Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak už to roste doslova před očima...slimáci už nemají šanci, všechno je to Big Bud, jenom ta osamocená kytka zvlášť na foto je AF AutoMazar....
Pro ty co mají dobrej zrak si můžou všimnout dalších slečen vlevo vzadu jak konci ten zástup kopřiv, taky Big Bud, testuju rozdíl mezi celodenním slunkem a pravidelnou péčí VS. polostín a zanedbaná péče
Dneska jsem seknul 1x Automazar...super odrůda doporučuji...
Zapomel jsem ji vyfotit ještě v zemi, měla něco přes 100cm a krásný paličky. Foto čerstvého po nastrihani a ostříhání
výsledek AUTOMAZAR 1 rostlina, sklizeno 12.8. = 89g...
tvrdý šišky, vůně extremně pronikavá hašišovo/ovocná, chut super- sladká/zemitá, stav jednim slovem SÍLA, při prvním prdu nástup do očí, pak hned do hlavy a už to frčí po tomhle strainu beru lednici útokem,je to relaxační a zároveň to nabudí...za mě doporučuju
Foto 1 lepší spodek
Foto 2 menší verze z okna seknuta dnes, květináč 1,5l kbelík,hlína zahr.substrat,bez hnojení
Začínáme kvést...cca 10 dní květu, beru to podle indooru kdy kytky kolem 10-14 dne mají zhruba stejně chlupů jako ted tenhle out.
Květ kolem 60 dnů, takže cca druhá polovina října by mohlo být hotovo.Doufam že vyjde počasí. Co doporucujete na preventivní postřik proti plisni?Aplikoval bych jednou/dvakrát někde v polovině květu.
Pekna dzungla.Niekoho som videl striekat peroxidom,chemky by som v kvete nestriekal ziadne. Osobne by som skor skusil celu tu masu trochu preriedit nech sa to lepsie prevzdusni jak to bude prefukovat.Pripadne nejaku provizornu strechu ked bude dazd,ak teda mas nato cas.