Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec můžete mi někdo poradit jak vyřešit problém s dost velkým rozdílem mezi vydatností jednotlivých kapilár? 1. kapilára mi dává 230ml/min. a poslední 440ml celkem jich je 16 a čerpadlo mám Hailea 4500.
Předem díky za rady.
No dobrá otázka. A jaký máš drip? Rohože nebo nějak jinak? Třeba kdyby si měl keramzit tak je to v celku jedno.
A pak je tu otázka jestli by to rostlinám vůbec vadilo.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
V Growshope som videl ventil s reguláciou na 3,2mm kapilaru, jeden stál cca. 1.5€... v E-shope som to ja nenašiel ale ak máš čas tak http://www.growshop-bratislava.sk
ty tlakové ventily mě už taky napadly, ale kdysi jsem někde četl že na ro musí být čerpadlo o min. výtlaku 5m a já mám 2,5m...
ten můj drip je vlastně jen automatická závlaha kokosu v květníkách a voda co proteče mi odtéká skrz kachle a šťěrkpískovou podlahu sklepa do země kde se zterácí...
Aha Môj názor je, že čerpadlo v tomto nemá žiadny vplyv... keď "priškrtíš" kapiláru, tak tlak pôjde ďalej... keď to vychytáš a pohráš sa s tým, tak ti bude dávať presný objem každá kapilára... Ale to je len môj názor, hydro som nikdy nemal... počkaj nech sa ti k tomu vyjadrí niekto kto sa v tom aspoň trošku vyzná
Na tlakovej ventil to čerpadlo je moc slaby. Řešení je koupit další stejny a rozdělit to na půlky. Idealní to nebude, ale ten rozdíl mezí první a poslední by neměl byt tak propastenej. Nebo koupit něco pořadnyho a vyměnit za stávající.
citace:
Původní příspěvek od growmajk3 právě že ten ventil potřebuje aby se otevřel tlak 1 atmosferu...
Dělá se i na 0,5 atm.
Oběti komunismu 1948 - 1989:
- 205 486 odsouzeno
- 248 popraveno
- 4 500 zemřelo ve věznicích
- 327 zahynulo na hranicích
- 170 938 občanů emigrovalo
stačí sudové čerpadlo za 800-900, které má výtlak 11m takže ty PCDS ventily hravě zvládne a ti pavouci na ně perfektně pasují, sám sem to tak měl a všude teklo stejně..