Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zkouseli jste nekdy kolacky? Jednou jsme upekli livance, kolacky ruznych chuti a tak, ale nevim jak to zkuruje i ostatni (jestli to nekdy zkouseli), protoze ja pri tom hulil jeden spek za druhym :-D
Napiste prosim sve zkusenosti )))
Recept je jako na úplně normální bramboráky, zeptej se třeba babičky, ale na tom tuku, na kterým to budeš samžit, nech rozpustit trochu lístí, nebo i palic (množství podle chuti). Můžeš i do těsta vmíchat nějaký listí, jak jen budeš chtít.
realist:
pokud myslíš haš olej, tak jo, super-killer. Zkusil bych kombo listy-palice-haš olej-hashish (listy ze solidního venku, palice ze wdovy nebo J.H., hash nějaký maroko nebo holland). To by potom zhulovalo jenom na pohled, hehe
realist:
to říkam taky. Zkus mi něco napsat do novýho threadu Kde se dobře hulí. Docela dost cestuju a chtěl bych poznat místa, kde hulí ostatní huliči
Hmmm...jednou sem mel kolacek jako uvadi Srooga tady ...no bylo to 20 kolacku z 20gramu skera. No taxem zpapal pulku a pulku sem dal kamosovi a za 30 minut sem byl v takovejch stavech sam v centru (ten kamos jel domu metrem:-))))))) ze sem nevedel vubec nic...jediny na co sem se zmoh bylo nasednout do tramavaje a ujizdet co nejdal k domovine ....a kdybych misto toho vyhulil pul gramu tak bych byl oproti tomu stavu asi tak 23x min zmastenej ...............
takze uzivejte kolace dokud to jde a neprehanet...
P.S. - fakt nevim co bych delal kdybych sezral treba dva
moje holka dela pravidelne kakaovy pernicky z palic. date si po ranu 3ks, a v 15:00 ji jeste solidne mate. date si 4,5ks a je hotovo...
imho skutecne lepsi nez koureni, jenze spek je zkratka spek...
No, ganju lze přidávat do všeho. Jednou jsme si chtěli udělat bramboráky, ale neměli sme to čim nastrouhat, taxme ty brambory rozmlátili kamenama a osmažili v hrnci s listama. Byl to takovej nevábnej guláš, jíst to skoro nešlo, ale byla to nálož!
Rozhodne davam za pravdu tomu, ze zdravejsi je ganju jist. Osobne jim moc rad, ale kdysi sem cetl, ze ten stav mel nekdo 12hod a nemohl ani vstat ze zeme a lehnout si na zem. A od ty doby se toho bojim. Muzete nekdo napsat co nejhorsiho se muze stat pri predavkovani ganjou? dik...
molik: když to přeženeš s jídlem s konopím, tak ti bude maximálně špatně (blití, sračka, bolest hlavy, břicha apd.). ale pro to, aby jsi se otrávil, bys toho musel snít pekelně hodně. takže pokud se přežereš a chceš ten stav ukončit, tak ti doporučuji to hlavně vyzvrátit a pak už jenom čekat, než to odezní (případně se najíst, napít - prostě to nějak "naředit"). taky není špatný pokusit se usnout. sám jsem to jednou s mlíkem přehnal a spánek mě z toho dostal.
V prvni rade opravuju svuj posledni prispevek. Melo tam byt vstat a lehnout si na POSTEL.
To PiosOne: ok, dik, tak ja to nekdy zkusim, pak sem napisu jak to dopadlo. A muzete prosimvas tak orientacne napsat pri jakem mnozstvi noname susenych venkovnich listi me dostane do good stavu? Myslim teda v tech bramboracich
molik: hlavní je, pořád si říkat, že to přejde. sice má člověk pocit, že umře, ale je to opravdu jenom pocit. hlavně nezačít volat sanitku apd. udělají ti maximálně výplach žaludku a nechají si tě na pozorování. což si ale můžeš v domácích podmínkách nasimulovat taky (zvracení, spánek + kamarád co bude dělat dozor).
No diky, ted jsi me uplne povzbudil No je pravda, ze u ganji je spousta veci jen pocit. Napr. ti obcas prijde ze ti musi tou rychlosti kazdou chvili puknout srdce. Pak ale zjistis, ze ti boje skoro jako za strizliva a ze to byl jen tvuj vjem...to je ale s vic vecma.
Chci se zeptat, co delate pro to, aby vam to jidlo z ganji chutnalo?
Ja jsem asi nenormalni, ale mne se z toho vzdycky udela uz pri prvnim souste spatne. Vadi mi ten smrad "vareny" ganji. Ale treba kamaradum to nevadi. Tak bych potrebovala vedet, jestli je chyba ve mne, nebo se to da nejak eliminovat.
Zkousela jsem delat, co jsem se tu docetla o eliminaci nevabne vune a stejne to ma pramale uspechy.
Muze mi nekdo poradit?
enfant: nenormální nejsi, já mám s konzumací pochutin taky problémy a hned mě natahuje. třeba máslo je pro mě úplně pasé. lepší výsledky mám s mlíkem. ale i tak žádná sláva. musím si dát do hrnku několik lžiček kakaa, zacpat nos, polknout to všechno na jednou a rychle zapít nějakým koncentrovaným džusem (grep apd.).
přesto přezevšechno je mi z toho nanic i teď, když tohle píšu . proto jsem se rozhodl letos udělat z konopí alkohol. jednak to déle vydrží a taky to snad bude poživatelnější. možná mi není ani tak špatně z chuti konopí, jako z toho tuku, který se při vaření mlíka zkoncentroval. pevně doufám, že to tak je a že alkáč bude OK.
Enfant T :
To listí spařovat a spařovat a spařovat čím víckrát tím líp,Už sem měl mlíko i koláčky z kterejch fakt nebylo cejtit nic Ganjovního.Pokud je v produktu nadrcený listí nebo paldy tak se tý příchuti asi nevyhneš.Udělej silný máslo to se ve sladkostech úplně ztratí.
PiosOne :
Ať se ti to podaří, moje slivovice s vylouhovanejma listama měla krásnou barvu ale srdělo to nehorázně. To bys asi nepolknul.doufám že máš vychytanější recept.