Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zajímaj mě zkušenosti místních growerů je to californská banka co tak koukám maj celkem pěknou nabídku genetik jako třeba pre 98 buba kush a jeho crossy
odkaz na banku : http://riotseeds.nl/shop/
na fotce Purple og kush x Pre 98 bubba kush
Původní příspěvek od Cla$$ic Asi tak, drž se osvědčených seedbank jako Dutch Passion, Ministry of Cannabis, Paradise Seeds, Dinafem seeds a na tyto neznámé banky s**...
je jasný že držet se osvědčených banek je super věc ale mám zájem o nějeaké zajimavé zámořské genetiky né tolik známé ve zdejších končinách za to obstojné oproti starým klasikám a ty většinou poskytujou pro nás méně známé banky ...
jinak děkuji všem za názor rád bych uvítal i někoho kdo tuhle banku zkusil ale tak "blbej" asi nikdo nebude
Původní příspěvek od Maxeaux kostakosta88 - napis im e-mail a spytaj sa
Tak že sem rozeslal pal emailu do eshopu a zeptal jsem se proč všechny eshopy nabízejí pořád furt to samé do kola
proč nemají v nabídce třeba něco z bank Kanady,Švédska,Dánska,Švýcarska kde podnebí je skoro jak u nás nebo ještě horší tak že pro naše podmínky určitě skvěla volba
tak mi napsaly citát z emailu:
Dobrý den, podíváme se co pro vás můžeme udělat. Máte nějaký tip na
nějakou seed banku z těchto zemí? Jde o to, že ve většině zemí co jste
napsal není pěstování legální tudíž tam nikdo neprodukuje semena ani
nešlechtí rostliny. Proto je drtivá většina seed banek klasicky z
Holandska, USA, Španělska a pod.
Pokud tedy máte nějaký tip určitě dejte vědět nebo pošlete příp odkaz ze
zahraničních stránek kde něco takového nabízejí a co by vás zajímalo.
Hezký den
Kazdej dobrej prekupnik by ti mel byt schopnej neco splasit , ale to ze koupis semena ze svedska neznamena ze ti to dozraje venku , nebo jak to myslis ?
Je spiusta genu co ti dojedou na klid venku .
Jinak dobry geny vseobecne ma urcite rare dankness a podobny banky.
Popripade bych se podival na nejaky cesky slechtitele ,tam neco zajimavyho najdes. http://seedbook.cz
Já jsi myslím že v tom bude určitě rozdíl
budou trochu jinak šlechtěné. a v takových zemích nemůžeš pěstovat jen tak něco joko třeba ve Španělsku kde třeba dnes je ještě krásně slunečno nějakých 27 stupňů
Projedu internet a zkusím najít něco zajímavého z těch zemích jestli to seženou a uvidíme
Hele , podivej se na natural seeds. Je to radoby ceska banka ,ale myslis ze jento slechteny v cr ?
Takze se nenech zmast , i kdyby tam neco bylo ,tak to stejne pojedou ve velkoskleniku s osvetlenim a rizenou teplotou.
Uprime pri takovym pocasi ti nepojede zadna odruda kdyz nesviti slunko.
To radej pojedu co se mi chce a zacnu prvnich 14 dnu zatmivat a mas klid.
Nebo pak nejaky fast verze .