Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Recepty v obrazech: < MARIHUANOVÝ ZÁVIN > :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
UD
Stálý Člen

Karma uživatele UD - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2001
Příspěvků: 27 

Příspěvek č. 33

tyo 2X 5 hodin sakra dyt z toho musi bejt uplna kase,ne?

Old Post 13-06-2003 v 12:13 PM
UD je offline   Profil uživatele UD   Find more posts by UD   Foto galerie člena UD   Click here to Send UD a Private Message   Add UD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuca
Nový Člen

Karma uživatele Kuca - 15% Pěstitelská

Registrován: Jan 2003
Příspěvků: 15 

Příspěvek č. 34

Parada recept i pro ty mene schopne ... aneb od mlika ke kolackum )

K+

Kuca

Old Post 18-06-2003 v 12:21 PM
Kuca je offline   Profil uživatele Kuca   Find more posts by Kuca   Foto galerie člena Kuca   Click here to Send Kuca a Private Message   Add Kuca to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheHempCultivator
Stálý Člen

Karma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% PěstitelskáKarma uživatele TheHempCultivator - 47% Pěstitelská

Registrován: Feb 2002
Příspěvků: 303  

Palec nahoru Hmmmmmmmmm.... Příspěvek č. 35

Máš to fakt hustý!!! ... samozřejmě karma pro tebe…

Inspiroval si mě k pečení…. ty koláčky sou vážně v poho..

Zkoušel sem ty z Marakéše a fakt super ...sou takový krásně lehký.. .. a to ani nemluvim vo těch stavech...
... do toho tuku sem přidal "Směs loňského léta" - spostu modelů ganji, listů skéra a tak a bylo to fakt v pohodě...

Tak se měj a díky za inspiraci...

Balkón 05‘ Balkón 06‘ Outdoor 06‘
Kreslíte si ? Fotky
Johnny's portfolio

Naposledy upravil TheHempCultivator 21-06-2003 v 09:35 AM

Old Post 19-06-2003 v 18:34 PM
TheHempCultivator je offline   Profil uživatele TheHempCultivator   Find more posts by TheHempCultivator   Foto galerie člena TheHempCultivator   Click here to Send TheHempCultivator a Private Message   Add TheHempCultivator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeckob
Stálý Člen

Karma uživatele Jeckob - 22% PěstitelskáKarma uživatele Jeckob - 22% Pěstitelská

Registrován: Jul 2001
Příspěvků: 160 

Příspěvek č. 36

Srooga ty mě dostáváš čím dál víc, recept od receptu.Jak si tam prosimtě dostal ty oticky listů?To vypadá nádherně.

Old Post 19-06-2003 v 21:38 PM
Jeckob je offline   Profil uživatele Jeckob   Find more posts by Jeckob   Foto galerie člena Jeckob   Click here to Send Jeckob a Private Message   Add Jeckob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 75% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 75% Pěstitelská

Registrován: Dec 2001
Příspěvků: 432  

Příspěvek č. 37

Ty voleeeee!
Já se snažim hubnout a ty na mě takhle, sakra jak to vidim, tak asi moc nezhubnu (i když už se mi povedlo 14kg, ale polovic se mi už vrátilo ).
Co takhle vydat novou kontroverzní knihu VAŘÍME SE SROOGOU.
Jelikož, kdo je nasycen je v pohodě, kdo je v pohodě-ten je zdravý
Ale taky smích léčí a v tomhle threadu se to skloubilo-budem superzdravý, nebo superžravý? JÍST ČI KOUŘIT - TOŤ OTÁZKA!!!

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 19-06-2003 v 23:24 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Registrován: Apr 2003
Příspěvků: 275 

Příspěvek č. 38

Hi srooga,
jenom by me zajimalo...v bode 5 pises ze v pohode je pridat zensen nebo guaranu...no ale kde se to da sehnat? nevis nahodou?

dik

Old Post 04-07-2003 v 08:23 AM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tor@ Bor@
Stálý Člen

Karma uživatele Tor@ Bor@ - 16% PěstitelskáKarma uživatele Tor@ Bor@ - 16% Pěstitelská

