Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj lidi, rad bych vam predstavil svuj letosni out. Tady mame prvni variantu a tím je samozrejme sklenik :-) Mame tam pet kyticek, 4 rizky a jedno reg seminko zde od clena Mystery a timto mu jeste jednou dekuji :-) Jsou to:
1x Papaya
1x White Shark
1x Warlock
1x Nebula
1x Euphoria x BlueSatelite 2.2 x LR2
Zde prikladam foto a budu dale informovat o vyvoji, mejte se fajn, cao :-)
Diky, je to schvalne takhle brzo, kytky pujdou o polovic dolu, pekne v pulce sek a bude to, s tema kvetinacema sem nad tim premejslim, ale chci jim dat prostor. Plus me napadlo je ohnout do ůčka prez celej sklenik toby taky eventuelne slo :-)
..kdyby stačilo je enem zlomit, tak bych mu to radil už v předchozí zprávě,ale tudy cesta nevede, už jsou to kytky velké jak ludra a pojedou jak čert..
Prave, souhlasim pude pod kosu :-) A bude to fakt pekny peklo, me totiz zajima, jak je zvladnu ukrotit i kdyz je zasadim daleko driv, dneska jedu podivat na druhy sklenik, tak dam foto, ty uz budou taky asi pekny xD
Tak po delší době jsem jel zkontrolovat skleník a vypada to dobre, akorát budu muset něco zkrátit. Tady je foto, zítra doložim ještě foto z mého automatoveho policka, ted vylejzaji z hlíny klicky, tak uvidíme ;-) mám tam 1x blueberry, 1x bubblegum, 1x somango (vsechno fair seeds) + ještě dva, tři řezy od kamaráda, akorát nevím co to je... :-)
Jinak se omlouvam za dve otocene fotky, ale jinak to vyfotit neslo
+ mam jeden zasadni problem, jak to nemam po ruce, tak sem dneska prijel a zjistil sem ze na White Sharkovi se mi rozjeli svilusky, ale tim stylem, ze uz jsou po cely kytce a ostatni zatim nenapadly, ale bojim se. Mam dve predstavy, bud vemu vsechny chemkou aspon 3x, a uvidime jestli to zralokovi pomuze a nebo jestli vytrhnout zraloka a chemkou projet jenom cisty kytky, co myslite?