Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže, i když nejsem dealer, výnos je důležitý pro moje ego Téma zakládám 5. den od přesázení. Minulé kolo mě překazil sliz 3.den od začátku a byl konec. Do ted nevím příčinu slizu a doufám že už se to nebude opakovat.
Z minule jsem se už poučil a klony jsem vložil hlouběji do hydro košíku aby mě prorostly kořeny daleko lépe a rychleji. Hydroton je napufrovanej.
No kytí mají furt nějakej problém, ted se jim začali kroutit a slábnout na některých kytkách listy. Ph je 5.3 Ec je 1.2 ( EC 1 mě teče z kohoutku- hrozný ). Jelikož je v boxu cca 28 °C tak se voda docela ohřívá. Nicméně ji chladím velkou kostkou ledu ( ale přiměřeně- cca o 3 stupně dolů ). Ten bílej povlak na bubbleru je vodní kámen, neměl jsem už čas to pořádně vyčistit.
Kytky jsou poprvé a naposledy zastřižený. Topping provádím klasický, fim se né vždy podaří, trvá dlouho a někdy vzniknou jen takový mutace. Budu se snažit řídit podle návodu Kvakose ( jeho best návod ). Hnojiva Bcuzz A+B v dávkování 20 litrů vody x 0,5 ml= 10 ml / 3x ( bubbler )= cca 4 ml A + 4 ml B na 1 bubbler.
Takže jenom bych chtěl ukázat můj home made " bubbler " kde se objevil sliz. Je to vpodstatě nádrž z wilmy ( 114 cm x 114 cm ). Udělaná dřevená konstrukce na desky z PP ( polypropylen ) protože desky jsou docela pružné a praskly by bez podpory. Starou desku jsem měl jeste na víka od origo bubbleru ale špatně jimi prorůstají kořínky když není košík ponořen takže jsem od toho upustil a nechal udělat novou na malé 8 cm košíčky.