Registrován: Jan 2003
Příspěvků: 135 

Příspěvek č. 39

Tak já sem mel nedávno narozky a upekl sem koláček z bili wdowy a mely ste vydet jak tam všichni ty nahuleny frajeři s plnejma kapsama hulení(jak čekaly že se bude hulit o sto šest) chodily v 11hodin večer spát...... jenom lituju tech roštenek, co z toho skoro jenom zvraceli.
Po pravde řecčeno, sem takhle silnej koláček upíct nechtel, ale proste sem tam toho dal asi moc.
Pro zajímavost: koláček byl ze dvou balení perniku od "dr. Oetkar"
v návodu píšou že se přidává voda, tak sem ji nahradil
mlíkem v kterym sem před tim vařil neidentifikovatelnou
hromadu hulení po dobu jedny hodinky.
ješte sem přidal pár lžic medu a nikdo pak neodolal ty
medove sladky chuti..
ješte bych podotknul, že stačil jeden koláčk aby ste
byli uplne mimo
Peace

Free Bagdad

Old Post 08-07-2003 v 19:02 PM
Tor@ Bor@ je offline   Profil uživatele Tor@ Bor@   Find more posts by Tor@ Bor@   Foto galerie člena Tor@ Bor@   Click here to Send Tor@ Bor@ a Private Message   Add Tor@ Bor@ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Srooga
Grower Kuchtík

Karma uživatele Srooga - 76% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 401  

Chemie Konopné máslo Příspěvek č. 40

Ahoj všichni

Celkem dost lidí z G mi psalo PM jak dělám máslo.
Receptů je tady docela dost - i já z nich něco okoukal...a když už sem se zase s máslem patlal, tak pár fotek navíc už nikoho nezabije . Jinak sem asi měl tuhle fotokuchařku začít právě timhle, protože máslo je zákled!

Nejperve suroviny a poměry:

• tráva, cca 4l volně sypaných listů šlechtěných odrůd (může být i sklizňovej šrot ap.)
• 5 x 250g másla s co největším obsahem tuku
• větší pánev
• velkej hrnec s puklicí a hlavně kuchyňskou linku, sporák a čas


Postup:

Trávu nasypte do hrnce, postavte na rozehřátej vařič, zalejte trochou vody aby se nepřipálila a z varný konvice spařujte vroucí vodou. Dělám to tak, že prostě listy zaleju horkou vodou a pak třeba 3 minuty zadeklený vařim. Pak stačí slejt přez puklici a dodat novou vroucí vodu a zase vařit a pořád dokola, dokud z trávy teče hnusná hnědozelená močka. Když vám teče nažloutlá voňavá vodička je tráva připravená k dalšímu použití. Tahle procedůra maximálně ovlivňuje chuť a barvu výslednýho produktu, takže nebuďte lajdáci a klidně to spařte 10x ! Budete odměněni zlatým máslíčkem

Co se týče množství a druhu trávy - můžete zkoušet cokoliv. Já to mam vyzkoušený takhle, vařim jen z listí - protože co s nim jinýho. Z outdooru mi vydrží listy na celej příští rok vaření a to dělám máslo nebo mlíko 1x za měsíc. Jinak mlíko dělám úplně stejně, akorát že ho vařim samozřejmě v doustěnným hrnci.

Tady si dovolim jeden TIP. Trávu v tomhle špenátoidním stavu vyždímu, ztlačkám do koule, zabalim do igeliťáku a nechám zmrznout. Zabere takhle málo místa, neoxiduje a je ready k okamžitýmu použití - buď na mlíko, anebo na máslo. Možná by z ní po přidání vajec a trochy kopřiv nebo salátu šel udělat super špenát Ale ta koncentrace...

Dále. Rozvařená tráva odpočívá a my rozbalíme všechno máslo a přepustíme na vetší pánvi/hrnci. Máslo přivedeme do varu a vaříme tak dlouho, dokud se nepřestane tvořit hnusná bílá pěna, kterou poctivě sbíráme z hladiny čímkoliv nám to jde...lžíce, díratá naběračka. Po vyčištění másla od vody, syrovátky a dalších humusů nám zůstane 100% tuk, který dále použijeme.

Do velkýho hrnce s rozvařenou trávou nalejeme přepuštěné máslo, zalejeme horkou vodou tak, aby při varu hmoty hrnec nepřetékal, promícháme, přiklopíme a jdeme na pivo...
Máslo takhle můžete vařit jak dlouho chcete. Občas dolejete odpařenou vodu, promícháte aby se ty naše kanabinoidy krásně omastili a zase jdete na pivo...

