute otazka zni zdali to prezijou .
EDIT :
voda byla vyleta z misky a grodanový ksotičky jsem maličko zmáčkl aby trošku vody vyteklo den přežijou bude jim dost teplo potom pujdou do boxu pěkně do podmínek