Čím déle budete máslo vařit, tím bude lepší. Někdo doporučuje rozdělit tuk na 1/2 a vařit trávu v první polovině několik hodin, potom slejt a dodat druhou, nenasycenou polovinu tuku...to si vyzkoušejte sami.
Já vařím všechno najednou, když mi hmota začne vřít, tak uberu vařič na minimum a jdu na pivo
Ne, vážně - když si dáte práci můžete máslo po dolití vody vařit klidně 5h bez dozoru - je to risk, ale já to tak dělám. Záleží na vařiči, plotýnce, termostatu atd. Vařim máslo minimálně 12 hodin. Když mam čas, tak i 24…nehledě na to, že to klidně můžete prsknou do lednice a pokračovat až bude čas.

Když už budete přesvědčený, že ty dvě hodiny vaření musí stačit, tak z trávy vyždímete/zcedíte veškerý tekutiny do nějakýho hrnce. Doporučuju vyždímanou trávu zalejt ještě další horkou vodou, a znovu chvilku povařit - vyždímete i zbylý tuk, kterého je tam požehnaně. Nedočkavci můčou místo vody mlíko, 10 minutek povařit, vyždímat a vypít. Budete se divit - funguje.

Vyždímanou tekutinu necháte v hrnci zchladnout a potom šoupnete do lednice. Na hladině vody tuk ztuhne a vytvoří silnou krustu, kterou sundáte. Ze spodní strany tuku doporučuju oškrábat vrstvičku hnusu, která zůstala i po přecezení. Pokud vaříte máslo ze dvou várek, tak první tukovou krustu nechte v nějakým hrnci a pak k ní přidejte tuk z druhýho vaření. To celé znovu rozpustíte v hrnci a přecedíte přes jemné sítko. Já používám ještě plátno, který máslo opravdu krásně vyčistí...
Čistý máslo doporučuju nalejt do libovolný plastový svačinový misky/krabičky s víkem. Po ztuhnutí je na dně vidět ještě nějaká voda/usazenina která prošla filtrací. Opět máslo vyloupnu z plastu, vodu vyleju, bordel oškrábnu a vrátim zpět do krabičky - to aby se máslo nazačalo kazit odspodu z toho bordelu a vody, která tam vždycky nějaká zbyde. Takhle zpracovaný máslo vydrží v ledničce i rok...

Z připraveným konopným tukem už můžete uvařit úplně cokoliv, kde se tuk používá a někdy i to, kde ne Nejlepší je, že to chutná i lidem, který běžně odmítaj cokoliv, co chutná po konopí - a přito normálně špeky hulí. Jsou i tací mezi námi...a co teprve maminky a tatínci

Good Luck!

Srga!

Naposledy upravil Srooga 01-08-2003 v 06:23 AM

Old Post 01-08-2003 v 06:15 AM
Srooga je offline   Profil uživatele Srooga   Find more posts by Srooga   Foto galerie člena Srooga   Click here to Send Srooga a Private Message   Add Srooga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Srooga
Grower Kuchtík

Karma uživatele Srooga - 76% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 401  

Příspěvek č. 41








1 • suroviny

2 • zmrazená špenátoidní koule

3 • rozpuštění másla

4 • pěkně spařit - NEFLÁKEJTE TO!

5 • brčál

6 • pěna na vroucím másle

7 • pěna se tvoří docela dlouho

Srga!

Old Post 01-08-2003 v 06:21 AM
Srooga je offline   Profil uživatele Srooga   Find more posts by Srooga   Foto galerie člena Srooga   Click here to Send Srooga a Private Message   Add Srooga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Srooga
Grower Kuchtík

Karma uživatele Srooga - 76% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 401  

Příspěvek č. 42








8 • skoro čistý tuk

9 • z 1,25 kg nám zbylo čistý "kilčo" jedno máslo v hajzlu

10 • pěkně zalejeme, přiklopíme a vaříme

11 • takhle to vypadá po 12 hodinách

12 • tuková krusta po ztuhnutí

13 • druhá várka

14 • zlatá hanná

Srga!

Old Post 01-08-2003 v 06:28 AM
Srooga je offline   Profil uživatele Srooga   Find more posts by Srooga   Foto galerie člena Srooga   Click here to Send Srooga a Private Message   Add Srooga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Srooga
Grower Kuchtík

Karma uživatele Srooga - 76% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 401  

Chemie Palačinky Příspěvek č. 43


Po CZteku mi zbylo nějaký mlíko . Už sem nemoh pozřít ani deci - šoupnul sem ho teda do mrazáku a pak v záchvatu zhulenosti a ožralosti jsme s pani vyrobily tyhlety palačinky. Tahlke fotka už je ten poslední mrzáček co zbyl - dostala ho návštěva z ulice asi v 11 večer :-) Takovej ten kámošovo kámoše kámoš Jinak byli vynikající a je to jednoduchý jak facka. Časem dodám recept - je ale v každej kuchařce. Tak jestli to nejni zbytečný...

Srga!

Old Post 07-08-2003 v 16:22 PM
Srooga je offline   Profil uživatele Srooga   Find more posts by Srooga   Foto galerie člena Srooga   Click here to Send Srooga a Private Message   Add Srooga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fakenick
Stálý Člen

Karma uživatele fakenick - 49% PěstitelskáKarma uživatele fakenick - 49% Pěstitelská

Registrován: Jul 2003
Příspěvků: 89  

Příspěvek č. 44

nedavno sem delal konopnej puding, fakt mnamka!

I use GNU/Linux, because GNU/Linux is like a teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!

Jakou hodnotu mohou mít příspěvky od lidí, kteří nezvládají gramatiku 1. stupně ZŠ? Dyslexie a dysgrafie zas tak rozšířená není...

Old Post 07-08-2003 v 20:57 PM
fakenick je offline   Profil uživatele fakenick   Find more posts by fakenick   Foto galerie člena fakenick   Click here to Send fakenick a Private Message   Add fakenick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Registrován: Jan 2001
Příspěvků: 1666 

Příspěvek č. 45

fakenick: jak si tím můžes být tak jistý? existuje spousta takových lidí (stačí chvíli poslouchat spolucestující v dopravních prostředcích), kteří jsou schopni stvořit něco takového a brát to smrtelně vážně.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 12-08-2003 v 07:01 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fakenick
Stálý Člen

Karma uživatele fakenick - 49% PěstitelskáKarma uživatele fakenick - 49% Pěstitelská

Registrován: Jul 2003
Příspěvků: 89  

Příspěvek č. 46

PiosOne: nechapu?? ja to s tim pudingem fak myslel vazne nebo ze bys reagoval na jinej muj prispevek nekde jinde?....nefim :\

I use GNU/Linux, because GNU/Linux is like a teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!

Jakou hodnotu mohou mít příspěvky od lidí, kteří nezvládají gramatiku 1. stupně ZŠ? Dyslexie a dysgrafie zas tak rozšířená není...

Old Post 14-08-2003 v 16:39 PM
fakenick je offline   Profil uživatele fakenick   Find more posts by fakenick   Foto galerie člena fakenick   Click here to Send fakenick a Private Message   Add fakenick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AMON
Nový Člen

Karma uživatele AMON - 0% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 18 

A little question Příspěvek č. 47

Zdarec ...
Ked uz sme pri tom vareni a kuchteni by som sa rad seckych opytal :
U nas sa povrava ze cukor ma na THC alebo neaku frakciu jeho vstrebavania dost nepriaznive ucinky.Co je na tom pravda ?

Ak by mi niekto vedel naisto odpovedat bolo by to supr lebo stale nefiem ci sa teda moze mlieko riadne osladit alebo nemoze.

Old Post 15-08-2003 v 23:11 PM
AMON je offline   Profil uživatele AMON   Find more posts by AMON   Foto galerie člena AMON   Click here to Send AMON a Private Message   Add AMON to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Srooga
Grower Kuchtík

Karma uživatele Srooga - 76% Pěstitelská

Registrován: Mar 2002
Příspěvků: 401  

Příspěvek č. 48

2 Amon: Nejsem chemik a nejsem kuchař :-), ale vím na 100% že pokud něco uvaříš a osladíš (jakýmkoliv množstvím) a do několika dnů zkonzumuješ tak nebudeš o THC připraven. Mlíko se sladí běžně. Jednou jsem dělal cukrové kuličky ala Vosí hnízda. Několik jich zůstalo v mrazáku a po půl roce byli stále funkční ... Cukru bych se nebál!

Srga!

Old Post 19-08-2003 v 13:37 PM
Srooga je offline   Profil uživatele Srooga   Find more posts by Srooga   Foto galerie člena Srooga   Click here to Send Srooga a Private Message   Add Srooga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:55 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.0786760 seconds with 27 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív